Şimdi Ara

Projeksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Ev sineması için HITACHI PJ-TX100 PROJEKSİYON almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır.3.000 ytl ye kadar bütçem var. Başka ne tavsiye edebilirsiniz.
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot66 -- 5 Ağustos 2006; 13:42:56 >



  • sony bayisine bi uğra derim.
  • arkadaşım bence projeksiyon cihazlarının üstadı sony ve toshiba'dır. en azından benim için öle görüntüleri baya kaliteli artık sen bilirsin ben yinede sony derim
  • Hitachi pjtx 100 yerine 200 almanızı tavsiye ederim, oldukça güzel ve pişman olmayacağınız bir cihaz, giriş kombinasyonu ve donanım desteği makul seviyede diğer projeksiyon cihazlarında mavi ışığın normalin üzerinde seyretmesine rağmen ,bu cihazda mavi ışık seviyesi normale yakındır,bu sayede kontrast oranının yüksek olması ile birlikte ,renk ve detay oldukca tatminkardır.
  • Bütçeni 300-400 ytl daha arttırıp Hitachi pjtx 200 al derim..ama arttıramam dersende Epson tw600 almanı öneriirm.
    Niye dersen projektör için önemli çözünürlük zaten bu cihazlarda aynı, fakat diğer bir ölçü kontrast oranı Hitachi pjtx 100' ün 1200:1..Epson tw600 ' ün ise 5000:1..kontrast yüksek olunca da siyahı daha siyah ve diğer renkleri de daha canlı görürsün.
  • Bugün pjtx 200 alıyorum. Hepsiburada.com dan 3420 Ytl 10 Taksit.


    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • umarım projektörü almışsındır, hayırlı olsun güle güle kullan..
    izlenimlerin nasıl? ..pjtx 200 ün de görüntüsünü merak ettim şimdi kontrastını falan çok güzeldir heralde.. görüntüsünü de burda paylaşırsan seviniirm.
    quote:

    Orjinalden alıntı: pilot66


    Bugün pjtx 200 alıyorum. Hepsiburada.com dan 3420 Ytl 10 Taksit.


    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • projektörü aldıysan bi izlenimlerini alsaydık?
  • hala basından ayrılamadı herhalde
    haftaya kendine geldiginde yorumlarını bekliyoruz...
  • Hepsiburada comda mal stokta değilse teslimat üç dört gün sürüyor maalesef. Herhalde henüz alamamıştır. Ama bizde onun kadar heyecanlıyız galiba.
  • lütfen yoğun istek var bak.hadi nooolur açıkla artık nasıl bişey memnunmusun.
    yoksa kötü çıktı intihar mı ettin
  • pilot66 o kadar güzel projektörü alınca internete falan girmiyo tabiki..cihazın keyfini çıkarıyor kesin
  • bu gidişle ampülü de bitirecek
  •  Projeksiyon tavsiyesi
  • Merhaba
    Cihaz bugün elime geçti. en geç 2 gün içerisinde yorumlarımı burada yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot66 -- 15 Ağustos 2006; 16:22:36 >
  • 3M X55İ evde kullanıyorum.daha önce X55 vardı bu bir üst ve lcd 1500 avro civarı.görüntüler harika ve kompenetten hd ye uyumlu
  • görüntüleri gösterebilirmisin.film sahnesinin resmini çekebilirsen nasıl duruyo bi görmek isteriz.plasmadan lcd tvlerden kat kat iyi demi.bunu herkes yakında anlıcak.sessizden sessizden projeksiyonlar gelişiyo ama
    tutan alan çok az kişi.dandirik şeye 3-4 milyar veriyolar ee sonuç vcd gibi görüntüler.
    ha dvd kadar bile net olsa görüntü hakkını yemem tamam alınır derim ama henüz belli bi kalite alabilmiş değilim.buna sony gibi dev bir marka da dahil.

    umarım güzeldir.bizim yerimize de seyret.
  • 3m x55 i yi yeni izlemeye başladım ama öncesindex55 vardı e 1.5 yıldıri zliyorum.makinayı kuranlar direk video girişinden bağlayıp gitmişlerdi ve sanki perdenin önünde bir pus var gibi görünüyodu sonra forumlarda okudum s-videodan hemde 20 mt kablo bağlayarak kullanmaya başladım görüntü mükemmeldi (kompenent denemedim hala) ve makinayı kuranlları arayıp böyle hatalar yaparak müşteri kaybedeceklerini söyledim.
    perdede film izlemenin tadını helede ses sisteminizde güzelse hiç bir tv onun tadını veremez.bende 42 plazmada var ama film izleyeceğim zaman perdeyii ndiriyorum.digitürkte ise elbet görüntü kaybı oluyu orijinal dvd yi tumuyor ama yeni tarihli filmlerde oldukça iyi sonuç veriyor.
    eğer plazmayı film için alacaksan bence projeksiyonlara bir göz atmakta fayda var durumu müsait olanların projeksiyonu ihmal etmemeleri lazım.
  • Merhaba
    İşlerimin yoğunluğundan dolayı daha cihazı yeni test edebildim.
    Daha önceki cihazım HP 6120 DLP idi 2000/1 kontrast 2000 ansilümen gücü vardı. Konrast olarak 7000/1 in pek bir farkını göremedim. Ama görüntü kalitesi kesinlikle çok daha iyi. 1200 ansi lümen ışık gücü ev için gayet yeterli. los ışıkta bile rahatlıkla film izleniyor. Cihaz çok sessiz odanın içinde çalıştığını bie anlamıyorsunuz. Türkçe menüye sahip . Yatay ve dikey keystone olayı çok iyi, manual olarak objektifin etrafındaki düğmelerden yapabiliyorsunuz. Çok da iyi inceleyemedim daha cihazı. Merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplayabilirim. Ama Bu cihazın verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.



    Perde boyu 255*190
     Projeksiyon tavsiyesi


     Projeksiyon tavsiyesi


     Projeksiyon tavsiyesi


     Projeksiyon tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot66 -- 21 Ağustos 2006; 13:54:23 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.