Şimdi Ara

PS VITA VE XPERIA Z3 REMOTE PLAY KARŞILAŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ps Vita ve Sony XPeria Z3'de remote play özelliklerini karşılaştırdık. Aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.




  • güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yakında Project Cars'ı da inceleyeceğim buradan takip edebilirsiniz.
  • kaleee17 kullanıcısına yanıt
    tamamdır, takip edeceğim teşekkürler.

    ben de vitayı sadece remote play özelliği ve ps plus ile bedava verilen oyunları oynamak için kullanmak istiyorum, videoda destiny yi bile vita da sorunsuz oynadığınızı belirtmişsiniz. aleti 2. el alacağım, fat kasa - slim kasa arasında remote play özelliği açısından fark olur mu? hem çekim gücü açısından hem de ps4 deki oyunların vitadaki görüntüleri açısından?

    teşekkürler.
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Fat kasa ve Slim kasa karşılaştırması yapmam doğru olmaz, çünkü slim kasayı görmedim, ama bildiğim kadarıyla (zamanında birkaç yerde okumuştum sanki) eski fat kasanın ekranının daha kaliteli olduğundan bahsediliyordu. Destiny'e gelince gerçekten de sorunsuz bir şekilde arkadaşlarımla çok oynadım. Alışınca yatış modunda çok keyifli oluyordu :) Vita remote play özelliği ile tercih edilesi bir alet, kendine has birkaç oyunu dışında kendi oyunları benim fikrimce bu cihaz için yeterli değil. Ben zamanında 700 Lira bayılıp almıştım, bu kadar başarısız olacağını bilsem acele etmezdim. Gene de fazla haksızlık etmeyeyim, Vita'ya has aşağıdaki oyunları da oynamanızı tavsiye ederim.

    Uncharted, NFS Most Wanted, Killzone, Dungeon Hunter, Fifa serisi bayağa zevkli. Fifa Ps 4 ile remote play de yapılabilir ama otobüste falan Fifa iyi gidiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.