Şimdi Ara

PS3 Far Cry 4 Güncelleme Sorunu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Problem her yerde olabilir ama ps3 tarafıyla artık ilgilenmiyorlar. Mesela biz de bf4 için sunucu kiralamak istedik. Ancak paramızı almasına rağmen sunucuyu alamadık. Ayrıca buna benzer hatayı ben de crysis 3 'te yaşadım ama silip, tekrar yükleyince düzelmişti.

    Artık ps3 tarafındaki sorunları iplemiyorlar. Bu da iplemedikleri sorunlardan biri olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    Diskin üzerinde çiziklerin birçoğu tek bi bölgede toplanıyor ama çizikler hem derin değil hem de çok fazla yoklar, 2-3 tane uzun çizik var sadece geriye kalanlar kılcal. PS3'ü dik konuma getirmeyi deneyeceğim şimdi. Geçmişte de bi oyunda yaşamıştım bu problemi (Uncharted'ın 1. oyunu) onu diş macunu sürerek sonrada kolonya ile temizleyerek halletmiştim. HDD'nin sıkıntılı olduğundan şüpheliyim bir süredir ama sıkıntılı olsaydı bence hep aynı yerde takılmazdı. Son umut olarak internetteki disk onarıcı sıvılardan deneyeyim diyorum. Acaba bi fayda sağlar mı? Siz bu tür sıvılardan kullanıp faydasını gördüyseniz linkini buraya atabilir misiniz? İlginiz ve yardım etme çabanızdan dolayı teşekkür ederim.

    PS3 Far Cry 4 Güncelleme Sorunu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Atakan -- 3 Temmuz 2021; 16:13:15 >




  • Sony'ye de kızamıyorum ki. Yıl 2021'ye gelmişken Türkiye'de hala PS4 alamayan insan sayısı çok fazla, iplememelerini anlıyorum.

  • 1Atakan kullanıcısına yanıt

    Hocam o çizikler baya derin gözüküyor. Tabi telefondan tam göremedim. Bu arada, kolonya sakın uygulamayın, daha kötü yapar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Temmuz 2021; 16:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Çizikler derin değil, benim telefonun kamerası dandik olduğu için ışık yansıma yapmış. Tek başına kolonya daha kötü yapar doğrudur ama diş macunu + kolonya başka bi bluray oyunumu kurtarmıştı.

  • 1Atakan kullanıcısına yanıt

    Öyle şeylerle zaman kaybetmektense hala ps3 oyunları satan yerler var, oralardan bizzat gidip kontrol ederek almanızı tavsiye ederim. İnternetten alacağınız 2. el ps3 oyun disklerinin hiç bir garantisi yok, çizik ve ya bozuk olanları gönderip sorumlulukta kabul etmezler genelde, üstelik 20 -30 liraya alınan oyunları 70 liradan aşağı satmazlar.


    Bende bu sıralar eski ps3 oyunlarımı kupa almak için onuyorum, henüz hiç bir blurayde sorun çıkmadı neyseki.

  • Sıkıntılı olan taraf şu ki ben oyunumun 2. bölge olmasını ve içinde kitapçık olmasını isterim. Benim istediğim kriterde olan bi PS3 oyunu bulmak çok zor günümüzde bu yüzden elimdekini kurtarmak isterdim ama yine de sağ olun. (Konu, yeni alacağım disk de çalışmazsa bi ihtimal ilerleyebilir)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.