Şimdi Ara

The Thaumaturge {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Sayfası



    The Thaumaturge {PC ANA KONU}



    Story & Gameplay Trailers




    The Thaumaturge {PC ANA KONU}IGNyoutube
    Learn more about the story of The Thaumaturge in this latest trailer and get a peek at some of the nightmarish creatures that await you in this upcoming story-driven RPG. The Thaumaturge will be available on PC (Steam, Epic Games Store, and GOG) in 2023. The Thaumaturge is a story-driven RPG with morally ambiguous choices, taking place in the culturally diverse world of early 20th-century Warsaw. In this world, Salutors exist: esoteric beings that only Thaumaturges can truly perceive and use for their needs. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=631xatUK3Ws&pp=ygUXdGhlIHRoYXVtYXR1cmdlIHRyYWlsZXI%3D


    The Thaumaturge {PC ANA KONU}IGNyoutube
    The Thaumaturge will be available on PC on December 5, 2023, and coming to PlayStation 5 and Xbox Series X/S in early 2024. Meet Wiktor Szulski, learn more about the story, and see gameplay from The Thaumaturge in this new trailer for the upcoming RPG. A new demo for The Thaumaturge will be available as part of Steam Next Fest from today, October 9, through October 16, 2023. #TheThaumaturge #Gameplay #ReleaseDate #SteamNextFest
    https://www.youtube.com/watch?v=8dVu0-PUlck&pp=ygUXdGhlIHRoYXVtYXR1cmdlIHRyYWlsZXI%3D


    Sayısız farklı kültür barındıran 20. yüzyıl başları Varşova’sında ahlaken muğlak seçimler yapmak zorunda kalacağın, hikâye odaklı bir RYO. Yalnızca Bağıcıların gerçek anlamda algılayabildiği ve kontrol edebildiği olağandışı varlıklar, salutorlar da bu dünyanın bir parçası.


    Zengin bir hikâye anlatımına sahip izometrik bir RYO olan The Thaumaturge, taktiksel savaşlara, karakter gelişim özelliklerine ve araştırma mekaniklerine eşsiz bir bakış açısı getiriyor. Gizemli güçlerin ve salutor denen tuhaf ruhani varlıkların gerçek olduğu bu dünyada ahlaken muğlak seçimler yapman gerekecek.



    The Thaumaturge {PC ANA KONU}


    The Thaumaturge {PC ANA KONU}


    The Thaumaturge {PC ANA KONU}


    The Thaumaturge {PC ANA KONU}


    The Thaumaturge {PC ANA KONU}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ocak 2024; 16:52:5 >







  • Fool's Theory CEO'su ve proje lideri Jakub Rokosz bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Oyunumuz derin kapsamlı hikaye anlatımına ve rol yapma öğelerine sahip olacak. Project Vitriol, çoğumuzun görmediği ve farkında olmadığı bir dünyanın karanlık kısmını yansıtacak. Karanlık her köşenin arkasında gizlenecek. Bizi gölgeler aracılığıyla yakından izleyecek. Ödememiz gereken bir borcumuz olduğundan bu dünyada her zaman diken üstünde olacağız. 20. yüzyılın başlarında geçen bu yapımın tanıtımını bu yaz yapacağız."



    The Thaumaturge {PC ANA KONU}
    The Thaumaturge {PC ANA KONU}www.bolumsonucanavari.com
    Hikaye Odaklı Rol Yapma Oyunu Project Vitriol Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hikaye_Odakli_Rol_Yapma_Oyunu_Project_Vitriol_Duyuruldu-114165.htm




  • Rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun geçtiğimiz sene Thaumaturge olarak duyurulmuş hatta aktif olarak da 1 senedir reklamı yapılıyormuş. Yeni farkettiğim için konuyu düzenledim. The Thaumaturge {PC ANA KONU} 

  • The Thaumaturge {PC ANA KONU}11 bit studiosyoutube
    📕 Wishlist #TheThaumaturge: http://re.11bits.com/x48 We invite players to step into the gritty streets of 1905 Warsaw our upcoming isometric RPG, The Thaumaturge. Taking center stage as our thaumaturge, Wiktor Szulski is the kind of guy who won't think twice about diving into the darkest corners of the city to investigate and stand up against the Russian Okhrana who controls its streets. In this quest trailer—using his thaumaturgy powers and the might of his otherworldly salutors to lend a helping hand—Wiktor will aid a damsel in distress who is in crucial need of assistance. The Thaumaturge is a story-driven RPG with morally ambiguous choices, taking place in the culturally diverse world of early 20th-century Warsaw.
    https://www.youtube.com/watch?v=V0B8jDcvd0s
  • The Inquisitor, Banishers Ghosts of New Eden üstüne The Thaumaturge iyi gelir.The Thaumaturge {PC ANA KONU} 

  • Kesinlikle Türkçe olması lazımmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Türkçe yaması çıktı diye biliyorum. DeepL ile forumda. Oyunu eski cdpr çalışanları yapıyor diye biliyorum 11 bit studios. Dolayısıyla rpg yönü sağlam olacaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun TR yaması da DeepL temelinden makine çeviri olarak forumda çıktı. Hala denemedim ama en kötü %90 oranında hatasız bir çeviri ile karşılaşacaksınızdır.


    TR YAMA KONUSU

  • Oyunu pek oynayan yok sanırım. Şöyle bi yarısına kadar geldim hikayesi vs gayet iyi yazılmış bence bi deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Mart 2024; 22:10:43 >
  • Gameplay çok sıradan kalıyor.

  • 15 saatin sonunda oyun bitti. Savaşların sıra tabanlı olduğu izometrik bir Witcher klonu diyebilirim bu oyun için. İnsanların kusurlarına bağlanan canavarları avlayan bir tür avcı olduğumuz bu oyunda 19.yy başları Varşovasında Rasputin ile beraber enfes bir maceraya atılıyoruz. Oyunun açık dünyası parçalı olduğu gibi içinde bir sürü de yan görev, toplanabilir ve şehir gözlem noktaları var. 8 tane büyük canavar var ve bunların 4'ünü ana hikayede 4'ünü ise yan görevlerde elde ediyoruz.


    Oyunda bir tür yetenek ağacı da var ama burada ki geliştirmelerimiz doğrudan savaşlara yetenek olarak eklendiği için pek yetenek demek doğru mu emin değilim. Üstelik yeteneklerin neredeyse tamamı da pasif hep. Savaş sistemi de sıra tabanlı ve en başta ne ise en sonda da o diyebilirim. Keyifsiz olmakla beraber oyunda sizi çok savaşlara sokmuyor zaten. Oyunun RPG tarafı ise beklediğimden daha detaylı çıktı. Oyunun birçok sonu var ve görevlerin dahi birden fazla sonları var.


    Bu açıdan doyurucu ve güzel. Oyunda en sevmediğim şey ise optimizasyon oldu. Bu denli ne grafik ne de içeriği aşırı yüksek olmamasına rağmen istediği sistem adamı şaşırtacak kadar fazla. Ben yetmemesine rağmen DLSS Kalite modunda i7-9750H ve GTX 1650 ekran kartımla sabit 40 fps alabildim. Oyuna göre bu sistemde çalıştıramaz ama moddan sanırım baya iyi çalıştırdı.


    Thaumaturge son dönemde orta karar güzel bir izometrik RPG arayanlar için güzel bir oyun. Üstelik Varşova da geçmesinden dolayı da Polonya kültürüne dair bolca şey de gösteriyor.



    The Thaumaturge {PC ANA KONU}




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.