Şimdi Ara

Ps2 ve Ps3 için tv önerisi ve bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşım ps cafe işletiyor. 2 tane yeni tv alacak. gidip bayinin birinden axen marka bir tv almış çok çok kötü gösteriyor. oyun modu da yok tvde ve ayarları çok kısıtlı. ayarlardan pek birşey yapamadım. arkadaşım tvleri değiştirecek aldığı yerden.

    alacağı tvlerin birine ps2 diğerine ps3 takacak. sadece ps için alınacak tvlerde hangi özelliklere bakılmalı? tepkime süresi mhz değeri ne olmalı? full hd veya hd ready olması önemli midir? plazma mı yada led mi olsun sizce ve neden? çözünürlük değeri ve kontrast oranı nasıl olmalı?

    32' (dükkan için 82 cm yeterli) ve ucuz önerebilceğiniz tv var mı? arkadaşım diğerlerinin tanesini 700 liraya almıştı önereceğiniz tvnin fiyatı o civarda olursa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_kenan -- 28 Ekim 2012; 7:52:47 >



  • valla 107 ekran lg led tv lerde 4-5 kez ps3 oynadım görüntü kalitesi çok iyiydi
  • arkadaşlar yok mu bilgisi olan?
  • bugün için lazım bilgi...
  • Valla hocam bende samsung 32es6100 var.Ps3 oynuyorum sık sık.Hatta 3 boyutlu kaç tane oyun oynadım tatmin edici görüntü var.Gerçi bu biraz da oyununa bağlı.Örneğin crysisin 3d sini beğenmedim ama kill zone 3 harikaydı.Benim tavsiyem 3d için 240 hz yeterli diyorlar gerisini göz anlamaz durumu söz konusu.En azında alacağınız tv 400 hz olsun fazla fazla yeterlidir oyunlar için.Lg 42 lm640 mesela 400 hz full hd 3d fiyatı da 1750 liraydı teknosada ama şu an durum ne bilmiyorum.Ne kadar büyük ekran o kadar güzel oyun zevki diyorum.Tabiki 400hz full hd 3d olmalı
  • teşekkür ederim cevap için. arkadaş ps cafe için alacak. orda da neredeyse sadece pes oynanıyor. yani 3d falan gerekmiyor.

    ben alınacak makinenin minimum hangi özelliklerde olması gerektiğini soruyorum. bulunduğumuz yerde teknoloji marketler yok arkadaş net üzerinden almak da istemiyor. haliyle burada bulabildiğimiz tvler ps için yeterlimi değilmi onu araştırıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_kenan

    teşekkür ederim cevap için. arkadaş ps cafe için alacak. orda da neredeyse sadece pes oynanıyor. yani 3d falan gerekmiyor.

    ben alınacak makinenin minimum hangi özelliklerde olması gerektiğini soruyorum. bulunduğumuz yerde teknoloji marketler yok arkadaş net üzerinden almak da istemiyor. haliyle burada bulabildiğimiz tvler ps için yeterlimi değilmi onu araştırıyorum.

    3D gerekli değilse samsung fullhd 200hz 42EH6030 ideladir.Full hd olsun en az 100-200hz olsun yeter o zaman.Fiyatı 1600-1650 liraydı sanırım.
  • öneri için sağolun ama 32' ve fiyatı 700-800 civarı tv lazım...
  • yokmu fikir verecek birileri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.