Şimdi Ara

Ps3 - Fifa 12 5+1 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    PS3'üm 5+1 ses sistemime bağlı. (PS3 Tv'ye HDMI ile bağlı, sesi direkt aktar şeklinde, Tv'de optik kablo ile ses sistemime bağlı) PS3'ün ses çıkışı ayarlarında 5.1 çıkış tiplerinin hepsi seçili.

    Mw3 vs. oynuyorken 5+1 sesi alabiliyorken, Fifa 12'de orta speaker'dan gelmesi gereken spiker sesi de gelmiyor, ön sağ ve sol haricinde dier hoperlörlerden de ses gelmiyor. Böyle bir sorun yaşamış, sebebini ve çözümünü bulmuş olabilen var mı acaba? (ayarlarda sesler açık :))



  • Garip geldi bana...
  • Evet saçma sapan bi olay hocam. Hoperlörlerde de bi sorun yok onları da test ettim. Daha önceden ps3'doğrurdan optikten bağlıydı hiç bi sıkıntı yoktu. Şimdi Tv üzerinden aktarınca bi fifa'da böle salaklık yapıyor...
  • İlginç bir durum, televizyonun oyun seçiyor herhalde :)

    Bende PS3 TV'ye HDMI ile ses sistemime ise optik kablo ile direk bağlı. Önce tv'ye sonra ses sistemine aktarmak performans açısından direk bağlantı kadar başarılı olur mu açıkçası bilemiyorum araya ekstradan bir sürü devre falan giriyor sonuç itibari ile. Bir çözüm bulamazsan en azından bu şekilde direk bağlantı yap.
  • Merhaba arkadaşlarım bende de spiker tv den hiç gelmiyor çözemedim bir türlü başta oyun eksik diye düşündüm bir kaç değişik yerden download edip kurdum fakat yine spiker sesi yok müzik ve seyirci efekti var ama malasef benim spiker konuşmama yemini etmiş tık yok bana yardımcı olabilecek ya da benim gibi aynı sorunu yaşayan bir arkadaş varmı saygılarımla...
  • aynı sorunu bende yaşıyom kardeş olmuyor sessiz oynuyom arasıra pes oyna sana davsiyem kurcalama oyunu olmuyosa olmuyo benim bilgisayarla alakası yok ben bilgisayar 1.5 toplatım oyun her oyunu oynuyom ama fıfa11 ses fıfa12 ses yok herşeyi denedim olmuyor a..dan .zeye .pes oyna ..ama sorunu cözersen baylaş ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.