Şimdi Ara

ps 3 oyun fiyatları pal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • weblebi.com dan mesaj geldi gozumuz aydın ps3 oyun fiyatları belli oldu 180 ytl en uygunu 150 ytl hayırlı ugurlu olsun forumda 80 ytl 100 ytl oyunları beyenmeyenlerin gozu aydın...



  • Walla nedim sonderece süper kazık ve tozutmuşlar PS2 mi aliyoruz Korsan Kesin Çıkıcak
  • şimdi anlamadıgım pal ps3 ler sadece film ve ps2 oyunlarımı pal versiyon yoksa ps3 oyunlarıda dahilmi buna. eger ps3 oyunları region free ise play asıa ne güne duruyor. artık dünya küçük yarı fıyatına almak varken kimse 180 vermez mecbur olmadıkça
  • ee ne bekliyodunuz ki türkiyede orjinal oyunların 50-60 ytl olmasınımı ? Korsan %100 çıkacak zaten ps3 kırılacak ona şüphe yokta türkiyede bu oyunların kazıklığı nolacak anlamış değilim.Sonra orjinal alalım aldırtalım diye geyiq yaparlar. 3 oyun alsan 400 ytl..Kimisinin bi aylık aldığı maaş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 21 Mart 2007; 12:13:36 >
  • Vergiler düşüp, asgari maaşlarımız artmadığı sürece hiçkimse orj. oyun almaz. Çünkü alamaz..
  • beklenen fiyatlar çok da şaşırmadım..

    ps2 orjinal oyunlarının bile fiyatları belli zaten
  • Hakikaten uçmuşlar. Türkiyede kaç kişi bir oyuna 150 veya 180 ytl verir allah aşkına? Herhalde adamların mantığı madem böyle pahalı bir alet alacak parası olan oyunada bu kadar para verir diye düşünüyorlar. Şöyle satılan ülkelere göre fiyatlara değişiklik neden yapmazlar anlamış değilim...
  • Yurt dışındaoyunlar ne kadardır. Oradan getirtmek daha iyi olmaz mı, gerçi Almaya'dan düşünüyorum ama yine aynı hesp olacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aikimac

    Hakikaten uçmuşlar. Türkiyede kaç kişi bir oyuna 150 veya 180 ytl verir allah aşkına? Herhalde adamların mantığı madem böyle pahalı bir alet alacak parası olan oyunada bu kadar para verir diye düşünüyorlar. Şöyle satılan ülkelere göre fiyatlara değişiklik neden yapmazlar anlamış değilim...



    Eğer vergiler olmasa bu oyunlar 60-100ytl arasında değişir... Belkide daha ucuza gelir..
  • 1500liralık fiyatı ile 200liralık oyun fiyatlarını kabul etmeyenler, inanmayanlar nerde acaba
    Bişey biliyoruz da söylüyoruz. PS2 oyunları zaten 120YTL
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 007ybse04

    1500liralık fiyatı ile 200liralık oyun fiyatlarını kabul etmeyenler, inanmayanlar nerde acaba
    Bişey biliyoruz da söylüyoruz. PS2 oyunları zaten 120YTL


    Vallaha ilker beni bilyosun nereden oyun alacağımı O yüzden bu vergiler beni ilgilendirmiyor
  • Ben yol masrafı dahil ayağıma kadar gelen oyunlara 90 ytl veriyorum sitelerden alıyorum. Forumda 120 ytl den satanlar var. Yani %33 daha pahalı satıyorlar. Kendiniz alın paranızı diğer oyunlar için saklayın. Weblebi ve benzeri siteleri zaten sallayın.
  • ya işte bilmeyene nasıl yerleştiririz mantığı
  • Evet fiyatlar pahalı ama bizimde mantalitemizi değiştirmemiz gerekiyor, alışmışız bir anda 10 tane kopya oyun almaya. Belki 1-2 tanesinin hakkını verip gerisini rafa kaldırıyoruz. Şimdi bir anda 10 tane oyun alamadıgımız içinde bozuluyoruz. Inceliyerek oyun alıp, oyunların hakkını vermek gerekiyor.
  • Oyuna kesinlikle bu kadar para vermem..

    3ytlye dual layer almaya üşenıom ben daha
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Ben yol masrafı dahil ayağıma kadar gelen oyunlara 90 ytl veriyorum sitelerden alıyorum. Forumda 120 ytl den satanlar var. Yani %33 daha pahalı satıyorlar. Kendiniz alın paranızı diğer oyunlar için saklayın. Weblebi ve benzeri siteleri zaten sallayın.




    Yutrdışında en uygun hangi sitelerden alabiliriz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mkelleci

    Evet fiyatlar pahalı ama bizimde mantalitemizi değiştirmemiz gerekiyor, alışmışız bir anda 10 tane kopya oyun almaya. Belki 1-2 tanesinin hakkını verip gerisini rafa kaldırıyoruz. Şimdi bir anda 10 tane oyun alamadıgımız içinde bozuluyoruz. Inceliyerek oyun alıp, oyunların hakkını vermek gerekiyor.



    Mesela ben az ve öz oyun alırım.. Bir kerede 10 oyun almayı bırak 1 oyun alırken bile dikkatlice seçerim.. Ben oyunları çöpe atmak için almam mesela.. Az ve öz oyun almama rağmen gidipte orj. oyun almam. Çünkü bu fiyatlarla hiçkimse gidip orj oyun almaz.

    Mesela(genel) ingilteredeki asgari maaşla bizim maaşları oranlayıp orjinal oyun fiyatının maaşa göre türkiyedeki fiyatına bakarsanız 20 ytl ettiğini görürsünüz. Buna rağmen ingiliz vatandaşlar oyunlarada konsollarada pahalı der. 425 sterlin(ps fiyatı) ingilterede asgari maaşın yarısından biraz azdır. Burda asgari maaşın yarısından biraz daha azına bırakın konsol almayı anca 1 adet orj. oyun alıyorsunuz. Yani demek istediğim bizim korsana yönelmemiz direk alım gücü yüzünden oluyor. Çünkü maaşımızdan fedakarlık yapabileceğimiz tutar budur... Hiçkimse ağlayıp sızlamasın orj. oyun alın diye.. Alamıyoruz arkadaşlar durum ortada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 21 Mart 2007; 13:46:40 >




  • yani bu kadar mı olur!!!.. bu sony nin Türkiye 'deki asgari ücretten ve milletin alım gücünden haberi yok galiba...yahu kim bu kadar para verir oyuna ya.. tamam sabancı,koç verir de ,bizler nasıl veririz...mgs4, ff13,gt5 aldınzı diyelim :150*3 450 ytl yapar...evet 3 oyun bir asgari ücret....pes doğrusu.....
  • Üstelik bu piyasada nedense pc, ps, wii orj oyun fiyatları arasında uçurum var. Bunda devleti suçlayamayız tamamen şeref yoksunu şirket politikası. Tamamen türkçe olsa hadi neyse ama bu.. Neyse.
  • Orijinal kullananların bile kopya oyuna karşı çıkmaması lazım bence. Orijinal oyun fiyatlarında bile dengeleyici rol oynuyor kopya oyun fiyatları. Bu fiyatlara oyun falan alınmaz. İnsanları doğrudan kopya oyun almaya yöneltiyorlar. Ülkemiz şartlarında 50YTL bile ucuz bir fiyat sayılmaz (satın alma gücü paritesine göre) iken, dünya fiyatlarının da üstünde bir fiyata satmaya çalışmaları tam bir komedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.