Şimdi Ara

PS Plus Yenileme Maili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 Kasimda plus suresi bitmisti hesabimin. Otomatik yenileme kapali ve kendim de yenilemedim malum zamlardan sonra. Ama biraz once mail geldi yenileme hakkinda ve eger cuzdana otomatik para ekleme aktifse 3 aylik 35 lira olarak yenilenecegi yaziyo. Zamsiz mi yeniliyo kendisi otomatik anlayamadim tam. Maili oldugu gibi paylasiyorum:

    quote:

    PlayStation®Plus üyeliğinizi satın aldığınızda, üyelik her abonelik döneminin sonunda otomatik olarak yenilenerek siz sonlandırana kadar devam edecek şekilde ayarlanmıştı ve satın alma ücreti PSN cüzdanınızdan alınıyordu.

    3 aylık aboneliğiniz birkaç gün içinde 34.49 TL karşılığında yenilenecek ve ücret cüzdanınızda yeteri kadar para varsa VEYA Otomatik Para Ekleme etkinse* ve Sony Entertainment Network hesabınıza kayıtlı, güncel bir kredi kartı veya nakit kartınız varsa cüzdanınızdan alınacak.

    Yenileme tarihinizi kontrol etme, cüzdana otomatik olarak para ekleme ve kredi veya nakit kartı ekleme/kaldırma işlemleriyle ilgili bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. PlayStation Plus'ın otomatik olarak yenilenmesi için doğru şekilde ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol etmenizi ve ayarların doğru olduğundan emin olmanızı öneririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up beyler ne yapayim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen aynı sorun bende de var 2-3 hafta içinde falan plus biticek lakin bana böyle bir mesaj gelmedi ama benimki de otomatik 1 senelik plus almaz inşallah,kredi kartıda ekli.Nereden engelleyebiliriz bunu ya?
  • Otomatik yenileme icin ayarlarınizin dogru olduğunu kontrol edin diyor.
    Sizin kapalı olduguna göre yenileyecegini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman almamistim ama gecen hafta aldim. 30 lira + 1 ay hediye verdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.