Şimdi Ara

Ps3'e Watch Dogs Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açık dünya gta tarzı oyunları severim.Grafik deliliğim yok işte gündüz grafikler aşırı kötü gece ışıklandırmalar aşırı kötü falan diye fazla takmam oyunda eğleniyorsam severim.Bu oyunu da severim gibi geliyor ama insanın aklını çok çeliyor şu olumsuz yorumlar bazı kişiler hele 10 tl'ye bile değmez diyip yerden yere vuruyor.Şuan oyunu 50 tl'ye buldum almak istiyorum son bir de buraya sorup emin olayım dedim fanboyluk yapmadan cevap verirseniz sevinirim.Uzun oynanış süresi de varmış,seveceğimi düşünüyorum ben?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Mart 2015; 17:29:36 >



  • yok mu yorumu olan,ps3'te oyuna sahip olan biri?
  • PC'de oynuyorum oyunu. Oyun biraz sıkıcı 5.5/10 falan verirdim puan olarak. Low ayarlarda açacak pc varsa pc ye 10-12 liraya alabilirsin. 50 lira fazla bu oyun için.
  • hocam sakın aldırış etme. ben ps3 de oynayıp bitirdim suan ps4 de de oynuyorum. Son derece zevklı ve gizlilik önemli oldugu için seni farklı stratejilere yönlendiren bir oyun. Oyun asla PS 3 de abartıldıgı kadar kötü değil. Tabii ki Ps4 ile arada fark var ama kesinlikle oynanmalı. Oyunun özellikle gece grafikler güzel. FPS düşüşler asla abartıldıgı kadar değil. PS3 de GTA 5 nasılsa Watc Dogs da öyle.

    Kesinlikle çok seviceksiniz. Modern Assasin oynuyorsunuz adeta.
  • Oyun bence zevkli alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

    hocam sakın aldırış etme. ben ps3 de oynayıp bitirdim suan ps4 de de oynuyorum. Son derece zevklı ve gizlilik önemli oldugu için seni farklı stratejilere yönlendiren bir oyun. Oyun asla PS 3 de abartıldıgı kadar kötü değil. Tabii ki Ps4 ile arada fark var ama kesinlikle oynanmalı. Oyunun özellikle gece grafikler güzel. FPS düşüşler asla abartıldıgı kadar değil. PS3 de GTA 5 nasılsa Watc Dogs da öyle.

    Kesinlikle çok seviceksiniz. Modern Assasin oynuyorsunuz adeta.

    Saol aldım bile oyunu zaten daha indirmedim kotamin bitmesini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.