Şimdi Ara

PS2 için VGA Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PS2'yi monitöre bağlamak için vga box arıyorum. Fakat internet üzerinde bir çok marka var. Ve bildiğim kadarıyla hepsi kalteli değil. Şu an PS3'ümün PS2 emülasyon özelliği mevcut. Fakat görüntü kalitesi çamur gibi. Aradığım vga box'ı PS2'ye bağlayacağım, PS3'e değil. Fakat bu vga box'ın kalitesi PS3'ün PS2 emülasyonundan kaliteli olsun ki alayım. Şu an PS2'yi monitörde kullanan var mı, varsa hangi marka vga box kullanıyorsunuz ve kalitesi nasıl? Veya bildiğiniz en kaliteli vga box nedir? Monitörüm 22".



  • dostum zamanında çok uğraştım hertürlü aleti denedim.ama malesef net ve düzgün bir görüntü alamadım.heleki 22" monitörde imkansız.

    hele öle ps3 gibi net ve düzgün birşey alman imkansız ötesi.ps2 yi lcd tv ye component kablo ile bağlarsan bir çıt vag box lara göre daha iyi görüntü veriyor.

    ps2 de en düzgün görüntüyü tüplü tv de alırsın boşa zaman ve para kaybetme ,,benden dost tavsiyesi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihtolgaata

    PS2'yi monitöre bağlamak için vga box arıyorum. Fakat internet üzerinde bir çok marka var. Ve bildiğim kadarıyla hepsi kalteli değil. Şu an PS3'ümün PS2 emülasyon özelliği mevcut. Fakat görüntü kalitesi çamur gibi. Aradığım vga box'ı PS2'ye bağlayacağım, PS3'e değil. Fakat bu vga box'ın kalitesi PS3'ün PS2 emülasyonundan kaliteli olsun ki alayım. Şu an PS2'yi monitörde kullanan var mı, varsa hangi marka vga box kullanıyorsunuz ve kalitesi nasıl? Veya bildiğiniz en kaliteli vga box nedir? Monitörüm 22".




    http://urun.gittigidiyor.com/XCM-1080P-Mega-Cool-VGA-Box_W0QQidZZ21521320

    urunle ılgılı vıdeo da var ıstersen ızle




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.