Şimdi Ara

Ps 3mü yoksa yeni nesil(pahalı)PS4mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ps4 şu anda 1300-1500 civarlarında oyunlarıda 200 tl yi buluyor ama ps3 bundle olarak 800-900 vede uncharted serisini, gow serisini, the last of us, gt serisini,Batman:Arkham Origins,Watch Dogsu,Beyond Two Souls'u,Lego Marvel Super Heroes'u Merak ediyorum ben bunları oynarkende ps4 ve oyun fiyatları ucuzlar diye düşünüyorum bana bir yardım edin ne yapacağıma karar veremedim bu saatten sonra ps3 alınır mı alınmaz mı?







  • Yeni nesil tabiki pahalı olucak sonuçta insanların popüler olan şeyleri alma veya inceleme gibi huyları var sonuçta ee alacak insan varken ps4 fiyatı da 500 lira olmaz tabi.

    Sen yine ps3 ü al bu saatten sonra da alınır ama 1-2 yıl bile geçse Ps4 fiyatlarında çok çok oynama olmaz güncel oyunlar yine 150-200 den çıkar . Sen ancak bugünün oyunlarını ucuza alabilirsin.

    Sonuçta 1-2 sene öncesinde kadar bile Ps3 pahalıydı oyunları da son dönemde spotta bile 150-160 ı buluyordu.
  • ps3 al. tüm exc oyunları oyna. o zaman kadar ps4 e daha çok oyun çıkar hem(şu an hatrı sayılır only on ps4 oyun yok) o zamana kadar yenı cıkan ps4 oyunları ucuzlar.
  • Garantisi devam eden 2.el oyun ile beraber uygun satan bir cihaz bulun ve satın alın hocam. Bir kaç ay sizi çok rahat idare eder. Daha sonra satarsınız üzerine eklediğiniz para ile alırsınız. zaten şuan satılık ps4 cihaz yok. Satılan ürünlerde 2000 liradan aşağı değil.
  • 2.ele'de güvenemiyorum :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatmanAssasin

    2.ele'de güvenemiyorum :/

    Hocam bende güvenemiyordum. Bugüne kadar hiç ikinci el ürün alıp satmamıştım. Ps4 satın almak için cihazımı ve tüm oyunlarımı uygun fiyata sattım. 2.el konuları inceleyin. Referansı olan bu işi yapan bir ton arkadaş var forumda güvenebileceğiniz. Ürünün garantisi devam ediyorsa, 500 gb cihaz alırsanız hiç bir sorun olmaz. Cihazda bir problem olursa satıcı ile değil direk garanti ile muhattap olursunuz ki bir problem olacağını düşünmüyorum. Benim saattığım cihazda bir yıl daha garantisi vardı.
    2.El garantili alacağınız cihazda daha karlı olursunuz. Çünkü çoğu kişi satabilmek için yanında oyun, 2.ds3 kontrolller kamera vs veriyor. Yani yanında hali hazırda oyunda almış olursunuz. Oynayıp hevesiniz geçincede satarsınız.
    Ben 14 kutulu oyun, plus oyunları yüklü, 2.ds3 le beraber 600 e sattım.




  • Teşekkürler Ben güvenebilirsem alıcam teşekkürler
  • PS4 alın cloud sistemi gelirse zaten ps3 oyunlarını oynayabileceksiniz
  • Ben ps4 aldım şuan pek ilgimi çeken oyun yok 2 gün dür açmıyom bile tüketim çılgınlığının gazına geldik aylar öncesinden ön sipariş verdik, ayın 12 dinde teslim etti sonycenter arada açıp warthunder oynuyom the dıvısıon çıksa ozaman yeni nesil başlıyacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranız varken ps4 ü alın.Sonra bir arkadaşınızdan falan ps3 alırsınız çok çok merak ederseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.