Şimdi Ara

Projeksiyon toshiba x2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba,bir süredir projeksiyonlar konusunda araştırma yapıyorum ancak birşeyler öğrenmeye başlayınca açıkçası kafam daha çok karıştı,öncelikle evde sadece film izlemek ara sıra da tv den görüntü izlemek olacak,evimde panjur kullandığım için salonumda ortamı iyice karartabiliyorum,dlp kullanan bir arkadaşımın makinesinin nasıl görüntü verdiğini gördüm bunun dışında da 1 -2 farklı makine dışında görüntü görmediğim için net kıyaslama yapamıyorum,bir de mağazalarda konu hakkında yeterli bilgisi olmayan insanlar olması sorularımın cevapsız kalmasına yaptıkları çelişkili açıklamalar daha da kafa karıştırmaya neden oluyor.
    Mağazalarda çok fazla model olmadığüından ve tv ler gibi kurulu bir sistem olup birbirleriyle kıyaslayamadığım için benim gibi zor karar veren birinin daha da içinden çıkılmaz bir halle karşılaşmasına neden oluyorlar.
    bir süredir forumlardaki yazıları takip ediyorum ve epey fikrim değişti daha bir anlayarak incelemeye başladığımı düşünüyorum bu yüzden konu hakkında tecrübelerine dayalı bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
    İzmir'de yaşıyorum ve gidip gezebileceğim çok fazla seçeneğin olduğu mağazalar yok.Teknosa mağazasında geçen gün kurulu bir toshiba x 2000 gördüm fiyatı oldukça düşmüştü ve gündüz tüm ışıklar açıkken bile ne izlediğin anlaşılıyordu.ancak aklıma takılan şu bu makinenin kontras oranı 400:1 veya 600:1 bu çok düşük değil mi?
    3 lcd olduğunu söylediler 3 lcd olduğu için diğer teknoloji ile yapılan proj.lardaki yüksek kontras ile aynı performansı verir gibi tatmin edici olmayan bir açıklama yaptılar.Ayrıca bu makine ile 720p yayın veya filmleri izlemem mümkünmüdür?Toshiba x2000 ve tavsiye edebileceğiniz diğer makineler hakkında yorum ve yardımlarınızı bekliyorum seçim yapmak gerçekten,makineyi aldıktan sonra da asıl dert perde seçimi olacak zira 16:9 görüntü elde edeceğim güzel bir perde istiyorum ama önce makine konusunda tavsiyelere ihtiyacım var,bir de toshiba tdp-t 45 modeli ilgimi çekti bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler...







  • Projeksiyon alacaksaniz size Sharp XR-10X i oneririm. 2000 ansi ama kendi kategorisinin en iyisi. Renkleri cok guzel. En kotu ozelligi biraz agir.
    Bir de bu ayki PC World dergisinde birinci secilen Dell 1800MP modeline de bakin. Kucuk ve hafif (2 kg. kadar) olmasiyla on plana cikiyor. iki tane PC girisi, bir tane PC cikisi var. Kompozit ve S-Video zaten standart. Tasima cantasi ise tipik Amerikan dizayni. Çok kullanisli..


    Sharp XR-10X
    http://www.hepsiprojeksiyon.com/product_info.php/products_id/898

    Dell 1800MP
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/projeksiyon_content_detail.asp?content_id=788




  • Hiç onu bunu araştırmayın arkadaşlar!

    Ben de projeksiyon satıyorum işim gereği ve müsterilerimin evlerine komple sistem kuruyoruz.

    Aşağıdaki projeksiyondan daha iyisini görürseniz hiç kaçırmayın. Bu güne kadar gördüğüm en kaliteli en etkileyici en müthiş fiyat performans uyumu. Mükemmel. Kristal gibi ve parlak bir görüntü. Dibinden bile bakınca tek bir nokta yok.

    EPSON EMP-TW700 EV
    SİNEMASI PROJEKSİYONU
    200x200 Projeksiyon
    Perdesi Hediye !
    Parlaklık: 1600 Ansi
    Projeksiyon : LCD
    Çözünürlük:
    Direkt: 1280x720
    Kontrast: 10000:1
    Fiyat: 1,579 € + KDV
  • Bu arada HDMI çıkışı da var ve 1080i'yi destekliyor. Hemen hatırlatayım. Progresif Component, Vga, Composit. Hepsi var. İnanın daha iyisini alamayacağınıza bahse girerim. Yaav inanın bana 2-3 hafta önce en son yine kurup CCTV kamera kablosu ile görüntüyü Progresif çıkıştan girdik.

    Mükemmel! Mükemmel! Mükemmel!

    Bu arada Kesinlikle kaliteli bir CCTV kablo kullanın ve Progresifden girin. Yani sakın öyle şu kabloyu kullanın hazır 10 metrelik çok kaliteli bunu kullanın çok iyi kablo davalarını yemeyin. Bu işte en iyisi çift folyo kaplamalı bildiğimiz kamera kablosu. CCTV 4+1 çift folyolu kablo. Tercihen 2M veya Kabelsan olsun.

    200 Metre tesisatla 3 okula aynı kabloyu döşedik. Daha önce adamların denemediği kablo para kazandırmadığı adam kalmamış. Görüntüler inanılmaz dalgalıymış. Bu koabloları biz çektikten sonra adamlar gözlerine inanamadı. Yemeğe bile götürmek istediler. İnanın şaka değil. Üstelik de metresi 0,5 YTL (Kalitelisinin) hemde.

    Progresif bağlantı için 3 adet kablo olacak yani 3 CCTV. Uçlarına composit fiş lehimleyin veya hazır kabloyu keserek de ek yapabilirsiniz. Sonuç kusursuz. metresi 10 'Euroluk kablodan bile daha iyi. Zaten kamera kablosu da güvenlik kamerasının görüntüsünü kusursuz netlikte 200-300 metrelere taşmak için üretiliyor.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Mart 2007; 16:07:06 >




  • quote:

    EPSON EMP-TW700 EV
    SİNEMASI PROJEKSİYONU
    200x200 Projeksiyon
    Perdesi Hediye !
    Parlaklık: 1600 Ansi
    Projeksiyon : LCD
    Çözünürlük:
    Direkt: 1280x720
    Kontrast: 10000:1
    Fiyat: 1,579 � + KDV



    1,579 ? Hangi para biriminde?
  • 3 lcd projeksiyonlarda kontras oranları genelde çok düşük,bunun nedeni ya da teknik açıklaması nedir?
    3lcd 600:1 kontraslı bir makine olan toshiba x 2000 i aydınlık ve gündüz gördüm görüntü oldukça net ve izlenebilirdi,
    3lcd lerde kontras oranı konusunu merak ettim???
  • ben pt-ax100e aldım. muhteşemden öte... tabiii hd cliplerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.