Şimdi Ara

PROTON GEN2 NASIL BİLİRSİNİZ ?? :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
138.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizikci51

    2007 model Gen2 aracımı yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Merak edenler için birkaç şey yazayım.
    -Performans: Aracın performansına diyecek yok. Ha yer uçağı mı? değil. Yalnız muadillerinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikle motor sesi harika.
    -Sürüş: Yol tutuşu ve sürüş dinamikleri sınıfına göre çok iyi. Şehir içi trafikte akıyor resmen, istediğin yere dal çık.
    -İç mekan: İç donanım plastik aksamı kötü, sert plastik kullanılmış. Şahsen benim tek sevmediğim yönü bu. Alacaklara tavsiyem sport koltuklu olanlara baksınlar. Bir Hatchback'e göre içi geniş. Arkanın Fiorino'ya göre daha geniş olduğunu söyleyen oldu ki kendisi en az 110 kilo.
    -Parça tedarik: Herkesin merak ettiği parça konusu gelecek olursam; küçük şehirlerde her parçayı bulmanız mümkün değil. Yalnız aradığınız parçayla uyumlu diğer araçları biliyorsanız işiniz biraz daha kolay olabilir. Örneğin; arka balata Ford Mondeo ile uyumlu buna göre ararsanız bulma şansınız yüksek. İnternet üzerinden ise bütün parçaları bulabilirsiniz.
    -Parça fiyatları: Malum bizim insanımız fırsatçı, elinin mahkum olduğunu anlamaya görsün. Piyasada 20 liralık ürüne 100 lira isteyen üçkağıtçılar maalesef çok. Fakat uygun fiyatlı parça satan yerlerde var.
    -Servis: Bildiğim kadarıyla sadece İstanbul ve Ankara'da servis var ki bütün servisler gibi fahiş olduğu için onlara da aracını götüren yok. Kaputunun altı ferah o yüzden tamiratı kolay, pek sıkıntı çektirmiyor. Bu arabanın en güzel yanlarından birisi de sahibini usta yapması :) Ben bu arabayı almadan önce balata ne onu bile bilmezdim. Şimdi ise baştan aşağı söküp toplarım hiç sıkıntı değil.
    -Ekonomi: Benim bu konu bir şey söylemem yanıltıcı olabilir fakat söyle söyleyeyim, sakin kullanırsanız, LPG'de şehir içi küçük şehirlerde 100 km'de 8lt'yi tutturursunuz. Ben bazen sakin bazen devirli (5-6 bin bandında) kullandığımda 10lt'yi gördüm. Ne yaparsam yapayım 12lt'yi geçtiğini görmedim. Yalnız benzinde çok yakıyor, fakat hakkediyor :)
    -Piyasa: Temizse çabuk satılır. Zaten temiz bir şey alırsanız, paraya sıkışana kadar satmak istemezsiniz. Benim aldığım arkadaş sattıktan sonra neredeyse ağlayacaktı, o derece sevdiriyor kendini.

    Tavsiye isteyenlere maddi durumu iyi ise tavsiye etmiyorum, etmiyorum ki gariban kesim kaliteli, güvenli, sağlam ve ekonomik arabalara binsin.
    Bi de sakin kullanan birisiyseniz bu araba size tat vermez, daha mülayim bir şeylere bakın.
    Alacak olanlar Medium Line donanım baksınlar. Low'larda ABS yok.
    Daha da merak eden varsa protonun forum sitesini ziyaret etsinler.

    Piyasası hakkında bilgi alabilir miyim ne kaadardan gider suan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ilandaki arac nasil, km temizlik iyi gibi duruyor alinir mi bu fiyata ?



    https://www.vasitam.com/2007-proton-gen-2-m-l-lpg-full-paket-emsalsiz-temizlikte+3225.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikci51 F kullanıcısına yanıt

    Vay be 7,5 yıl olmuş ben bu yazıyı yazalı. Merak edenler için; araç halen bende ve fikirlerim değişmedi. Maddi durumum olmadığı veya satamadığım için değil, hoşuma gittiği için halen duruyor. Hak ettiği değeri bulamamış bir araç.

  • fizikci51 F kullanıcısına yanıt
    Ben çok uzun süredir takip ediyorum Proton u, öğrenciyken baya araştırırdım, sonra iş güç sahibi oldum çeşitli araçlara sahip oldum ama ne zaman Gen2 görsem heyecanlanırım halen, sahip olmak isterdim. Avrupa standartlarına uygun araç üretmiyorlarmış galiba, bu nedenle Avrupada satılmıyormuş şu an. Yeni modelleri de var, keşke getirseler Türkiyeye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.