Şimdi Ara

Projektör Dvd player bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bende henüz aldığım vestel'in 6700 model dvd/divx playerı mevcut. Bu playerda bildiğiniz üzere, görüntü çıkışı olarak Component (YPBPR) çıkışı, kompozit video çıkışı, scart ve hdmi video çıkışı mevcut. Yakın zaman içinde almayı düşündüğüm bütün projektörler video girişi olarak bir çok format evcut (d-sub 15 pin, kompozit, svide). Malum hdmi destekli olanlar çok pahalı ve komponent girişli olanlarda aynı şekilde ve zaten pek yoklar.

    Bende görüntüyü s-videodan aktarmak yerine daha kaliteli olan komponent ile aktarmak istiyorum; fakat belirttiğim üzere projektörler bu mevcut değil. Bende komponenti dsub 15 pin e çeviren kablo aracılığı ile yapmayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Düşüncem yanlışmı, başka ne tür çözümler önerirsiniz ve kompozitten görüntü ile bu şekilde alacağım görüntü arasında belirgin farklar olurmu.

    NOT: Dönüştürücü Kablo bu :http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&products_id=289&zenid=63f962f1fcc78eb560ce67e9ab1659e9


    Saygılarımla...







  • Kompozit en son düşünülmelidir. Komponent bahsettiğiniz çevirici ile bağlamanızı tavsiye ederim. Projektörlerin çoğunda vga üzerinden uygun aparatla component bağlantı yapılıyor. Svideo iyi kalite kablo bulursanız da iyidir aslında.
  • Arkadaşlar projektör buldum en kısa zamanda almayı düşünüyorum. HDMI ile görüntü aktarımını sağlayacagım. Panasonic pt-ax100 modeli. Bu arada audio kablosu olarak hamanın altın kaplamaları çok fark yaratırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.