Şimdi Ara

Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
47
Favori
22.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hitachi projeksiyon makinamın lamba ömrü bittiğinden beri lamba fiyatlarından dolayı uzun süre kullanamamıştım. Ama DH forumdan İsmail bey'i tanıyana dek tabiki.
    Urunu kendısıne gonderdıgımden berı çok ilgili davrandı, sonrasında ürünü kandisine nasıl gonderdıysem aynı pakette çok saglam bır sekılde gonderdı. Goruntu kalıtesı ıse gercekten ilk aldıgım günkü gibi net. Fiyatta piyasadakı fıyatların arasında tartışmasız en uygunu diyebilirim.
    Ellerine sağlık Ismaıl bey diyorum
  • takip
  • PM
  • Panasonic ax200 cihazıma Amerika'dan arkadasıma muadil lamba getirttim.Lambayı 5-6 saat kullandım. Daha sonra projeksiyonumu açtığımda lambanın çalışmadığını gördüm. Eski orjinal lambamı tekrar taktım su anda 2400 kusur saatte görüntüsü biraz soluklasti. simdi bana tavsiyeniz nedir? Muadil lambayı tamir ettirmek istiyorum zira orjinal lambamı eko modta kullandığımdan 500 saat daha çalısmasını bekliyorum. Muadil lambanın tamiri durumda sağlam olur mu? Cunku tek seferde bozularak hayal kırıklığı yarattı bende. Orjinal lambamida tamir ettirmeyi düşünebilirim zira görüntüsü gucsuzlesti bu sekilde kullanmak pek keyifli olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: margornn

    Panasonic ax200 cihazıma Amerika'dan arkadasıma muadil lamba getirttim.Lambayı 5-6 saat kullandım. Daha sonra projeksiyonumu açtığımda lambanın çalışmadığını gördüm. Eski orjinal lambamı tekrar taktım su anda 2400 kusur saatte görüntüsü biraz soluklasti. simdi bana tavsiyeniz nedir? Muadil lambayı tamir ettirmek istiyorum zira orjinal lambamı eko modta kullandığımdan 500 saat daha çalısmasını bekliyorum. Muadil lambanın tamiri durumda sağlam olur mu? Cunku tek seferde bozularak hayal kırıklığı yarattı bende. Orjinal lambamida tamir ettirmeyi düşünebilirim zira görüntüsü gucsuzlesti bu sekilde kullanmak pek keyifli olmuyor.


    Merhaba muadil lambanızı yaparsak olur ama bazen muadil lambaların aynası kavlayabiliyor yani ayna sırı dökülebiliyor. Orijinal lambayı yapmak daha mantıklı olacak sanırım. Siz cihazınızı komple yollayın isterseniz bakım temizlikle birlikte yapalım lambanızı size bırakıyorum sadece lambayıda yollarsanız o da olur.




  • Selamlar,

    Bende vedatkerem (İsmail Çınar) adlı arkadaşa telefon ederek bilgi aldım. Sağolsun forum indirimi de yaptı. Evime geldi, cihazı aldı lambasını değiştirip evime kadar geri getirdi. Sanırım Aynı şehirde olmanın avantajı. 6 Ocak ta değişti lamba, 27 saat oldu gayet güzel pırıl pırıl seyrediyorum.
    Cihazım Hitachi PJ-TX100 720p, 1200 ansi lümen gücünde. Cihazı başka bir arkadaştan aldım o nedenle lambasının gerçek parlaklığı ile kıyas yapamıyorum ama akşam lambalar (toplam 60X6, 360 watt halojen lambalı bir avize) dimmerle yarı yarıya açıkken seyredilebiliyor. Başka marka modellere göre kıyasladığımda gayet tatmin edici oldu. Perdem yok duvarı beyaz mat boyadım bu şekilde kullanıyorum.
    İlgisine teşekkür ederim. Hemen yazamadım biraz kullanayım bakayım dedim sorun yok.
    Ayrıca ertesi gün de arayıp bir sorun olup olmadığını sordu sağolsun .
  • mesajım bulunsun, ismail bey mitsu hc1600 için 2 adet lambam var, birisi 2950 saat civarında ve artık açmamaya başladı haliyle, digeri 2400 küsur şimdilik onunla idare ediyorum, en kısa sürede şimdilik bir tanesi için temasa geçecegim.
  • Mrb arkadaşlar,
    Epson marka cihazımın geçen ay lambası patlamıştı. Daha önceden formu görüp takip etmiştim. (heralde yakın zamanda patlayacağı içime doğdu) Cihaz 4 yıllıktı ama çok fazla kullanılmamıştı yaklaşık 2000 saat kullanılmıştı. İsmail beyle hemen iletişime geçtim. Saolsun ilgilendi ve lamba yenilemesinden sonra gerekli olan temizliği ve aksaklıkları gidererek bana geri yolladı. Forum indirimi de yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz.
  • indiirmli fiyat 300 tl midir?
  • 12 YILLIK TECRÜBE İLE PROJEKSİYONCENTER LAMBA YENİLEME MERKEZİ

    PROJEKSİYON LAMBA
    Projeksiyon lamba değişimi genel olarak sadece ark yani ortadaki ışık veren kısmın değişmesi olarak yapılmaktadır.

    BİZİM FARKIMIZ NEDİR

    Bizim farkımızı lambaların ark kısmı yani ışık kısmını değil komple
    Çanak(ışık veren kısmın yansıtıcısı)
    Kablo aksamı(uzun süre ısıya maruz kaldığı için değiştirilmektedir.)
    Soket aksamı
    Lambalarımız tamamen fabrikasyon üründür.
    Kesinlikle el yapımı piyasada düşük fiyatlara satılan lamba cinslerinden değildir.
    Lambalarınız komple sadece dış kısımda bulunan plastik aksam hariç değiştirilmektedir.

    GARANTİ SÜRESİ NEDİR?
    Lambalarımız 90 gün garanti kapsamındadır.

    LAMBAYI NASIL ALABİLİRİM

    Lambalarımızı firmamıza gelerek teknik servisimizde görebilir
    İnceleyebilirsiniz.
    Cihazınızı getirerek lamba değişimi esnasında bekleyerek yapılan işlemleri görebilirsiniz.
    Cihaz lens ayna bakımları lamb değişimi fiyatına dahildir
    Temizlik ve bakım için herhangi bir üçret talep edilmemektedir.

    0535 331 31 79
    0312 436 99 54




  • Merhaba Beta projeksiyon olarak başlattığımız ve şu an BETAVİZYON PROJEKSİYON. İth.İhr.Ltd.Şti ISO 9001 kalite güvence standartları içinde sürdüğümüz projeksiyon ve lambaları satış teknik servis konusunda hizmetlerimiz profesyonel olarak kurumsal ve bireysel anlamda devam etmektedir.

    Kullanıcılarımızı bilinçlendirmek adına foruma yazmak istedik malum projeksiyon ürünlerinin lamba fiyatlarının pahalı olması nedeni ile kaliteli ve fiyatı ekonomik çözümler için firmamızda çalışmalar devam etmektedir burada amaç hem kullanıcıyı memnun etmek hemde firmamızın kalite hizmet anlayışı ile devam ettirmesidir.

    Her projeksiyon lambasına burner yani halk dili ile lamba fitili takılmaz çünkü ; osram philips iwasaki ve ushio gibi firmalar burner olarak satış yapmazlar .
    Yani merdiven altı firmalar ürettiği lambalar maalesef satılmaktadır bu konuda tüketicimizin bilinçli olmasının gerektiğini düşünüyoruz lamba yenileme diye tabir ettiğimiz her lambaya markasız ucuz lamba takıp sonrada kısa süre sonra orjinal ömrünün 4 te 1 i zamanında bozulması maalesef hoş bir durum değildir.


    Lambalar dlp ve lcd olarak 2 çeşittir, dlp lambaları için mikrometrik odaklama ünitesi lazımdır. Manuel elle odaklama yapılıp müşterilere teslim edilmesi ayrıca etik bir davranış değildir. Çünkü ; hem markasız lamba hemde elle odaklama yapıp teslim edilmesi ne standart ne de firma kalitesi ve hak hukuk açısından düzgün bir yöntem değildir ama eline lamba fitilini alan bir çok firma lamba takıyoruz diye türemiştir bir ürün ucuzsa mutlaka bir problemi vardır.

    Betavizyon olarak özellikle dlp ürünlerde lamba komple yada reflektörlü orijinal olarak komple takılır, burner değişiminde ise japon lamba kullanılmaktadır ve projeksiyon sadece lamba ile bitmez ayrıca dmd lcd main board power lamba power ve optomekanik üniteye sahiptir. Bunlarında çok bilinçli şekilde onarımlarının yapılması gerekmetedir. Son zamanlarda ana merkezimize çok dağılmış kurcalanmış ürünler gelmektedir . NOT: 100 üründen 30 u bu şekildedir .

    Projeksiyon lambaları yüksek voltajla ateşleme yapmakta olup yanlış yada rastgele lamba takılması cihazın ana kartını ve lamba güç ünitesini bozmaktadır. Kullanıcılardan ve müşterilerden ricamız , projeksiyon konusunda işi sadece projeksiyon olan ve tecrübeli yerlerle çalışmasıdır fiyatı 50-60 tl ucuz olacak diye ürünün atıl duruma gelmesi bizleri üzmektedir.

    bilgilerinize
    saygılarımla

    BETAVİZYON PROJEKSİYON
    TİMUR AVCI
    Electronic Optical department director




  • İsmail Bey'e (Vedatkerem) ikinci kez projeksiyon lambası yenilemesi için benq mp750p projeksiyonumu kargoyla gönderdim. ilk yenilenen lambada 3000 saati net doldurdum; ki kapanma saatine göre hala görüntü netti. Gönül rahatlığıyla cihazınızı gönderebilirsiniz.

    Projeksiyon bir kaç gün içerisinde tekrar gelir ikinci yenileme sonrası görüntü durumunu tekrar yazarım.

    Not: İki tane konu var ikisine de aynı cevabı veriyorum :D
  • merhaba arkadaşlar
    öncelikle buradan projeksiyon cihazları üzerine çalışan tüm meslektaşlarımıza selam olsun.
    Biz izmirde ikamet eden projeksiyon cihazlarına yönelik lamba temini ve teknik servis hizmeti veren bir firmayız TESSA PROJEKSİYON
    bu güzel forum ortamında bizimde sizlerle paylaşmak istediğimiz bazı bilgiler var
    öncelikle firmamızın yaptıgımız lamba yenilesi ile bilgili bilgileri aktarmak isterim.
    projeksiyon lambası

    Lamba yenilemenin getirdiği en büyük hizmetlerden birisi lamba değişimi için verilen cihazlarda kirli olan optik ünitesi bakımı ve setup’larını yapıyor olmamızdır bu hizmet size projeksiyon cihazını aldıgınız ilk günkü gibi tertemiz görüntü almanız anlamına gelir
    Lamba yenilemede ekonomik bir seçimdir kaide ve reflektöre para vermektense burner dediğimiz projeksiyon lambasının asıl yanan kısmının değişmesidir . marka ve modele göre değişen burnerlar bire bir aynıları ile değişimi gerçekleştirilir böyle yüksek fiyat verip komple unite şeklinde almak yerine daha uygun fiyatta burner değişimi daha mantıklıdır.


    Lamba yenilenemenin mantıklı olmasının bir nedeni projeksiyon cihazına bakım yapılmasıdır. Sıfır bir lamba alıp projeksiyona taksanız bile zamanla fanların içeriye üflediği tozların lenslerde merceklerde aynalarda birikmesiyle görüntü kaybına ve ışığın azalmasına neden olur. dolayısıyla sıfır taktığınız bi lambadan %60-%70 verim almanız demektir. aynı zamanda makine içerisinde biriken tozda yine lambanın soğumasına engel olacağı için lambanız daha kısa sürede verimini hem kaybedicek hemde infilak edecektir.
    Burner değişiminde bire bir aynı lambayla değiştirildiğinden ve makinenın komple bakımları yapıldığından dolayı hem %100 bir görüntü alırsınız hemde cihazanızın içersindeki tozlar temizlendiğinden dolayı lamba ömrünü uzatmış olursunuz . hem paranız sizde kalır hem daha kaliteli bir görüntü izlemiş olursunuz bakımları yapıldığından dolayı lamba süresini uzatmış olursunuz.

    TESSA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
    ANKARA CAD NO 237/C BORNOVA -İZMİR
    TEL: 0232 3882510 FAX:02323882410
    AYTEKİN KARATAŞ
    http://www.projeksiyonteknikservisi.com/

    http://www.projeksiyonlambaservisi.com/

    http://www.tessabilisim.com/




  • Satilik bi 2. El projeksiyon yok mu ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Herkese selamlar, bu topik sayesinde İsmail bey le tanışıp lambası 2800 saatte olan panasonic pt-ax100 projeksiyonumun lamba yenilemesi için Ankara ya İsmail bey e gönderdim. Lamba yenileme sonrası cihazın görüntüsü çok başarılı ve mükemmel olmuştu. Yukarıda yazıldığı gibi ışık azalması gibi sorunla karşılaşmadım. Yenilenen lamba 580 saate geldiğinde bile hiçbir ışık kaybı olmadı ve 580 saatte iken bi arkadaşıma sattım. Yenilenen lamba 915 satte ve kullanan arkadaşımın bile en ufak sorun yaşamadığını biliyorum. İhtiyacım olduğunda düşünmeden tekrar lamba yenilemesi yaparım. Zira yaşadığım olumlu tecrübeyi paylaşmak istedim... Tavsiye de ederim ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_33360662/mpage_12/key_/tm.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: max-well

    Herkese selamlar, bu topik sayesinde İsmail bey le tanışıp lambası 2800 saatte olan panasonic pt-ax100 projeksiyonumun lamba yenilemesi için Ankara ya İsmail bey e gönderdim. Lamba yenileme sonrası cihazın görüntüsü çok başarılı ve mükemmel olmuştu. Yukarıda yazıldığı gibi ışık azalması gibi sorunla karşılaşmadım. Yenilenen lamba 580 saate geldiğinde bile hiçbir ışık kaybı olmadı ve 580 saatte iken bi arkadaşıma sattım. Yenilenen lamba 915 satte ve kullanan arkadaşımın bile en ufak sorun yaşamadığını biliyorum. İhtiyacım olduğunda düşünmeden tekrar lamba yenilemesi yaparım. Zira yaşadığım olumlu tecrübeyi paylaşmak istedim... Tavsiye de ederim ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_33360662/mpage_12/key_/tm.htm

    Bende de Panasonic Pt Ax-100E modeli var. Şu an satacağım ama alacak olan müşteriye lamba biterse, falanca kişiden değiştirdim 1 sene oluyor sıkıntı olmadı diye belirtmiştim. Lamba bir ara yanıp sönüyor gibi oldu, lamba bitiyor her halde derken düzeldi. O ara da daha önce lambayı değiştiren firmayı aradım geçen sene 300 almıştı bu sene 220 dedi.

    Konu sahibi 300 yazmış ama her model için mi 300 lira acaba? Yeriniz nerede idi semt olarak? Bende Ankara'dayım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones_

    quote:

    Orijinalden alıntı: max-well

    Herkese selamlar, bu topik sayesinde İsmail bey le tanışıp lambası 2800 saatte olan panasonic pt-ax100 projeksiyonumun lamba yenilemesi için Ankara ya İsmail bey e gönderdim. Lamba yenileme sonrası cihazın görüntüsü çok başarılı ve mükemmel olmuştu. Yukarıda yazıldığı gibi ışık azalması gibi sorunla karşılaşmadım. Yenilenen lamba 580 saate geldiğinde bile hiçbir ışık kaybı olmadı ve 580 saatte iken bi arkadaşıma sattım. Yenilenen lamba 915 satte ve kullanan arkadaşımın bile en ufak sorun yaşamadığını biliyorum. İhtiyacım olduğunda düşünmeden tekrar lamba yenilemesi yaparım. Zira yaşadığım olumlu tecrübeyi paylaşmak istedim... Tavsiye de ederim ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_33360662/mpage_12/key_/tm.htm

    Bende de Panasonic Pt Ax-100E modeli var. Şu an satacağım ama alacak olan müşteriye lamba biterse, falanca kişiden değiştirdim 1 sene oluyor sıkıntı olmadı diye belirtmiştim. Lamba bir ara yanıp sönüyor gibi oldu, lamba bitiyor her halde derken düzeldi. O ara da daha önce lambayı değiştiren firmayı aradım geçen sene 300 almıştı bu sene 220 dedi.

    Konu sahibi 300 yazmış ama her model için mi 300 lira acaba? Yeriniz nerede idi semt olarak? Bende Ankara'dayım..

    Merhaba balgat cevizlidere mahallesinde MHP genel merkezine cok yakınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilçemdeki projeksiyonlar için mesajım bulunsun.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.