Şimdi Ara

PS VİTA'YA YENİ OYUNLAR YOLDA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS Vita Bahar Aylarında Şenlenecek


    Sony, PSP ile yakaladığı başarılı performansını 2012 yılında piyasaya sürdüğü PS Vita ile devam ettirmeyi planlamıştı. AAA kaliteye sahip çıkış oyunları ve dokunmatik ekranı ve arka paneli ile kaliteli bir oyun deneyimi sunan PS Vita, ilerleyen zamanlarda oyun geliştiricileri tarafından beslenmeyince Sony'nin planlarını suya düşürmüştü.

    AAA Oyunlar Nerede?
    Sony bu kötü gidişatı yavaşlatmak için PlayStation 4 Remote Play özelliği ile PS Vita'yı beslemeye çalışmıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda yine olumsuzluklar yaşanmış ve YouTube ve Haritalar uygulamasına olan desteğin kesileceği açıklanmıştı. Durum böyle olunca PS Vita'nın tek çıkış yolunun bağımsız geliştiricilerin Indie türündeki oyunları olarak görülmeye başlanmıştı.

    Bu olaylardan sonra uzun zamandır AAA kalitesinde oyun göremediğimiz PS Vita için beklenildiği gibi artık Indie türündeki oyunların geleceğinin sinyalleri yavaş yavaş verilmeye başlanmıştı. Sony bu öngörüleri doğrulayan bir haber ile karşımıza çıktı.

    2015 yılının bahar aylarında PS Vita'ya birbirinden eğlenceli Indie oyunların geleceği ve PlayStation Now hizmetinin PS Vita'da da kullanılacağı açıklandı. Resmi blog üzerinden verilen bu haber, PS Vita'nın ölmediğini ve gelecek vaat edeceğinin sinyallerini veriyor. Bakalım önümüzdeki aylarda PS Vita için AAA kalitesinde oyunlar görebilecek miyiz?
     PS VİTA'YA YENİ OYUNLAR YOLDA!!!! Haber alıntıdır''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 12 Şubat 2015; 22:24:10 >







  • Eeee adamlar demiş işte "bağımsız bağımsız takılın" diye bunun neresinden Ps Vita şenlenecek, coşacak anlamını çıkardınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynak:playstation fan sitesi.

    indie oyunlarla konsol şenleniyor ha?iyiymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    kaynak:playstation fan sitesi.

    indie oyunlarla konsol şenleniyor ha?iyiymiş.



    Senin yalan haberlerine gore kaynak vermis adam en azindan.

    Atip tuttugunda kaynak? Diye sordugumuzda senin gibi 'benim' diye cevap vermemis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Şubat 2015; 22:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vita slim i alali nerdeyse 1 ay oldu ,gitgide kendisine bagimli yapiyor bu alet daha önce ps4 vardi bu kadar bagimlilik yapamamisti bende, her seyden önce pratik nerde olursan ol ,,bas calistir, guzel grafikler sesler cesitli oyunlar elinin altinda bana mobil telefonlari ve oyunlarindan bahsetmeyin elimde lg3 var lakin mobil oyunlarindan zevk alamiyom analog yok vs vs bence her oyuncuyum diyen kendisine almali denemeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konsoldede

    vita slim i alali nerdeyse 1 ay oldu ,gitgide kendisine bagimli yapiyor bu alet daha önce ps4 vardi bu kadar bagimlilik yapamamisti bende, her seyden önce pratik nerde olursan ol ,,bas calistir, guzel grafikler sesler cesitli oyunlar elinin altinda bana mobil telefonlari ve oyunlarindan bahsetmeyin elimde lg3 var lakin mobil oyunlarindan zevk alamiyom analog yok vs vs bence her oyuncuyum diyen kendisine almali denemeli

    Katlılıyorum... Dokunmatik kotrollerle mobil oyunlar bir yere kadar... PS Vita gerçekten pratik ve güzel bir cihaz... Şarj konusu da cabası... Bu arada Assassin's Creed China Chronicles PS Vita için de gelecekmiş diye bir haber okudum... İnşallah doğrudur...




  • Artık bu PS konularının yakasından düşsen diyorum. Madem o kadar seviyorsun niye hala bir Xbox almadın, anlayamıyorum?..
  • artik sen de benim yakamdan dussen diyorum?surekli mesajlarimi alintilamandan rahatsiz olmaya basladim artik.ayrica merak etme sen 4. x360imi da gecenlerde aldim ve oynuyorum hatta su an xbox ie den yaziyorum.bak gt imzada.benim xbox sevgimi degerlendirecek yerde de degilsin sen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda isteyen istediği yorumu alıntılar, buraya yazan kişi bu ön kabul ile foruma üye olmuştur. Kimsenin haddine değil, kimin neyi alıntılayıp, alıntılamayacağı. Buradaki mesele yapılan troll'lüklerden insanların rahatsız olması, etrafına verdiğin rahatsızlığın boyutunun farkında değilsin ya da eğlenmeye bakıyorsun.

    Ayrıca bitmiş bir neslin cihazını yeni alıyorsan işimiz var demektir. İnsan az para falan biriktirir, ailenden aldığın her parayı çarçur etmemeni öneririm sana. Kısa zamanda bir XBox One alman gerekiyor, yoksa durmadan sağa sola böyle anlamsız yorumlar atmaya devam edeceğe benziyorsun. Hayırlısı ile en kısa zamanda alırsın da biz de rahatlarız.
  • dedigin rahatsizlik verme konusu senin icin de gecerli sen kendin pek objektif birisisin herkes takdir ediyor xbox bolumunde hic sorma.dinime kufreden musluman olsa bari.okudugunu anlamakta sikinti cektigin de belli 1 kere daha yaziyim bu benim 4. xbox im.ailemi isin icine karistirma bozusuruz ortami germeye hic gerek yok.

    ne zaman one alip almayacagimda seni ilgilendirmez.hadi bak isine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vita ya daha cok oyunlar gelecektir ayrica indi oyunlarini unutmayalim harbiden icinde güzel oyunlar var ,eglencede sesde grafikde cok güzeller, vitaya öldü falan diyenlere güluyorum ,,esas simdi vita alinacak yani hem donanim(slim) olarak hem oyunlar (orijinal ve indi oyunlari) olarak alet oturmaya albenisi olmaya basladi ayrica bildiginiz gibi ps4 le remote olayi chat olayi pil cok uzun gidiyor tus lar daha ergonomik olmus daha önemlisi simdi ucuzladi 2. el pazari olustu vsvsvsvsv ve yine bence lcd ekranin oled den kalir bir yani yok hatta oled benim gözleri cok keskin renk verdiginden sulandiriyordu,, lcd renkler de cok canli ve gözlerimi oled kadar rahatsiz etmiyor .
  • Bozusup ne yapacan, dovecen mi, kusecen mi?

    Ya birak allasen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ev müsait olmadığından ps vitamı iyi nintendo 3ds xlmi wwe oyunları olsa yeter ben sabaha kadar oynuyorum amerikan güreşini
  • Aslında Vita'nın oyun yelpazesi yerden yere vurulduğu kadar kötü değil özellikle atari salonu kültürü olanlar için PSN üzerinden çok harika oyunlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.