Şimdi Ara

PROJECT C.A.R.S (DH ANA KONU) NEXT-GEN ! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
28.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kurulumu tamamlansin
    :)

    O zaman akici olur.
  • Var mi oynayan custom gridi nasil yapiyoruz bir turlu yapamadim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Argonath LXI

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenkakay08

    gerçekte de mi böyle ? drag yarışları yalan ozaman.Birde bu oyun beni gt den baya fazla zorladı ya da oynamayı unutmuşum :D

    Drag araçları sabit bulunduğu düzlükte kalktığı için onlarınki daha farklı. Virajda gaza az basıp, viraj bitimi düzlüğe çıkışta gaza basarsan savrulmayacaktır.

    Duzeltmeyi yapayim ; DRAG yarislarinda da tam gaz yapmiyorlar ; yazilimsal olarak (Aracta beyinler custom oldugundan) kalkis icin bir RPM set ediliyor ve gaza sona kadarda basilsa sabit belli bir devirde kaliyor arac.

    Bu yuzden dir ki ; yuksek guclu araclarda Launch Control denilen hadise vardir. genellikle torkun verimli uretildigi devir bandinda tutar araci kalkmadan ve o devirde kalkar.

    Project cars ; GT yada Forza gibi degil ; biraz daha sim bir oyun ; ve daha cok direksyon icin uretilmis. Gamepad ile cok sacma oluyor.




  • Oyun güzel ancak kesinlikle ne klavye ne de gamepad ile oynanır. Asistleri ful açmama rağmen araba hafif fren yapınca ben direksiyonu sağa sola hafifte kırsam başlıyor kaymaya.. Bu kadar simülasyon olması beni gerdi. Aşırı simülasyon sevenler için çok kaliteli oyun ancak Forza 7 tadını bana vermedi, forza 7'ye dönüyorum mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.