Şimdi Ara

PS3 GTA 5 hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ps3 ile gta 5 oynuyorum yeni başladım sayılır bitirme yüzdem %10 neyse benim sorunum arabaya bindiğim zaman geri giderken silah sıkmaya başlıyor hangi karakteri kullandığım fark etmiyor yada hangi görev hangi araç oldugu düeltmek için arabada iken silah seçme kısmndan elime yumruk yada bıçak almak zorunda kalıyorum benzer bir olay arada sırada mesela 10 dk de bir yaya konumda iken nişan almaya çalışınca silah listeside ekrana geilyor yani iki durumun rtak noktası L2 tuşu aynı anda L1 tuşununda işlevini yapmaya başlıyor
    bu sorunu nasıl çözebilirim ayarlarda felan bir problemmi var yoksa kol bozuk olabilir mi ?
    bu durumun bir benzeri Battlefield 4 oynarkende oluyordu

    bana bi yol gösterin lütfen..



  • Kolda sıkıntı var. İnternette birçok video mevcut kol tamirinde. Kendine güvenebiliyorsan aç bak derim. Yeni kol almaktan daha iyidir. Kol içinde L1 ve L2 tuşlarının altında bulunan plastikte darbeden dolayı ufak bir oynama olmuş olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endaman95

    Kolda sıkıntı var. İnternette birçok video mevcut kol tamirinde. Kendine güvenebiliyorsan aç bak derim. Yeni kol almaktan daha iyidir. Kol içinde L1 ve L2 tuşlarının altında bulunan plastikte darbeden dolayı ufak bir oynama olmuş olabilir.

    saolun cevabınız için ben hiç uğraşmayayım bu şekil devam edeyim :) ama bir konu var merak ettiğim mesela ayarı bozulunca cihazı kapat aç yapıp düzeltebiliyorum o tuşlara hiç dokunmamama rağmen neden düzeliyor ? yada eğer tutukluk yapıyor diyelim ben oyun içinden silahı bırakana kadar devam ediyor olay yani arada bir gelip geçici değil bıraksam tüm oyun öyle olacak yinede tuşlarla ilgili bir sıkntı mıdır sizce ? hani kol bozuk desek arada tutukluk yapar yanlış uyarılır ama bu öyle olmuyorki karışık bi durum kestiremiyorum sıkıntıyı :S




  • Playstationda yazılımsal bir hata da oluşmuş olabilir aslında. Ps3 kurtarma menüsüne girip database tekrar oluşturmayı deneyebilirsin. Kurtarma menüsüne nasıl girebileceğini googledan bulabilirsin.
  • endaman95 E kullanıcısına yanıt
    tekrardan saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.