Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
42
Favori
260.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boomcu

    siparişin nelerdi hocam ? ben de optimum whey ve gainer bekliyorum herkes farklı birşey diyor
    nutrade gainer, bakalım kadın söz 3 eylül dedi göreceğiz inannmayı tercih ettim inşallah boşa çıkarmazlar artık
  • Ben aradığım dönemde ürünlerini temin etmeniz ya da iade etmeniz konusunda bilhassa belirtmiştim, üstüne basa basa da söylemiştim. İade işlemim gerçekleşmediği ya da ürünleri teslim etmediğiniz için harcama itirazına mecbur bıraktınız ki bu raddeye getirmeye sebep olan sizsiniz.

    Herkesin iade işlemi gerçekleşene dek ya da ürünleri teslim edilene dek ilk mesajı güncelledim. Ticari faaliyetinize devam etmek istiyorsanız önce sorumlu olduğunu siparişleri halletmeniz gerekiyor.

    İyi çalışmalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boomcu

    siparişin nelerdi hocam ? ben de optimum whey ve gainer bekliyorum herkes farklı birşey diyor
    17 temmuzda alırken bunlara mesaj attım.Stoklarda var mı diye var dediler.Daha sonra kargo çıkmadı tabi. Ayın 27 si dediler.Sonra 6 Ağustos şeref sözü dediler.Bir kaç kişi kargosunu aldı.Ben iade aldım çıktım.Urun bekleyen arkadaşlar bekliyor ancak grupta da yazdım yine yazıyorum bu adamların 100 liraya 110liraya başka sitelerde 250 lira olan ürünleri satmasına imkan yok.Fabrikadan satışı en az 100 liradır bunun zaten.Bir kaç kişiye ürün gönderiyorlar sonra mesaj atıyorlar bir de utanmadan telefonlara stoklar gelmiştir şu kadar indirim diye madem geldi bu kadar adam neyi bekliyor.Sonra oradan gelen parayla da bir kaç kişiye ürün gönderiyor öncekilerin bir kısmına iade yapıyor böyle dönüyor.imkanı olan alsın parasını çıksın ben gelecek mi diye 100 liralık alışveriş yaptım.500-1000 liralık ürün alanlar var.Optimum wheyi 250 liraya açılmamış kutu diye koysan dh foruma hemen satılır.Bunlar 140 a mi ne sattı.Yersen tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Ben aradığım dönemde ürünlerini temin etmeniz ya da iade etmeniz konusunda bilhassa belirtmiştim, üstüne basa basa da söylemiştim. İade işlemim gerçekleşmediği ya da ürünleri teslim etmediğiniz için harcama itirazına mecbur bıraktınız ki bu raddeye getirmeye sebep olan sizsiniz.

    Herkesin iade işlemi gerçekleşene dek ya da ürünleri teslim edilene dek ilk mesajı güncelledim. Ticari faaliyetinize devam etmek istiyorsanız önce sorumlu olduğunu siparişleri halletmeniz gerekiyor.

    İyi çalışmalar.
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111
  • alışveriş yapanlardan bir allahın kulu da savcılığa şikayette bulunmamış, sırf yarı fiyatla ürünü belki yollarlar ihtimalini düşündükleri için, bizim insanımız gerçekten çok garip.

    Adamlar açık açık paranızı aldılar, kullandılar ve kullanmaya da devam ediyorlar.
  • arkadaşlar çok araştırma yapmadan satın alma gafletinde bulundum ve ürün 2 gündür kargoya verilmeyince arama yaptım ve burayı buldum.

    Firma şu anda ürün göndermiyor mu? Herkes mi sorun yaşıyor yoksa sıkıntısız ürünü teslim alanlar var mı?
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Ben savcılığa dolandırıcılıktan şikayet ettim dostum ben uğraşacağıma onlar yargıyla uğraşsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar tekrar,

    İade edilen ücretim eksikti ve iki ayı geçti hala ücret yatırılmadı. Tüketici haklarına şikayet edeceğim. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım.

    Çağrı merkezine yarım saat sonra ulaşıyorsunuz. Hiç profesyonel olmayan bir kişi telefonumu açtı ve saygılı bir şekilde derdimi anlatırken telefonu yüzüme kapatacak kadar saygısızlar. Para iadesi bu kadar zor bir işlem olmaması lazım. her seferinde muhasebeye söyledik sizi önceliklendirecekler, paranız yatmıştır iletiyorum x iş günü içinde hesabınızda olacaktır gibi oyalandırıcı cevaplar veriliyor. UZAK DURUNNNN!!!


    Çağrı merkezi detayını da anlatayım: telefonu yanıtlayan kişiye daha önce defalarca aradığımı mail attığımı anlattım. Kendisi, muhasebeye söyleyeceğini ve önceliklendirileceğini söyledi. Ben de önceden defalarca aradığımı ve aynı cevapları aldığımı söyledim. Neden böyle olduğunu sordum. Kızgın bir şekilde "önceden önceden önceden" diyorsunuz dedi :) gülümseyerek tabi kii önceden diyeceğim size her defasında ne yaşadığımı söylüyorum dedim ve gelen cevap şu oldu. "her defasında her defasında her defasında diyorsunuz ama şu an size ne yapacağımı söylüyorum dedi :D Beyfendi, geçmişte ne yaşadığımı söylüyorum ki bir daha aynı durumda kalmak istemiyorum dedim ve telefon suratıma kapatıldı. Gerçekten hiç profesyonel bir yaklaşım değil. Umarım sorunlarınız çözülür arkadaşlar.




  • İnternette sürekli reklamları geliyor arkadaşlar, son durum nedir?
  • Ülkenin ne kadar vahim durumda olduğunu anlatan konu.
    3 lira aşşağıya almak için burda millet eziyet çekiyor.
    Eskilerin ekmek sırası hastane sırasından bir farkı kalmadı.
    Para olsa zaten herkes gider avmden parayı basar alırdı.
    Yakında burda indirimli doğal gaz felan da satılır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, sipariş teslim olacak mı acaba? bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

    7dae07a027156

    Havale Sürat Kargo

    Kargo Takip No:

    Sipariş Tarihi 17-07-2019 16:50:10

    Onaylandı

    onaylandı kaldı böyle kargo yapar mısınız
  • drothee kullanıcısına yanıt
    hocam 17 temmuzdan beri kargolanmamış, nasıl kargolanmasını bekliyorsunuz? ben ptesi sipariş verdim ve şu mesajınızı gördükten sonra umudumu kestim. birazdan adam gibi bi siteden yeniden sipariş vericem. Bu elemanlardan da paramı alsam dahi dolandırıcılıktan işlem görebilmeleri için avukata danışacağım.
  • arkadaşlar bakın okadar almayın yapamyın diyoruz hala alıp şunlara para kazandırıyorsunuz, zaten aldıkları 3kuruş bişi açlıktan agzı kokan tipler işletiyor o dükkanı. bırakın sefil hayatlarında aç köpek gibi kalsınlar satın almayın bişi.Bakın kimsenin ekmegine laf atıcak degilim ama adamlar 1ay geçmesine rağmenn kargoyu getiremiyorlarsa, iade yapamıyorlarsa ama sitelerinde hızlı kargo vs. aldatıcı şeyler yazıyorsa ve buna rağmen stokta olmayan ürünleri başka saçma sapan yerlerden yolluyorsa o dükkanı kapatsınlar bi zahmet.Dükkandan birisine insan gibi bişi soruyorum öküz gibi cevap veriyor bilader sanamı sorucaz , sen kimsin falan filan ,asıl sen kimsin kardeşim hızır çakırbeyli falanmısın racon kesiyor bide dalyarak.Bide bunu okadar eziyete ragmen savunan tipler var adamın kargosunu 1.5 ayda getirmişler adam en azından getirdiler paramıda çalabilirlerdi diyor şaka gibi dimi skilmekten zevk alan güzel yurdumun insanı.

    Tekrar söylüyorum 10-20tl neyse daha fazla verip sahte olması bile söz konusu olmıcak ana bayilerden alın supplementler.com vs. gibi.Ama siz diyorsanız ben 10tl daha az vericem nezeman gelmesi umrumda degil iade alamamam umrumda degil ürünün sahte veya gerçek oldugu hiç umrumda degil alın ozaman nediyim amk.




  • ElzakRyder E kullanıcısına yanıt
    hocam araştırmama aptallığını gösterdim. son kullanma tarihi mart 2020 diyordu. bende site kullanım ömrünün sonuna yaklaşmış ürünleri sattığı için ucuza sattığını düşünerek işkillenmedim hiç. normalde ucuz diye hemen atlamam, araştırırım siteyi/ürünü.

    Supplementer.com dan aynı siparişi verdim. proteinmarket.com ile hukuki sürece girmiş birileri varsa aranızda PM atabilir mi? Bende kovalamak istiyorum.
  • Yahu okadar konuşana kadar basıp gitsenize direk abi dükkana paranızı alın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargo bekleyen varsa en az 10 gün daha ürün yok haberiniz olsun , ben de ürün bekleyenlerdendim ama iade için bilgileri yolladım bugün bakalım iade süreci ne kadar sürecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.