Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.448
Cevap
621
Favori
602.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ike kullanıcısına yanıt

    Eski, tarih olmuş, 3-4 jenerasyon öncesine ait, hem teknik anlamda hem de grafik anlamında çok geride kalmış oyunlar remaster/remake yapılmalı. Bunda yanlış bir şey yok, tam tersi doğrusu bu. Çok eski jenerasyonlarda kalmış çok değerli hazineler var sırf teknoloji olarak çok eski diye oynamıyoruz veya oynayamıyoruz. Twisted Metal 3, Urban Reign, Vigilante 8 & Vigilante 8 Second Offense, Crash Bash gibi oyunlar remake'i, remaster'ı hak ediyor. GOW 1 ve 2 PS5 grafikleriyle bir yenileme hak ediyor. Ya da Witcher 1 ve Witcher 2, remake hak ediyorlar. Yapılmış kaliteli örneklerden verelim. Resident Evil 3'lemesi hatta 4'lemesi. Medievil. Crash Bsndicoot serisi, Crash Team Racing Nitro-Fueled, FF7 Remake. Bunlar yapılmış, gerekli, kaliteli remake/remaster'lardı. Ama Last of us gibi ya da Horizon Zero Dawn, Uncharted 4, Marvel's Spiderman gibi oyunların remaster'larını yapmak tam bir saçmalık, tam bir vakit, kaynak ve enerji israfı. Şimdi bu remaster'lar ile saydıklarımı bir mi tutuyorsunuz? Her şeyin remaster'ını istemek de remaster'a komple karşı çıkmak da bağnazlıktır. Sadece günümüzde olan şey remaster gerektirmeyen oyunlara gereksiz bir remaster dayatması yapılması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mayıs 2024; 15:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hiç farketmeksizin hepsine karşıyım emulatör denen icadı kullan yok ben para verip alıcam dersen o kaliteli oyun yapan firmaların nasılsa biz bu işi tekrar tekrar satabiliyoz niye yeni bir oyunla uğraşalım kafasına burunurler ki öylede oluyor! Ps3 döneminde çıkan oyunlara ve ex oyunlara bi bak bide ps4 ps5 zamanındakilere. Rakamları sallıyorum ps3’e 1000 oyun çıktıysa ps4 ve 5’e ikisinin toplamı kadar çıkmadı henüz. Nedenini soruncada firmalar teknoloji gelişti artık oyunlar öyle kolay çıkmıyor diyor hayır efendim remastered satıcam demiyorda topu taca atıyor. Oyunlar nekadar geliştiyse teknolojide okadar gelişti. Konsollar için oyun çıkamamasının bi nedenide pro konsollar oluyor ayrıca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enayi popülasyonu hala çok yüksek ve kımıl kımıl, bu enayiler dolandırılmayı çok sevdiği için DLC dolandırıcıkları ve remaster pornoları asla bitmeyecek

  • Mesela PSStorede BioShock remasterler var oyunlar eskisinden daha kötü olmuş grafileri deniyor bende videolarını izledim eski serileri daha iyi bir renk paleti var oyunu yenilicez diye üzerinden yağlı boya ile geçmişler gibi duruyor

  • BioShock 1 ve 2'yi denemedim ama BioShock Infinite'ın remastered olanı daha iyi. Muhtemelen 1-2'nin remastered'ları da yine aynı şekilde daha iyidir. Kendiniz deneyin. Bazen insanlar yanıltıcı yorumlar yapabiliyorlar.

  • ESSENTIAL MAYIS OYUNLARI: (07.05.2024 - 03.06.2024)


    * EA Sports FC 24 Standard Edition | PS4, PS5 | (07.05.2024 - 17.06.2024)

    * Ghostrunner 2 | PS5

    * Tunic | PS4, PS5

    * Destiny 2: Lightfall (DLC) | PS4, PS5

    * The EA Sports FC 24 Ultimate Team Starter Pack


    https://blog.playstation.com/2024/05/01/playstation-plus-monthly-games-for-may-ea-sports-fc-24-ghostrunner-2-tunic-destiny-2-lightfall


    -


    PlayStation Plus Monthly Games - May 2024 - PS4 & PS5


    PlayStation Accessyoutube
    Your PlayStation Plus monthly games for May 2024 are EA Sports FC 24, Ghostrunner 2, Tunic and Destiny 2: Lightfall. All Plus members can download these April PlayStation Plus games from 7th May. For full details on the PlayStation Plus Extra and Premium tiers head over to playstation.com. Which PlayStation Plus Essential May game are you looking forward to the most? Let us know in the comments. And while you’re waiting for these PS Plus May games, remember that you can still download last month’s PS Plus games until 7th May. Don’t miss out! Ghostunner 2 is available on PS5, whilst EA Sports FC 24, Tunic and Destiny 2: Lightfall are available on both PS4 and PS5. #playstationplus #psplus #playstationplusmay PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=LRN3DHziRD8




  • Plus Deluxe’u Aralık 2022’de başlatmışım. Sanıyorum bu tarihten itibaren Horizon’u kalıcı eklemelik bir verilme olmadı. Extra kataloğu ile eklemişim gibi duruyor.
    Horizon ilk çıktığında diskli alıp biraz oynamıştım ama bitirmeden PS4’ü satınca çok fikir sahibi olamıyorum üstünden de çok vakit geçti. Sahibindende de 200TL bandında kutulular mevcut.

    Şu an alsam mı yoksa remastered olmasını mı beklesem bilemiyorum. Muhtemelen remastered ile birlikte fiyatı uçururlar. PS4 versiyonuna remastered sürüme yükseltme hakkı verirlerse yine daha ucuza gelir ama LoU gibi remake yapıp iki ayrı oyun yaparlarsa PS5 versiyonu dururken boşuna PS4 versiyonu almış olacağım. 500TL verilecek oyun olup olmadığı da tartışılır biraz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    Horizon Zero Dawn’ı, Plus üyelerine değil de, direkt bütün herkese kalıcı olarak bedava vermişlerdi. Plus üyesi olmana gerek yoktu.


    https://www.theverge.com/2021/3/17/22336370/horizon-zero-dawn-free-ps4-ps5-playstation-sony


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda aynı şeyleri 10 kere yazmadan anlamıyor sanırım insanlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lord091 kullanıcısına yanıt

    Bu Destiny den çektiğimiz nedir bizim ey Sony. 

  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    Remake değil remastered olarak gelecek, oyun sahiplerine uygun fiyatlı yükseltme tanılır. Play At Home kapsamında 2021 de bedava vermişlerdi oyunu ayrıca.

  • nier kullanıcısına yanıt
    Remake veya Remastered olması açıklanmadı ki sadece kütüphaneden kaldırıldığı için tahmin ediyoruz.

    Oyunu kullandığım hesap çok eski ama 2021’de bende sadece XBox vardı. PS4’ü sattığım dönemde vermiş, ekleme şansım olmadı.

    21 Mayıs’a kadar bi bakayım da duruma göre alırım artık. Naysla 425’e gelir, alırım herhalde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    Yapma etme hocam kutulusu her yerde 150 -200 e bulursunuz sene başı 50 tl ye satılıyordu. İndirimler de de 100 - 200 tl küsür düşüyordu 500 lira verilir mi kaç senelik oyuna.

  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    https://www.ign.com/articles/sony-is-pulling-horizon-zero-dawn-from-ps-plus-amid-ps5-remaster-rumors


    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İnşallah bu sefer Türkçe altyazı eklerler. Türkçe olursa bir tur daha oynarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Hayır demek istediğimi yanlış anladınız. Nier remake değil remastered gelecek dediği için dedim ben henüz açıklanan birşey yok biz tahmin ediyoruz diye. Sony’nin huyu belli en az remastered gelir, remake muamma.

    Açıkladığında fiyatları güncelleyeceği için iş işten geçecek o yüzden alıp almamakta kararsızım. Yoksa daha düne kadar 50 TL olan oyuna 500 TL vermek zoruma gidiyor. Ama remastered yapıp 150 TL’ye güncelleme yaparlarsa daha sonra 2k vermekten iyidir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Sayın almadan önce benden haber bekleyin hocam :)) bir güzellik için araştırıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım emülatör ile remake'i oynamak bir mi allasen? Eski oyunların fizik yapıları kütük gibi oluyor. (Bir Medievil'ın orijinaline bak bir de 2019'da yapılanına. Remake'i oynasan orijinalinin yüzüne bakmak istemezsin.) Fizik yapısının bir elden geçmesi 2020'li yıllarda kabul edilebilecek bir seviyeye gelmesi gerekiyor bu 1. 2'si 2000'lerin başında 90'ların ortalarında veya sonlarında çıkan oyunların grafikleri 1080p bir ekranda göz kanatıyor, bunun da elden geçmesi gerekiyor. Şu leş poligonlu, tırtıklı, göz yoran berbat grafiklerle 42" ve üstü ekranda kim oynamak ister?

    3. sü ise bazı yeni oyun modlarının orijinalinde olmaması. Mesela Crash Team Racing denen oyun 1999'da PS'ye çıkmış. O zamanlar online oyunculuk olmadığı için haliyle konsolda da bir online seçeneği yok. Ama remake'de online oynama seçeneği var. Hadi buyur bunu emülatörle yap nasıl yapıyorsun? Orijinal oyunda battle mode'da yapay zeka yok remake'de var. Hadi bunu da yap? Daha bir ton fark sayarım remake ile orijinal oyuna kazandırılan özellikler konusunda.

    Bağnazlığın lüzumu yok. Remake çok eski oyunlar için gereklidir. Kaliteli bir remake yepyeni bir oyun tadını verebilir. Buna kökten karşı çıkmak gerçekten saçma.


    PS4 nesline gayet iyi oyunlar çıktı bu arada ama PS5 nesline evet doğru düzgün bir şey çıkmadı ama bu bahsettiğim şeyleri değiştirmez. Bazı remake/remaster'lar son derece gereksizken bazıları ise gereklidir, şarttır. Hangilerinin gereksiz, hangilerinin gerekli olduğunu sebepleriyle yazdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fifa 24u Mart ayinda satin almisim. Sony bu ay ucretsiz verdigi icin benim gibi bosuna para verenlere bor guzellik yapmiyor mu acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.