Şimdi Ara

Protherm lynx üç yollu vana ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar protherm lynx kombim var ve üç yollu vana ses çıkarıyor sürekli bir kombici çağırdım ve bi kaç parçasını değişti o kısmın 2 gün düzeldi sonra yine aynı devam kombicide beni dürtmeye çalışıyor gibi hissettiğimden daha onla çalışmama kararı aldım. Bu konuda ne yapabilirim sorun neresindedir ve böyle ses çıkarırken çalıştırmamın bir sakıncası olur mu ? Ve ayrıca kombiyi mesela 45 dereceye ayarladığımda ateşliyor o dereceye kadar çıkıyor sonra ateşleme duruyor ve 34 35 derecelere kadar düşüyor gösterge sonra yine ateşliyor yine düşüyor bunu 5 dakikada bir yapıyor bu normal midir yoksa buradada bir sıkıntı var mı yardımcı olabilir misiniz




  • lynx zamana göre çalışmaz dereceye göre çalışır. eco modunda +3 confor modunda(eco yanmazsa) +5 dereceye çıkar ve 45 in karşılığı 29 derecede devrede tekrar devreye girer, zaten 45 dereceye ayarlı iken filitre tıkalı değil ve iyi bi reglaj ayarı varsa 29 dereceye düşmesi 20 dk sürebilir.

    sese gelinde tak tak ses ise 3 yollu motordan gelir. eğer vızırtı ise bypass dan gelir bypassdan ses geliyorsa filitre tıkalı yada su geçişini az olan filitre takılıdır(özellikle 45 derece değilde 90 derece açılı tapası olan filitreler su geçirgenliği azdır.)

    filitreyi sök at rahat edersin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.