Şimdi Ara

PS3 Cafe açıcam,en uygun fiyat???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar PS3 cafe açıcam,dükkanı ayarladım,ancak ps3'leri ve lcd'leri en uygun nereden temin edebilecegim konusunda sıkıntı yaşıyorum... 15'makine ve 82 ekran lcd tv alıcam,en uygun nereden satın alabilirim??? (izmir,istanbul,ankara şehir önemli degil heryerden temin edebilirim)Yardımcı olursanız sevinirm...



  • Hocam Sharp, Panasonic, Pioneer gibi yüksek fiyatlı paneller almayacağınızı düşünerek Vestel, Beko vb. bir bayi ile bağlantıya geçip çok adetli fiyat almanızı tavsiye edebilirim. Carrefour gibi büyük marketlerde çok daha uygun fiyatlı panellerde var ama o tip yerlerde çok adetli fiyatlarda pek bir iskonto alamayacağınızı düşünüyorum.

    PS3 ler konusunda ise spot ürün size ilk etapta çok uygun fiyatlı gelse bile cafe içinde uzun çalışma saatleri sonunda arıza gösteme olasılıkları mümkün olacağından garantili PS3 almanızda fayda var. Sonrasında astarı yüzünü geçmesin.
  • evt makineleri cok da ucuk kalite almayı dşünmüyorum..."lg,philips,toshiba,beko"nun 82 ekranları bna dha uygun geliyor.Teknosa da kampanya var suan içn 82 ekran full hd philips lcd 1.100 tl diyolar,sizce bu fiyat uygn mudur,yksa brz araştrıp 850-900 tl ye hd ready bulabilirmym?Ps3'leri de 650 tl civarlarnda temin edebilirmym,garantili olmasa bile herhngi bi sorun karsısnda irtibatta olabilecegm bi yerden almak isterim...
  • arkadaşım cafe açacaksan bende bir ps3 satıcısı olarak spot ürünlerden uzak durmandır malumunuz sürekli göz ve sarı ışık arızası çıkıyor heleki cafelerde cihazların yedek parçalarıda pahalı o yüzden bana sorarsan sony shoplardan faturalı 2 yıl garantili olarak al derim tv içinde ist bilişim degil de araştir diger elektonik magazalardan kampanyaları takip et derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 6 Ekim 2009; 14:03:49 >
  • Bence tam aksine kaliteli panel tercih edin. Daha fazla yatırım uzun vadede daha fazla karlılık demek.
  • toptan alımda fiyatı dşürebilrsem garantili almk ilk tercihmdir,lcd leri de tabiki ucuz olsun dye dşük kalite almıycam dedigm gbi lg,philips,beko tercihmdir.Yalnz full hd mi yksa hd yeterli olurmu,szce full hd gerekli mi cafe içn?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beekran -- 6 Ekim 2009; 14:21:54 >
  • Hd ready al yeter bence.. Zaten oyunların çogu 720p
  • tahtakale...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öz...

    Hd ready al yeter bence.. Zaten oyunların çogu 720p



    bende philips 5330 mu ne plazma var ana menüde 1080p fifa2009 da 1080p gösteriyordu.

    ayrıca dükkana yumurta bile alsan garantili al hocam sonra başın ağrımasın. hatta tvlerde garanti uzatma varsa garanti uzattır.
  • arkadşlar ps3 leri garantili satın aldıgımı düşünelim yarn bign bi sorunla karşlaştgımda garantiden servise yollasam cihazın bna geri dönüş süresi en az 1-1,5 ay olucak ve bu süreçtede o makinenin kazancndan yoksn kalıcam.Bugn bi Ps3 satıcısıyla görüştm aletleri garantisz alırsam bna ckaracagı en büyk sorun göz degişimi olur dedi,bnun da maliyeti 120 tl fln dedi...Garantili aletin serviste bekleyip calışmadıgı 1 ayda kaçrdıgı para belkide garantisiz makinenin göz masrafından fzla olucak dye dşündm,bilmiyorum dogrumu dşünüorum...garantisz cihaz dha cazip gelio sanki bna..
  • hocam sarı ışık arızası o var bu var,

    ben geçen gittim ps3 kafeye 3.01den sonra alet açılmamış teknik servisdeymiş slimle değiştireceklermiş.

    şimdi işin şans faktörüde var , sen alırsın garantili 50 milyon masraf çıkar garantisiz alırsın 450 milyon masraf çıkar. sen eşeği sağlam kazığa bağla. burada yurtdışından alan bozulan arkadaşların görüşleri önemli. onlar ne der bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 6 Ekim 2009; 17:09:00 >
  • Cihazın servisteyken geçici bir cihaz talep edebiliyorsun galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilormancini


    quote:

    Orijinalden alıntı: Öz...

    Hd ready al yeter bence.. Zaten oyunların çogu 720p



    bende philips 5330 mu ne plazma var ana menüde 1080p fifa2009 da 1080p gösteriyordu.

    ayrıca dükkana yumurta bile alsan garantili al hocam sonra başın ağrımasın. hatta tvlerde garanti uzatma varsa garanti uzattır.


    neden benden alıntı yaptın anlamadım? ben fifadan bahsetmedim ki oyunların çoğu 720p dedim tek bir oyunla beni haksız çıkarmaya çalışman anlamsız...




  • @Öz...
    aşkolsun hocam ne haksız çıkartmaya çalışayım. öyle anladıysan kusura bakma. başımdan geçeni söyledim. ayrıca bende de hd ready var. ayrıca böyle düşüntürttüysem özür dilerim.
  • kesinlikle garantili faturalı alın cihazları..bütçe elveriyorsa 1-2 adet yedek ps3 bulundurun herhangi bir arıza durumunda devereye sokarsınız diğerleri tamirden gelene kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilormancini

    @Öz...
    aşkolsun hocam ne haksız çıkartmaya çalışayım. öyle anladıysan kusura bakma. başımdan geçeni söyledim. ayrıca bende de hd ready var. ayrıca böyle düşüntürttüysem özür dilerim.


    bu aralar shopto yüzünden sinirlerim bozuk... herkesi ters anlıyorum sen kusura bakma
  • 15 tane ps3 garantisiz alınırmı ya. 2 tanesi bozulsa 1500 tl çöpe gider. kazanacağın para ne olacakki 1500 tl masrafı hemen çıkarasın. bir makine günde 15 saat full çalışsa, sana 45 tl para bırakır. daha oyun falan alacaksın. garantili almalısın.
  • Paneli milennium vestel al. yada en düşük samsung serisinden al. Burda daha iyi tvmiyi değil 40''mi 32''miyi düşünebilirsin. Eğer 40'' alırsan bir adım öne geçersin. Kimsenin tvden anlayacağı yok altında samsung yazsın yeter kaldıki pes gibi bir oyunda hiç farketmez sakın fazla para verme
  • beerkay arkadaşım bir ps3 cafe işleticisi olarak sana nacizane tavsiyem şudur 82 ekran lcd tv alacaksan vestelin yan kuruluşu olan seg tv almanı öneririm
    görüntü kalitesi oldukca yüksek hd reedy özelliği mevcut (full hd değil yalnız) rahatlıkla işini görür fiyatlar ise 650 , 700 civar ve gayet uygun
    ayrıca 106 ve 102 tvlerinde ise full hd özelliği mevcut fiyatlar ise 1000, 1100 civarı ilgilenmeni tavsiye derim
  • sakın full hd almayın oyunların hepsi 720p.

    hatta direkt seg marka 32" lcdler (600-700 tl)alın 1 kurus fazla vermeye değmez, zaten panelleri ya lg ya samsung oluyor seglerin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.