Şimdi Ara

PS Plus abonelerine Ocak ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS Plus abonelerine Ocak ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu
    Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Ocak ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu.



    PS Plus Ocak 2024 oyunları



    Bildiğiniz gibi Aralık ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable olmak üzere üç yeni yapım eklenmişti. 



    Ocak ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World olacak. Bu üç oyunun 2 Ocak'tan Salı gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 2 Ocak tarihine kadar Lego 2K DrivePowerwash Simulator ve Sable'ı oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 





    Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 




    Kaynak:https://blog.playstation.com/2023/12/27/playstation-plus-monthly-games-for-january-a-plague-tale-requiem-evil-west-nobody-saves-the-world/







  • Plague Tale: Requiem çok güzel bir oyundu. Kaçırmayın derim.

  • Bu oyunları kütüphanemize bu ay mı eklememiz gerekiyor? Diyelimki eklemedim 5 ay sonra eklemek istesem ekleyebilir miyim?

  • tropik17 T kullanıcısına yanıt

    Her ay yeni oyunlar gelince önceki aya ait olan oyunlar gider. Yani ay içinde kütüphanenize eklemediyseniz daha sonrasında ekleme şansınız bulunmuyor. Plus üyeliğiniz devam ettiği sürece kütüphanenize eklediğiniz oyunları istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

  • Yine sacma sapan oyunlar neyse sony devam et olm plus bitsin yolluyorum konsolu az kaldi seninle yollari ayirmamiza bir kac ay daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fakat plusta kaldırılan oyunu bi daha oynayamıyorsunuz o saçmalık kalkmalı aynı gamepass gibi 1 ay oyun verdi 1 ayda oynamanız gerek sonradan girilmiyor.

  • nighty kullanıcısına yanıt
    Ps4e vermiyorlar namussuzlar

    Üstüne bunun yerine de oyun vermiyorlar

    Az kaldi sony kurtulacam olm senden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    öyle bir şey yok hocam plusa verilen oyunu kütüphanene eklemen yeterli hesabında plus olduğu sürece oynarsın istersen 10 yıl sonra oyna. gamepass sistemi plus deluxe ile aynı oraya gelen oyunlar süreli oluyor kütüphanene eklesen bile deluxe sisteminden kalkarsa oynanmaz süre dediğimde 3-5 ay 1sene yani istediğin zaman oyna


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    11 yıl önce çıkan konsola daha ne versin hocam yeter artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    kabalaşmaya gerek yok !!

    koyun gibi vs..


    ben kimseyi savunmuyorum hatta plus oyunlarını nerdeyse hiç oynamam çünkü oyun çıktığı gibi alıp oynuyorum plusa gelcek diye aylarca yıllarca beklemem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Ben plustan oyun aldım oyun kaldırıldı 1 ay sonra kilit işareti var lisansları geri yüklememe rağmen oynatmıyor satın aldırmaya çalışıyor deluxe değil bildiğin aylık oyunlardan aldığım oyunlar çoğu

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    böyle bir şey hiç duymadım hocam kimseninde başına geldiğinide duymadım hangi oyun ki bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Bende bir tek Mafia 3’te öyle oldu. Ağustos 2018’de Plus’la verilmişti. Sonradan Extra/Deluxe kataloğuna gelip, katalogdan kalkınca oyuna kilit geldi. Lisansları yenile desem bile oyunu indirmiyor. Mail atacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Plus hesabını değişmiş olabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    tek hesabım var hocam makinede zaten başka hesap yok çoğu plus oyununda böyle aylık oyunları alıyorum kaldırıldıgında direk kilit geliyor.

  • Güzel. Keşke zam gelmeseydi bu kadar fiyatlara ama...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.