Şimdi Ara

Project LLL | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project LLL | PS5 | ANA KONU

    Project LLL | PS5 | ANA KONU




    Metin röportajında ​​proje lideri Seeder Jaehyun Bae, "Son zamanlarda popüler olan yağmacı nişancı oyunu veya battle royale'den tamamen farklı yeni bir tür yaratmak istedik " dedi. “'Shooter', 'MMO' ve 'açık dünya' anahtar kelimelerini içeren yeni bir IP ile NC'ye özel yeni bir pazar yaratmak istiyoruz. NC'nin önceki oyunlarından farklı oyun stillerini ve öğelerini birleştiren bir proje geliştiriyoruz ve topluluğumuzla bu ön gösterimi paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz."


    Bae'ye göre, Project LLL "30 km'den fazla kara alanının tek bir ortama sorunsuz bir şekilde bağlandığı geniş bir açık dünya" sunacak. En son Unreal Engine üzerine inşa ediliyor.


    Bae, " LLL bir bilim kurgu oyunudur , ancak alternatif tarihin bir alt türüne giren bir oyun olarak da görülebilir," dedi. “Geçmişte belirli bir olay nedeniyle bildiğimiz tarihin farklı ilerlediği fikriyle başlayan bir dünyada geçiyor. LLL'de harap olmuş bir Seul, 10. yüzyıl Bizans İmparatorluğu ve 23. yüzyıl aynı irfan içinde harmanlanıyor.”


    Bae, Founation , Dune romanlarını ve Philip K. Dick'in eserlerini oyunun bilgisi için ilham kaynağı olarak ve Blade Runner , Total Recall ve The Man in the High Castle'ı teknoloji, insan adaleti temaları için ilham kaynağı olarak gösterdi. alternatif tarih.

    Karakterlere gelince, diğer NCSOFT oyunlarından farklı olarak, Project LLL'de her birinin benzersiz bir adı, arka plan hikayesi ve itici güçleri olan önceden tanımlanmış karakterleri olacaktır.





    Yayıncı : NCSOFT


    Geliştirici : NCSOFT


    Çıkış Tarihi : 2024


    Resmi Site : https://about.ncsoft.com/






    Duyuru Fragmanı ve Oynanış:


    Project LLL | PS5 | ANA KONU엔씨소프트youtube
    함께 만드는 엔씨 게임, 그 과정의 즐거운 이야기. 현재 개발 중인 LLL의 게임플레이 영상을 공개합니다 ※ 해당 영상은 실제 게임플레이 영상입니다. #NCSOFT #NCing #LLL #eNCounter #OfficialTrailer #슈팅 #MMO #오픈월드 #gameplaytrailer ▶〈LLL〉 배재현 Seeder 인터뷰 보러가기: https://about.ncsoft.com/news/article/lll-interview-221114 ▶〈LLL〉 개발실이 이야기하는 LLL의 목표와 개발기 보러가기: https://youtu.be/7wSh3zkSO2I ▶〈LLL〉 게임플레이 트레일러 보러가기: https://youtu.be/nzz1ZATGX4o NC의 공식 홈페이지와 소셜 채널을 통해 더 많은 이야기를 만나보세요. - 엔씨소프트 공식 홈페이지: https://kr.ncsoft.com/kr/index.do - 엔씨소프트 공식 브랜드 미디어: https://about.ncsoft.com - 엔씨소프트 공식 페이스북: https://www.facebook.com/NCSOFT.Korea - 엔씨소프트 공식 인스타그램: https://www.instagram.com/ncsoft.official
    https://www.youtube.com/watch?v=nzz1ZATGX4o





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Ocak 2024; 13:37:2 >







  • [NCing] LLL DevTalks 



    Project LLL | PS5 | ANA KONU엔씨소프트youtube
    LLL 개발실이 직접 전달하는 LLL의 목표와 개발 과정 영상을 통해 확인해보세요. #NCSOFT #NCing #LLL #DevTalks #개발중 #개발자 #BehindTheScenes #비하인드스토리 #슈팅 #MMO #오픈월드 #디렉터인터뷰
    https://www.youtube.com/watch?v=7wSh3zkSO2I
  • NCSoft Project LLL - Geliştiricinin Görüşü


    Çeviridir :


    Oyunun resmi olarak duyurulmasından bu yana, içerik oluşturucular oyunun nasıl olacağına inandıklarına dair düşüncelerini paylaştılar.


    Çıkış tarihi belli olmayan oyun, geçtiğimiz günlerde yapılan bir röportajda kapsamlı bir şekilde tartışılmıştı .

    Project LLL'nin ayırt edici özelliği ve ilham kaynakları sorulduğunda geliştiriciler, NCSoft'un Dune, Blade Runner ve benzeri çalışmalardan alınan temalarla son zamanlarda popüler olan looter shooter veya battle royale'den tamamen farklı yeni bir tür yaratmayı hedeflediğini söylediler. Tam Geri Çağırma."


    Geliştiriciler, Project LLL'nin teknik yönlerinden bahsetti ve şunları söyledi: "Ayrıca, yukarıdaki tüm unsurlar için oyun kalitesinin çevrimiçi olmasını sağlayan uygulamalar geliştirirken, sunucuların fiziksel uygulaması ve ağ optimizasyonu gibi çeşitli teknik zorlukların üstesinden geliyoruz. LLL Gelişmiş onarımlar üzerinde çalışmak için Unreal Engine'i kullandık ve bakımını yapmak için en son Unreal Engine'i kullanmaya devam etmeyi planlıyoruz."


    Hayat Boyu Öğrenme Projesi'nin yerleri ve haritası ile ilgili olarak, Coex ve Bongeunsa, Gwanghwamun Bina Ormanı ve Gyeongbokgung Sarayı gibi ilgi çekici yerler olduğu açıklandı. Oynanış videosunda gösterilen sitelere ek olarak Seul'ün diğer bölgeleri de arka plan olarak oyuna dahil edilmiştir.


    Bae, ekibin araştırma amacıyla oraya çok sayıda gezi yaptıktan sonra fotoğraf taramalarını kullanarak Seul'ün 3 boyutlu haritalarını geliştirdiğini sözlerine ekledi.


    Project LLL'deki her karakterin kendine özgü bir adı vardır ve her birinin kökenlerini ve motivasyonlarını açıklayan bir geçmişi vardır. Her karakterin ayırt edici kişiliklerini ortaya çıkarmak için hikaye anlatımı bileşenlerine vurgu yapılacaktır.


    Bae, Philip K. Dick'in çeşitli bilim kurgu kitaplarından ve Foundation ve Dune gibi Isaac Asimov'un çalışmalarından ilham aldı. HBÖ'de çevrede gezinmek için robotlar ve helikopterler kullanılabilir ve savaşın vurgusu yüksek zeminden yararlanmaktır. Project LLL'de PvP ve PvE modları da olacak.


    Geliştiricilerin heyecanına ve niyetine bakarak Project LLL'nin Blade & Soul ve Guild Wars gibi fantastik bir oyun olacağını tahmin etmek mantıksız olmayacaktır. Guild Wars, MMO'su ile fantastik harekat arasında küçük bir dengesizlik ile en iyi canlı hizmet oyunlarından biri olarak kabul edildiğinden, NCSoft'un Project LLL'yi ne kadar iyi hale getirebileceğini görmek ilginç olacak.





  • NCsoft bir yıl önce Seul'ün kıyamet sonrası bir versiyonunda geçen distopik bir nişancı oyunu olan Project LLL'yi duyurmuştu. Oyun G-Star 2023'te oynanabilecek ve çevrimiçi olarak yayınlanacak ayrıntılı bir sunumun konusu olacak.


    Busan'da 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan G-Star 2023 Güney Kore oyun fuarının ana katılımcılarından biri olan NCsoft, standında ziyaretçilerin yakında çıkacak oyunlardan bazılarını deneyebilecekleri bir dizi oyun istasyonu bulunduracak. NCsoft, serinin bir parçası olarak, Project LLL'nin oynanabilir bir demosunun standındaki 60 PC veya konsolda mevcut olacağını duyurdu.


    Kayıtlara geçmesi açısından Project LLL, Seul'ün kıyamet sonrası bir versiyonunda geçen distopik bir MMO nişancı oyunu olarak sunuluyor - oyun, geçmişte yaşanan bir olayın değiştirilmesi halinde yakın gelecekte dünyanın durumunu ele alıyor. Bu temelde, yükleme ekranı olmayan 30 km²'lik bir açık dünya, Güney Kore başkentini yakın gelecekte canavarlar ve mutantlarla istila edilmiş bir şekilde görünebileceği gibi "aslına sadık" bir şekilde yeniden üretiyor. Fuar ziyaretçileri Project LLL'nin bu "harap olmuş Seul "ü içeren oynanabilir bir demosunu da deneyebilecekler. Stanttaki demoyu tamamlayan ziyaretçiler mouse pad ve enerji içeceği gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.


    Çevrimiçi bir tanıtım


    Busan'a gidemeyenler için bu demo canlı bir çevrimiçi sunumun parçası olarak da tanıtılacak. 17 Kasım Cuma günü yerel saatle öğleden sonra 3'ten (Paris saatiyle sabah 7'den) itibaren geliştirici standının ana sahnesinde NCsoft'un 'LLL' departmanından (grubun yenilikçi teknolojik projelerinden sorumlu) ekipler, nişancının gizemini ortaya çıkaracakları bir 'Play LLL' programı sunacaklar. Program NCSoft'un resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.


    NCsoft ayrıca G-Star 2023'te yenilikçi start-up'lara yönelik sponsorluk programını da sürdürüyor: B2B alanında NCsoft, projelerini sunabilmeleri ve potansiyel ortaklar bulabilmeleri için kendi standlarını finanse etme imkânına sahip olmayan Koreli start-up'lara ev sahipliği yapacak. NCsoft bunu Güney Kore eğlence video ekosistemini teşvik etmenin bir yolu olarak görüyor - ve şüphesiz aynı zamanda kendi programlarına entegre etmek amacıyla gelecek vaat eden projeleri belirlemek için etkili bir yöntem.



    Kaynak : https://www.jeuxonline.info/actualite/63589/demo-jouable-project-lll-ncsoft-g-star-2023




  •  ‘LLL’ - OFFICIAL TRAILER - G-Star 2023



    Project LLL | PS5 | ANA KONU엔씨소프트youtube
    #LLL #엔씨소프트 #NCSOFT #지스타2023 많은 사람과 함께 택티컬한 슈팅 액션을 즐길 수 있는 오픈월드 MMO 슈팅게임 'LLL' 파괴된 서울과 10C 비잔티움 제국 등 다양한 시간대가 뒤섞인 세계를 배경으로 하며 리얼한 총기 전투를 즐길 수 있는 LLL을 이번 엔씨소프트 G-STAR 2023에서 만나보세요! G-STAR 2023에서 시연존과 체험존을 통해 LLL을 가장 먼저 만나보실 수 있습니다! ▶ G-STAR 2023 라인업 확인: https://about.ncsoft.com/GSTAR2023/ 엔씨소프트의 더 많은 이야기가 궁금하다면, 공식 홈페이지와 소셜 채널을 통해 엔씨소프트를 만나보세요. - 엔씨소프트 공식 홈페이지: https://kr.ncsoft.com/kr/index.do - 엔씨소프트 공식 블로그: https://about.ncsoft.com/ - 엔씨소프트 공식 페이스북: https://www.facebook.com/NCSOFT.Korea - 엔씨소프트 공식 인스타그램: https://www.instagram.com/ncsoft.official - 엔씨소프트 공식 링크드인: https://www.linkedin.com/company/ncsoft - 엔씨소프트 공식 틱톡: https://www.tiktok.com/@ncsoft 즐거움으로 연결된 새로운 세상, 엔씨소프트 유튜브 채널 구독 바로가기 https://www.youtube.com/ncsoftofficial?sub_confirmation=1 Ⓒ 2023 NCSOFT Corporation. All Rights Reserved. 이 영상은 자유롭게 공유할 수 있습니다. 단, 별도의 허가 없이 임의로 변경하거나 상업적인 목적의 재배포 등은 불가합니다.
    https://www.youtube.com/watch?v=WE7VygGL8wE
  • NCSOFT, Project LLL'yi 2024'te piyasaya süreceğinin sözünü verdi!!


    Project LLL | PS5 | ANA KONU
    Project LLL | PS5 | ANA KONU80.lv
    NCSoft Revealed New Trailers for Project M & LLL
    https://80.lv/articles/ncsoft-revealed-new-trailers-for-project-m-lll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.