Şimdi Ara

Proje Ödevi için yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.Genel işletme dersimden proje ödevi aldım.Bu ödevi eğer yapabilirsem final sınavıma 25 puan eklenecek o yüzden bu proje sınavı geçebilmem için hayati önem taşıyor benim için.
    Ödev şu;
    Her hangi bir sosyal medya platformunda bir konu üzerine hesap açıp bu hesabı takip eden kullanıcı sayısını minimum 500'e ulaştırmam gerekiyor.Ben kendi çabalarımla 300 e kadar ulaştırabildim.Şu andan itibaren sizlere çok ihtiyacım var.
    Ben instagram üzerinden bir hesap açtım.Hesap film ve dizi üzerine paylaşımlar ile ilgili.Günlük film paylaşımı yapıyorum.Paylaşımların altına filmlerin imdb,sinemalar ve beyazperde puanlarını yazıyorum ayrıca film hakkında ufak bilgilendirme yazıları da yazıyorum.Fenomen olma çabam yok sadece proje ödevini layığıyla yapabilmeye çalışıyorum.
    Sizden tek istediğim hesabı sadece 2 günlüğüne takip etmeniz eğer isterseniz daha sonra takibi bırakabilirsiniz.Paylaşımları beğenmek zorunda değilsiniz.Sadece yapacağınız "Takip Et" butonuna tıklamak.Umarım sizin için çok zor değildir.

    Arkadaşlar yapmanız gereken tek şey;
    Eğer instagram hesabınız var ise uygulamaya girip arama butonuna "cinemavizyon" yazıp takip et butonuna basmak.Umarım size fazla vakit kaybettirmez. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

     Proje Ödevi için yardımınız lazım







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.