Şimdi Ara

Project R | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project R | PS5 | ANA KONU


    Project R | PS5 | ANA KONU


    Bloober Team, Skybound Entertainment'ın sahip olduğu fikri mülkiyete dayalı bir oyun yaratmak için Skybound Entertainment ile bir lisanslama ve yayıncılık anlaşması imzaladı. Oyunun kod adı "R" ve 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.


    Bloober Team CEO'su Piotr Babieno bir basın açıklamasında, "Bu proje, korku konusundaki bilgi birikimimizi sağlamak için harici ortaklarla çalıştığımız ikinci taraf stratejimizin bir başka adımıdır" dedi. "Bunlar bize sadece finansal kazanç sağlamakla kalmayıp, 2027 yılı sonuna kadar stratejimize ulaşmada bir sonraki adımlar olan başlıklar. Skybound'daki dostlarımızı uzun zamandır tanıyoruz ve başarılı bir işbirliği olacağından eminim."





    Geliştirici : Bloober Team


    Yayıncı : Skybound Entertainment


    Çıkış Tarihi : 2025





    Daha fazla ayrıntı açıklanmadı.








  • Bloober Team ve Skybound Hakkında.


    Project R | PS5 | ANA KONU


    Bloober Team, Skybound (The Walking Dead ve Invincible dahil) ile Polonyalı şirketin Skybound'un sahip olduğu IP'ye dayalı olarak R kod adlı bir oyun geliştireceği bir lisanslama ve yayıncılık anlaşması imzaladı. Projenin 2025 yılında yayınlanması planlanıyor. 


    Skybound Entertainment, Robert Kirkman ve David Alpert tarafından kurulmuş bir Amerikan çok platformlu eğlence şirketidir. En tanınmış markaları uzun süredir devam eden çizgi roman serisi The Walking Dead'dir. Nisan 2018'de, bağımsız oyunlar yayınlamak ve fikri mülkiyetlerine dayalı video oyunlarını lisanslamak için Skybound Games Studios'u kurdular. Eylül 2018'de, Sky Group bünyesinde mobil cihazlar için anlatı oyunları yaratan bir ortak girişim olan Skybound Stories'i kurdular. 2021 yılında Skybound, borsada işlem gören oyun geliştiricisi 5th Planet Games'in en büyük hissedarı oldu ve 2023 yılında çoğunluk hissedarı haline geldi.


     - Bu proje, korku konusundaki bilgi birikimimizi sunmak için harici ortaklarla çalıştığımız 2. taraf stratejimizin bir sonraki adımıdır. Bloober Team CEO'su Piotr Babieno, "Bunlar bize sadece finansal kâr sağlayacak oyunlar değil, 2027 sonuna kadar stratejimizi gerçekleştirme yolunda atacağımız adımlar" diyor. - Skybound'daki dostlarımızı uzun zamandır tanıyoruz ve başarılı bir işbirliği olacağından eminim. 


    Ayrıca Bloober Team, WSE'nin ana katına teknik bir geçiş sürecinde. 


    - Yıl sonu bizim için son derece yoğun geçecek. Ama aynı zamanda kutlamalarına yeni başladığımız bir yıldönümü yılı ve bunu uygun bir tempoda kutlamak istiyoruz. Güçlü bir sürpriz yapacağımızı düşünüyorum," diyor Piotr Babieno.


    Kaynak : https://ir.blooberteam.com/2023/12/20/bloober-team-z-nowa-umowa-ze-skybound/





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.