Şimdi Ara

ps3 display settings.yahu heryere yazdım kimse cevap vermedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar ben bu ps3 ü aldım hdmi ile 46c650 lcd tv var ona bağlıyorum. oyunlar pek güzel gelmiyor gözüme. mesela red dead redemption rezalet.

    bir de bu display settings ayarınıda bir türlü karar kılamadım. sadece 570 ve 1080 p yi seçince fifa 11 güzel red dead redemption daha beter, automatic seçince fifa rezalet ötesi oluyor. gran turismo 5 de karelenmeler var sanki.

    gittim 60 tl ye hdmi aldım bi değişiklik olmadı. valla ps3 ü haybeye aldım gibi gelmeye başladı. bu display settings i ne yapmak lazım sözün kısası. biri yardım ederse bir zahmet süper olucak.



  • Kardeş sen hepsini işaretle çünkü Ps3 otamatik olarak en iyi çözünürlüğü seçer
  • 60 tl yi hdmiyamı verdin, , 1080p ye kadar işaretle baktım şimdi tvin destekliyor
  • hepsini işaretliyorum ama o zamanda fifa mesela rezalet görünüyor. sanki photoshopdaki saturation efekti gibi falan bişeyler oluyor. red dead redemption keza öyle. ya red dead i görse biri sega mega drive oyunu falan sanar.

    Halleluja sorma yaptık bi enayilik. Hiç de bi hayrı olmadı. bir de eğer hepsini seçersem fifa düşük çözünürlükte açıyo (tv gösteriyo çözünürlüğü) sadece 1080 p seçersem 1920*1080 de açıyor.Ama her oyunda durum farklı oluyor. Siz nasıl kullanıyosunuz bunu?
  • 2 gün önce bende ps3 aldım ve ex oyunlar dışında gerçekten tamamen hayal kırıklığı benim için ps3
  • Valla hocam ben de ps3 te acemiyim ama bildiğim şey var, ps3 her oyun açılışında çözünürlüğü değiştiriyor. yapacak birşey yok yani. 1080p olmasa bile oyunları upscale ediyor galiba.

    Ayrıca nasıl rdr kötü olur onu anlamadım, xboxta gördüğüm en kral grafiklerden biridir rdr. Ps3 oynamadım, ama o kadar da kötü değildir yav.
  • Bendede sadece 1080 seçili ve dediğin oyunlar bendede mevcut hepside gayet camgibi net,Bence lcdinde problem var başka bi lcdede test etme şansın varsa bi dene derim
  • RDR'nin PS3'deki tek farkı diğer platformlara göre, kaplamalarının çok hafif daha mat olması ve bazı ışıklandırma efektlerinin sönüklüğü. Ama bu farklar her oyunda var hemen hemen ve öyle çok dikkat çekici değiller. Oyunlar gerçekten size Mega Drive'ı hatırlatacak cinsten kötü görünüyorsa, bir sorun var demektir. HDMI kablosuna fazla para vermek akıllıca bence. Çünkü kablo kalitesi, bazı durumlarda işe yarıyor. TV ayarlarında bir sorun olabilir. Konsol ayarlarında da öyle. Ama eğer PC'den konsola geçiş yaptıysanız, PC'deki keskin görüntülere göre bir kısyaslama yapıyor da olabilirsiniz. PC'deki keskin görüntüleri unutun eğer konsolda oyun oynayacaksanız.
  • Aynı konsola sahip olduğumuza emin misiniz?
  • Zeus hocam aynen öyle. PC den konsola geçtim. Acaba sıkıntı ondan mı kaynaklanıyor? Yani mesela gran turismo oynarken araçların köşelerinde karelenme falan oluyor. Çok az da olsa. PC de shift oynarken mesela böyle birşey asla yoktu. PC nin üstüne böyleyse ok yapacak bişey yok. Ama display settings yapamıyorum diye mi merak etmiştim. Ama herkesin dediği ayarı denedim. En iyisi sadece 1080 p seçili bırakmak heralde.
  • Kendi tvimdeki özelliklere baktım, kesinlikle tv standart ayarlardayken berbat bi görüntü veriyor.

    Aynı tvlere sahip değiliz ama ayarları şu şekilde yapın.

    Keskinlik 3/10 (2 de olur)
    Parlaklık 8/10
    Kontrast 9/10
    Renk 6/10
    Renk sıcaklığı normal
  • exc oyunlar dışında PS3'ten grafik bekleme arkadaşım hatta bir kaç exc'den de bekleme örn: GT5 o karelenmeler falan normal oyunun oluru o kaldırmıyo alet
  • Anlaşıldı arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için. Ps3 ü grafik için oynamıycaz. Gene pc ye bi çuval para dökücez. Herkese teşekkür ederim.
  • ps3 deki oyunların nerdeyse tamamı 720p yada daha düşük çözünürlüklüdür native 1080p oyun 1 elin parmakları etmez.Doğal olarakta 720p oyunu 1080p ve üstelikte çok büyük panelli tvde açarsanız öyle olması normaldir.Bu tıpkı 720p filmleri 42 inç üstü full hd tvlerde seyrettiğinizde pek hoşunuza gitmemesi ile aynı şeydir. benim sana tavsiyem ps3 ünü pc nin lcd sine bağla ya da max 32 inç bir lcd tv ye bağla görüntü seni çok daha fazla tatmin edecektir.
  • Iki sene önce Ps3 ün grafiklerine tapan adamlar simdi Ps3 te grafik aramayin diyor. ilginc... Oyunculuk buysa üstü kalsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    Iki sene önce Ps3 ün grafiklerine tapan adamlar simdi Ps3 te grafik aramayin diyor. ilginc... Oyunculuk buysa üstü kalsin.

    Tartışma yaratmaya gerek yok şimdi yeri burası değil namdar arkadaşımızın söylediği şeyi söyleyecektim bende.Onun tavsiyesini dinlemende fayda var.
  • Bu nasıl saçma bir konuya dönüşmüş yok 32 inç üstü lcd ekranlarda kötü görüntü verir küçük ekran kullanın.. Yok exc. oyunlar dışında PS3'den grafik beklemeyin.. 46 inç ekranda ne altın uçlu hdmi kablom var ne de advanced görüntü ayarı çektiğim var lcd tv'ye 2007 oyunları bile cam gibi ekranda.

    Fikir yürütüp sorunu anlamaya çalışmaktansa tuhaf tuhaf nedenler uyduruyorsunuz.
  • Ps 3ü karalamaktan başka işi gücü yok bazılarının, pc oyuncuları konsola çıkan oyunlara her zaman kiskanicaktir
  • @DaMN_YOU: Yok aga kesinlikle tartismayla felan isim olmaz. @Okaliptys: Dogrudur aga.
  • en uyuz olduğum şey olmuş yine. açtığım bi konuyu tartışma başlatma yolunda. yahu ben ayarları sordum arkadaşlar da söyledi. ve sonunda anlaşıldıki pc mdeki grafiklere gözüm alıştığı için ps3 biraz daha "yavan" geldi. "pc ciler konsolcular" gibi benim babam senin babanı döver ayarında bir tartışmaya gerek yok. kaldı ki o kadar büyük bir sorun değil ama aletin kapasitesi varda ben mi kullanamıyorum diye merak etmiştim o kadar.

    yöneticiler konuyu silse bari haybeden tartışma olmasa.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.