Şimdi Ara

Proton Preve

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • (Baktım bulamadım ama daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın, ben aracı yeni gördüm.)
    Proton Preve
    Yenilenen iç ve dış tasarımı ile PROTON un yeni yönetimi döneminde geliştirilen ilk Global modelidir. Nikelajlı ön panjuru ve LED ön farları ile sportif bir görünüme sahiptir. RESS yeni alışımlı geliştirilmiş mukavemete sahip gövde karoser yapısı ile ANCAP güvenlik teslerinde 5 yıldıza sahiptir. Geniş iç ve bagaj hacmi ile sizlere optimum konfor sağlamaktadır.

    PREVE 1,6 LT lik turbo beslemeli 138HP güç ve 205Nm tork değeri sunan üstün Lotus mühendisliğinin geliştirmiş olduğu CAMPRO CFE motoru ile ekonomi ve performansı bir arada sunmaktadır. Direksyondan kumandalı 7 ileri F1 tipi CVT otomatik şanzımanı ile bu güçü minimum kayıpla yaşamanızı sağlamaktadır. Geliştirilmiş ses izolasyon teklonojisi ile rahat bir kullanım keyifi sunar.

    Lotus mühendisliğinin ürünü olan üstün yol tutuş ve hakimiyet mekanizması etkin bir şekilde hissedilmektedir. 4 hava yastığı,Akıllı ABS sistemi ve EBD sistemi standart olarak sunulmaktadır. Yüksek mukavemetli çelik gövde sayesinde önden,arkadan ve yanlardan gelebilecek darbelere karşı etkin koruma sağlar. Uluslararası ANCAP Güvenlik testlerinden 5 yıldız derecesine sahiptir.

    LED ön farlar, Park mesafe sensörleri, Elektirikli Açılıp Kapanan LED Sinyalli dış dikiz aynaları, Gövde rengi yan marşbiyel,ön arka tanponlar, Alışımlı sportif jantlar, Anahtarsız çalıştırma özelliği (start,stop), Direksyondan kumandalı müzik sistemi, Direksyondan kumandalı 7 ileri F1 tipi vites değiştirme özelliği, Cruise kontrol,(Hız sabitleme), Hızı porogramlanabilir ön silecekler, Çok amaclı kulanıma yönelik 4 adet bardaklık gözü, Geliştirlmiş aktif ve pasif korumalı alarım sistemi.
    http://www.youtube.com/watch?v=OolTKpZPACU
    http://www.protontr.com
     Proton Preve Proton Preve Proton Preve Proton Preve



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakondapower -- 25 Aralık 2013; 14:18:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.