Şimdi Ara

Protez Tırnak Antalya Güzellik Salonu Talya Beauty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde en gelişmiş güzellik teknolojilerini araştırıp, bunun eğitimini almış personellerle çalışan güzellik firması sayısı oldukça azdır. Özel eğitim almış personellerle müşterilerine hizmet veren işletme, güzellik ve protez tırnak alanında son teknoloji ürünlerle çalışmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman en yüksek tutma amacıyla hizmetlerini devam ettirmektedir.


    Protez Tırnak Nedir?

    Protez tırnaklar, kişinin tırnak yapısına ve tırnak yatağına bağlı olarak yapılan özel uygulamalardır. Sağlıklı bir tırnak görüntüsü kazanmasının yanı sıra, uzun süre bu görüntüsünü koruması, son yıllarda kadınların en çok tercih ettiği bakım yöntemleri arasında yer alıyor. Yaş sınırı olmadan tüm müşterilerine hizmetlerini sürdüren güzellik salonu, son teknoloji ürünleriyle müşterilerine protez tırnak uygulaması yapmakta ve daha sağlıklı tırnaklar elde etmektedir.


    Protez Tırnakla Sağlıklı Görüntü

    Sadece yeme problemleri olanlar değil aynı zamanda tırnakları kırılan ve bir türlü istediği güzel tırnak görüntüsünü elde edemeyenlerin de tercih ettiği bu uygulama sayesinde, bakımlı ellerle uzun süre geçirebilirsiniz. Tamamen hijyenik çalışma ortamında, sağlığınızı tehlikeye atmadan güzelleşmek, herkesin hakkı.


    Protez Tırnak İşlem Süresi Ne Kadardır?

    Tırnak yapısına ve istenen tırnak türüne bağlı olarak işlem süresi değişebilmektedir. Genellikle protez tırnak işlemleri yarım saat ile bir saat arasında değişkenlik göstermektedir. Kullanım süresi on beş güne yakındır fakat düzeltme ve bakım işlemleri de düzenli olarak yapıldığı takdirde, çok daha uzun süreler sağlıklı tırnak görüntüsü korunabilir.


    Protez Tırnak Hizmetleri

    Güzelleşme, bakım ve protez tırnak hizmetleri de oldukça dikkat isteyen alanlar arasında yerini almış durumda. Bu durumu, gülük rutinine dahil eden firma, işletme içerisinde hijyenik alanlar oluşturarak, müşterilerimizin sağlıklarını da koruyor. Protez tırnak Antalya Güzellik Salonu Talya Beauty Sadece protez tırnak değil aynı zamanda kalıcı makyaj, ipek kirpik, cilt bakımı ve güzellik adına birçok hizmet veren işletme, kaliteli ürünleriyle, yapılan işlemlerde de uzun süre kalıcılığı sağlıyor.


    Protez Tırnağın Kalıcılığını Sağlayan Ne?

    Günlük kullanım için uygulanan ojeler, genellikle suyla ve temizli maddeleriyle temas ettiğinde bozuluyor. UV ışınlarıyla sabitlenen protez tırnak işlemi, ojenin kalıcılığını artırırken dışarıdan gelecek olan darbelere ve bozulmalara karşı da koruma sağlıyor.


    Site Adı: Talya Beauty Antalya Güzellik Salonu

    Site adresi: https://www.talyabeauty.com/protez-tirnak-antalya/

    Hizmet verdiği alan: Protez tırnak kalıcı makyaj, ipek kirpik, cilt bakımı ve güzellik








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.