Şimdi Ara

Project V | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project V | PS5 | ANA KONU


    Project V | PS5 | ANA KONU


    Mint Rocket'ın resmi web sitesinde yer alan 'LAB', Mint Rocket'ın Dave the Diver, Project TB ve Project Paradise gibi devam eden projeleriyle birlikte ana sayfada bir marka olarak tanıtıldı. Mint Rocket, küresel inovasyonu artırmak ve küresel rekabet gücünü güçlendirmek amacıyla en yeni motorların kullanıldığı videolar, yeni nesil teknolojiler ve görseller gibi araştırma ve geliştirme sonuçlarını 'LAB' aracılığıyla sürekli olarak açıklamayı planlıyor.


    Mint Rocket'in 'LAB'ın açılışıyla birlikte gösterdiği ilk video 'Project V'in teknoloji demosu oldu. Teknoloji demosu, mevcut teknoloji gösterim yeteneğini veya oyun motorunu kullanan kısa bir bölüm demosudur.


    Yaklaşık beş dakikalık demo, bir şamanın dev bir kaplana bir şey enjekte ederek onu kötü bir varlık olarak hayata döndürmesiyle başlıyor. Daha sonra, arka plan olarak Joseon, döneme uygun kostümler ve binalar ile gerçek hayat tarzında çizilmiş karakterler kötü kaplanla yüzleşiyor.


    Özellikle oyun benzeri bir hayal gücü katılarak, Joseon Hanedanlığı atmosferini bozmadan balta bıçağı ile silah veya top kullanma eylemi bir araya getirildi. Ayrıca, bir kaplan olan canavara karşı 3 boyutlu eylem çeşitli şekillerde ifade edildi.


    İlerleyen Zamanlarda oyun için yeşil ışık yakılabileceğini açıkladılar.




    Geliştirici : Mint Rocket


    Yayıncı : NEXON


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.


    Resmi Site : https://mintrocketgames.com/





    Duyuru Fragmanı



    Project V | PS5 | ANA KONU민트로켓 MINTROCKETyoutube
    Introducing Mintrocket's new development research area and Mintrocket LAB. Project V’s video is a representation of Mintrocket’s visual development research created with Unreal Engine 5. It creates a unique "Medieval Joseon” atmosphere derived from Korean buildings, clothing, and stories. We are continually working on various ways to provide more excitement. We look forward to your continued interest and anticipation. ■Mintrocket lab website: [https://mintrocketgames.com/en/lab]
    https://www.youtube.com/watch?v=cHXioH9lL_k





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Nisan 2024; 23:47:10 >







  • Nexon 2XTF projesini duyurdu.



    Nexon, Joseon hanedanlığı kültüründen esinlenen bir açık dünya aksiyon RPG'si olan esrarengiz 2XTF projesi için işe alım yapıyor. Oyun, geçtiğimiz yaz iştiraki Mintrocket tarafından tanıtılan etkileyici teknik demo Project V'i anımsatıyor.


    Nexon Games stüdyosu, küresel pazara "yüksek kaliteli AAA aksiyon oyunları" ile girmeyi kendine misyon olarak belirlemiştir. Grup, iştirakleriyle birlikte bu strateji doğrultusunda The First Descendant ve henüz resmi olarak açıklanmamış birkaç oyun (Dungeons and Fighters lisansından esinlenen aksiyon oyunları veya Durango evreninden esinlenen Project DX gibi) üzerinde çalışıyor. Stüdyo, bu kez yepyeni bir lisansa dayanan 2XTF projesiyle bunlara bir yenisini daha ekliyor.


    Nexon Games bu 2XTF projesinin içeriği hakkında çok az ayrıntı veriyor, belli ki sadece Güney Kore'deki işe alım politikasını kolaylaştırmak için. Yine de oyun, Joseon hanedanlığı dönemindeki Kore kültüründen (Asya'da ve aynı zamanda Batı'da açıkça popülerlik kazanıyor) ilham alan "çekici savaş ve kaliteli hikaye anlatımı" içeren bir açık dünya aksiyon-RPG olarak sunuluyor. Şu aşamada herhangi bir çıkış tarihi verilmedi, ancak oyunun PC ve konsollarda dağıtılması bekleniyor.


    Daha spesifik olarak, oyun, birkaç yıl önce deneysel konseptlere dayalı yenilikçi oyunlar (Dave te Diver gibi) tasarlamak üzere kurulan Nexon grubunun bir başka iştiraki olan Mintrocket'in Project V'sini açıkça anımsattığı ölçüde dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında Mintrocket stüdyosu Unreal Engine 5 kullanarak Project V'in bir 'teknik demosunu' tanıttı (aşağıda). Demo sadece teknolojik bir vitrin olarak tasarlanmıştı, ancak sosyal ağlardaki oyuncular arasında belli bir merak uyandırdı. Bu durum Nexon'u Mintrocket demosunu gerçek bir Nexon Games projesine dönüştürmeye teşvik etmiş olabilir mi? Belki de. Nexon'un yönünü bulmaya ve kendini yeniden organize etmeye çalıştığı bir dönemde (geçen yılın sonunda Veiled Expert gibi bazı projelerini iptal etmekten çekinmedi), grup Mintrocket'in deneylerini ön plana çıkarma ve bunları gerçeğe dönüştürme kumarını oynayabilir.


    Kaynak : https://www.jeuxonline.info/actualite/64055/nexon-annonce-projet-2xtf-recycler-impressionnant-project-v-mintrocket





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.