Şimdi Ara

(PS3) Almanya'dan satın alınacak Fifa 2010'un spiker dili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    PS3 sahibiyim. Eğer Almanya'ya gidip, oradan "Fifa 2010"u satın alırsam oyundaki maç anlatımında spikerin dili Almanca mıdır? Yoksa Dünya'da satılan bütün PS3 Fifa 2010'ların spiker dili sadece İngilizce midir?

    Bu konuda bilgilerinizi paylaşabilecek olursanız çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 24 Mayıs 2010; 11:37:58 >



  • Oyun içerisinde zaten İngilizce Almanca Fransızca vs... var zaten , nereden alırsanız alın her yerde aynı versiyon var. Oyunun Bölge farkı var sadece, içi aynı.
  • Sanıyorum ki Avrupa bölgesine dağıtılan bütün oyunlar standart İngilizce olarak geliyor ama oyun içinde menü dili ve konuşma dilini değiştirebiliyorsun. Fifa 10'da da Almanca dil seçeneği halihazırda mevcut.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar..

    Yani sadece menü dili değil, spikerin maç anlatımı da Almanca oluyor değil mi? Eğer elinizde Fifa 2010 (PS3) varsa benim için menüden Almanca seçip, spikerin maç anlatımını yine de bir kontrol edebilir misiniz? :)

    (Bende Fifa 2009 var ve menüde Almanca yok. Yani ne menü dili, ne de spikerin dili Almanca olmuyor. Bu yüzden emin olmak istiyorum satın almadan önce)
  • tabiki spiker de Almanca yapabilirsiniz.
  • Bende ispanyol spiker seçili, çok ateşli anlatıyor maçları.Tavsiye ederim
  • Ok arkadaşlar! Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)

    Fifa 2010'u Almanya'dan satın almanın bir farkı sanırım oyunun kapak fotoğrafında Schweinsteiger'in olması. Ve sanırım Almanya'da daha pahalıymış (69,90 € fiyat gözüküyor. Oysaki burada fiyatı 79,90 TL'ye kadar düşmüş?)
  • Almanya'dan alacaginiz fifa Almancadir (spiker ve menü).Hic bir sekilde ingilizce destegi yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R

    Almanya'dan alacaginiz fifa Almancadir (spiker ve menü).Hic bir sekilde ingilizce destegi yoktur.

    Tamam, çok iyi öyleyse.. Benim de istediğim şey bu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khan_1903

    Bende ispanyol spiker seçili, çok ateşli anlatıyor maçları.Tavsiye ederim

    hahahaha
  • eğer almanya'ya sırf fifa 10 almak için gitmeyecekseniz gidince ordaki oyun satan kişiye de sorabilirsiniz :D ama multi6 veya multi9 şeklinde oluyor büyük avrupa ülkelerinde oyunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamyonlu34

    eğer almanya'ya sırf fifa 10 almak için gitmeyecekseniz gidince ordaki oyun satan kişiye de sorabilirsiniz :D ama multi6 veya multi9 şeklinde oluyor büyük avrupa ülkelerinde oyunlar

    Elbette ki sırf Fifa 2010 almak için gitmeyeceğim :) Ama dediğin gibi; oraya gittiğimde satış görevlilerine sorarım. Herhalde onlar da oynuyorlardır ;)

    Multi6 ve Multi9 olarak bahsettiğin şeyler nedir?
  • 40tl ye dusen fifa 2010 69 euro vermek??

    bence her yonuyle fifadan dahada geliştirilmiş olan world cup ı almalısın dunya kupası arifesinde müthiş olur fifa 2010un ustune baya birseyler katılmıs hali oyundan cok daha fazla zevk alacagın ortada online single cok gzl vakit gecirirsin Deutschland ile richtig!!
  • @ deutscher bu multi6 ve multi9 dediğim şey multilanguage(çoklu-dil) seçeneğidir. multi6 olanlar 6 dil paketini 9 olanlar 9 dil paketini içerir(ingilizce, fransızca, almanca, vs.) gibi.

    edit: (ekleme) bergx ben de bugün aldım bimeksten 67 +5 lira kargo ile. oynayan arkadaşlarım fifa wc için bayağı iyi yorumlar yaptı fakat ben daha çok klüp oynamayı seviyorum ve ps3 ümü yeni aldım. o yüzden bütün yazı milli takım oynayarak geçirmek istemedim belki arkadaş için de geçerlidir aynı durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 25 Mayıs 2010; 13:56:09 >
  • @BERGX
    Muhakkak ki World Cup daha gelişmiş bir oyundur. Daha güncel olması sebebi ile de tavsiye edilebilir belki. Ama ben gamyonlu34 dostumuzun da tahmin ettiği gibi kulüp bazında oynamayı seviyorum. Fifa 2010'u Almanca spiker seçeneği ile arıyor olmamın sebebi de, maçlarımı sadece ve sadece Bayern München'i seçerek yapıyor olmamdan ileri geliyor. Hep Bundesliga maçları ve her zaman Bayern'i seçtiğim için Alman futbolcu isimlerini ve maçın pozisyonlarını bir İngiliz spikerden İngilizce duymak güzel ve keyifli olmuyor haliyle :) Almanca olması işi gerçekçi yapıyor (yapacak). Ayrıca, Fifa 2010'da da ülke takımlarını seçebiliyoruz, milli maçlar oynayabiliyoruz. Yani bunun için özel olarak Fifa World Cup 2010 almaya gerek yok. 8-10 takımlık özel turnuva maçları yapılabilir Fifa 2010'da da

    Verdiğiniz bilgiler için her ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar (PS3'ün hayırlı olsun gamyonlu34 )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 25 Mayıs 2010; 16:29:41 >




  • teşekkürler deutscher. daha hayırlı olamadı maalesef bu hafta finallerim var cuma günü yapacağım büyük açılışı. artık karşılıklı bir maç yaparız sen de fifa'nı alınca bayern - madrid gibi mesela :D
  • İnşallah gamyonlu34 :)

    Sınavlarında başarılar dilerim.
  • danke Deutcher
  • fifa 2010 da guzeldir hayırlı olsun sımdıden

    umarım seneye ps3 Türkiye muduru özgür kirazcı verdiği bu sözü bari tutarda bizde Türkçe spikerle oynarızz

    hayal bile edemiyorum macları ercan taner ve rıdvan dilmen anlatıyor 100 degil 200 verirdim spotculara da asla bakmazdım

    ercan taner olmasada eminim cok zevkli olurdu Türkçe spiker ve yorumcu...
  • Ben Fransa'dan aldim dili istedigim gibi degistirebiliyorum : fransizca almanca ingilizce ispanyolca...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.