Şimdi Ara

PS1 orjinal oyunlarını nerede ve nasıl ucuz bulurum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ilk çıkan modeller için böyle...40gb ve 60 gb fat...bu modellerde cihaz ps1 ps2 oyunlarını oynatabiliyor linux işletim sistemi yüklenip ps3 bir bilgisayara çevrilebiliyor sonra bu destek kaldırıldı,.,bu iyi gibi görünsede ışık hatası verme olasılığı yüksek üretim hatalı ve elektrik süpürgesi gibi elektrik harcayan yüksek sesli bir ps1 pek güzel gelmiyor kulağa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bütün hepsinde var. Daha geçen gün Super Slim'de PS1 oyunu takıp oynadım. Slim ve Super Slim, PS2 oynatmıyor fakat PS1 oynatıyor. Genelde çoğu kişi bilmiyor.
  • olabilir...normalde resmi olarak bu destek kaldırıldı...merak eden denesin...ps3 aslında bunu yapacak şekilde tasarlandı ama destek kaldırılmış bile olsa bunun yazılımsal ve donanımsal olarak tamamen olmaması ihtimali yüksek...kısıtlı sayıda oyun çalışabilir.super slimlere sonradan belirli sayıda oyun için destek eklenmişte olabilir..bu sony nin tasarrufunda ama çoğu oyunun sorunlu olduğu söyleniyor.bence sendeki oyun bu olayın şanslı kısmından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Mart 2020; 21:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, o dediğin şey PS2 oyunları için geçerli. PS1 oyunları baştan sona her zaman PS3 ile uyumluydu. Bütün kutulu PS1 oyunlarını, bütün PS3'ler çalıştırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mart 2020; 22:15:27 >
  • ustte yazdığımı tekrarlarım burada sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Etme hocam etme, hiç kabul etmiyorsun. Yanlış biliyorsun işte

    -----

    All PlayStation 3 systems can play most PS One games.

    https://support.playstation.com/s/article/Play-PSone-and-PlayStation-2-Games-on-a-PlayStation-3?language=en_US

    -----

    Backward compatibility

    PlayStation (all models)
    PlayStation 2 (20 GB, 60 GB and some (CECHCxx) 60 GB and (CECHExx) 80 GB models)

    https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mart 2020; 22:56:6 >




  • 2 mesaj üstte yazdığımı tekrarlıyorum.

    most çoğu diyor ama koca internette kısıtlı listeler var..sanırım tüm orjinal ps1 oyunlarını tek tek bulup desteklenip desteklenmediklerini bulman gerekecek...şimdiye kadar kimse denememiş ilk olmak için bir fırsat sana.olay bilmemekse sana tonla bilmediğin konu yazabilirimhemde internete rağmen.şimdiye kadar hiç bir orjinal ps1 oyununu bir ps3 e sokma gereksinimi de duymadım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Mart 2020; 0:8:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Sürekli o son cümlendeki gibi yazışacaksan bir daha yazışmayalım istersen. Çizgiyi aşıyorsun bazen. Önceki günlerde de aynı hareketi yaptın. Ben kasten şakayla karışık alttan alıyorum, sen rahatsız edici cümleler kuruyorsun.
  • cd sürücüm kızaklı..slim yani öyle konuluyor..tabir doğru...her zaman bir ps1 im vardı.az önce final fantasy i taktım tırtıklı acaip kötü bir görüntüyle açıldı...ps3 zaten temelde bu desteğe sahip ama kusursuz değil.resmi olarak kaldırıldı ama store satışları için eklenmiş olabilir.sorunlu çalışan çalışmayan çok oyun var sonuçta bu kusursuz bir destek değil.ps3 te ps1 oyunları pek çekici gelmemiş ki deneyen az..50 tl ye bir ps1 almak daha mantıklı.

    ilk playstation cihazı süper nintendo oyunlarını oynatıyordu yazsam aaa olur mu diyecektin kasedi nereye koyacağız diyecektin ama yazışma uzamadan ben ekleyeyim. al işte başka bilgi.
    PS1 orjinal oyunlarını nerede ve nasıl ucuz bulurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Mart 2020; 0:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Orası değil. Şu kısım "şimdiye kadar kimse denememiş ilk olmak için bir fırsat sana."
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle. Çalışmayan oyun için örnek gerekiyor. Her yerde bütün PS3'lerle uyumlu olduğu var. Yani bütün PS3'ler çalıştırıyor.
  • bu doğru..kimse böyle bir liste yapmamış.sorunlu çalışan var çalışmayan var.kusursuz değil.ben tecrubelerimi yazarım ve hiç bir ps1 diskini ps3 le kullanmadım.oyun dünyası ile ilgili tonla yazı var internette ama gerektikçe incelediğim hariç bu ansiklopedik bilgilerin hiç birini ezberlemeye çalışmadım tüm yazdıklarım tecrubelerimdir.dreamcastte bile ps1 oyunu oynadık ama ps3 e çipli ps1 varken orjinal ps1 cd sini ps3 e takmak çok az insanın aklına gelmiş herkeste orjinal ps1 cdsi yok bende yüze yakın var ama hiç gerekmedi bu destek store için bırakılmış..ona bakılırsa psp de ps1 oyunlarını çalıştırabiliyor ama mortal kombat trilogy i yukleyince ağlıyor.açık arayan sensin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Mart 2020; 1:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam seninkisi şaka da değildi. Dalga geçiyorsun ama, dostça da değildi. Anladın işte, biliyorsun. Neyse o konuyu geçiyorum.

    Bence sen PS2 ile karıştırdın. PS1 oyunlarının kalktığına dair veya herhangi bir oyununu çalıştırmadığına dair kaynak var mı? Zaten öyleyse haklısın da derim, nolacak ki. Ben hepsini çalıştırıyor diye biliyorum. Zaten bütün PS3 modelleri çalıştırıyor, bununla birlikte bütün PS1 oyunlarını da çalıştıyor diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Mart 2020; 0:54:46 >
  • ona takıldıysan son bir sene hariç benimle uğraşmak senin hobindi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Yalnız hocam üslubünla ilgili de çok eleştiri yedin. Bunun da farkındasın değil mi? Hep mi bizde sıkıntı? Daha geçenki Arcade cihaz tavsiyesi konusunda da yaşanmıştı. Hatta seni sevdiğimden oraya da yazmıştım. Ama bazen de işte ne bileyim.

    "ilk olmak için bir fırsat sana" yakışmadı bence.
  • sen beni sonradan sevmişsin..bu aşk nefretle başlamıştı unutma.silinen retro konsollar konularında az lafın yok..sonuçta biz seviştikçe donanım para kazanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Ben alınıyorsam, sen de alınıyorsun Kötü bir şey demedim ki. PS3 konsolu orijinal kutulu PS1 oyunlarını çalıştırıyor dedim. En ufak bir şey yok. Sonra da PS2 oyunlarıyla karıştırıyorsun dedim. O da kötü bir şey değil. Çoğu kişi bunu bilmiyor demem de, gerçekten öyle. Neredeyse hiç kimse PS3'ün, PS1 oyunlarını çalıştırdığını bilmiyor. PS1 oyunlarını hala çalıştırırken, PS2 oyunlarına sonradan o destek kesildi. PS1 ise hepsinde hep vardı. Millet sadece bir önceki nesille fat kasalarda, yani PS2 ile uyumlu sanıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Mart 2020; 1:30:55 >
  • ps2 oyunlarıyla karıştırmadım ps1 tüm oyunları kusursuz çalıştırdığına dair bir ibare yok bazı kişiler problemlerini yazmış ama ben denemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Mart 2020; 1:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Vay filme bak. Bu çok vurucu oldu işte. Şahane. 50'lerin filmlerine hastayım. En çok sevdiğim dönem 50'ler diyorum, sonra 80'ler aklıma geliyor 80'ler en güzeli diyorum, sonra 70, 60, 30, 40... Sonra hepsini eşit sevdiğimi fark ediyorum. Çok acayip
  • on emir kleopatra ve julius cesar da bu kafadadır ama müziği bilinen kendi bilinmeyen el cid filmi var..az önce son çıkan ben hur oynuyordu film o kadar kötü ki 10 dakika dayandık aynı anda bir yerel kanalda eskisi oynuyordu yüzüncü kez sonuna dek izledik.yeni teknoloji filmlere güzel diyenler bunları seyredince hiç film seyretmemiş olduklarını düşünebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Mart 2020; 2:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.