Şimdi Ara

projeksiyon karşılaştırma ve özellikleri konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar;

    ev için kullanma amaçlı taşınabilir bir projeksiyon alma arefesindeyim, bu konudaki başlıklarda bir miktar gezindim ama tam bir karşılaştırma imkanı bulamadım kullanan arkadaşlara danışmak istedim.

    projeksiyonun taşınabilir olması ve dahili hoparlörü olması kendi işletim sistemi olmasını istiyorum, cihazı arada akşamları netflix, youtube, gse iptv, amazon video ve usb den video oynatmak için kullanacağım, muhtemelen ek bir kullanım amacım olmaz, akşamları 1-2 saat kullanıp kaldıracağım bir şey olacak sabit olmayacak, belki maç izleme vs amaçlı yanımda taşıyıp arkadaşlara götürebilirim. yaklaşık 2.5-3 metreden 100 inch civarı bir görüntü elde etme hedefim var.

    bu bağlamda;

    xiaomi mijia

    viewsonic m2

    anker mars 2 pro modellerine baktım.


    ses ve görüntü kalitesi olarak viewsonic daha önde gibi, tabi fiyat olarak da öyle ancak netflix sertifikası olmaması ek bir tv stick almayı zorunlu kılıyor hem iki cihaz oluyor hem fiyat artıyor,

    anker kalite olarak hoşuma gitti, marka olarak da sevdiğim ve güven veren bir marka, ses kalitesi övülmüş ama görüntü özelliklerinde 720p deniyor, bu çok fark yaratan bir durum mu kullananlar arasında?

    xiaomi konusunda kararsız kaldım aslında tam bir f/p ürünü ama markaya çok güvenmiyorum, ısınma problemi olduğunu yazanlar da olmuş.


    bu cihazları gören, kullanan, karşılaştırmama yardım edecek var mıdır? fiyat konusunda biraz rahatım o yüzden farklı fiyat segmentlerinden cihazlar var ama fiyat/performans oranından da şaşmamak istiyorum.


    şimdiden teşekkür ederim.








  • Benden çok daha bilgi sahibi arkadaşlar vardır. Benim şahsi fikrim 720p bir pj almamanız. En az 1080p native olsun alacağınız. Bu üçü arasından viewsonic m2 alırdım. viewsonic pj olarak rüştünü ispat etmiş bir firma. M2 de cihazını kullanan tanıdıklarımda oldukça memnum. Forumda Olgun bey imcelemesini yapmıştı. O konuda kendisinede sırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.