Şimdi Ara

PS3 HDMI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıkça sorulan sorulara yazdım ama belki işten anlayan bir arkadaş daha çabuk yardımcı olabilir diye bir tane de başlık açıyorum..kusura bakmayın..

    Hdmi sorunum var ama çözümü gerçekten yok herhalde,ne yaptıysam olmuyor..

    Playstationu alalı 5 gün falan oldu,ilk aldığımda cahillik hat safhada scart girişi ile taktım ama görüntü ps2 ayarındaydı,diğer gün gittim hdmi kablo aldım önce scart girişinden girip display ayarlarını yapıp hdmi dan girdim 3 gün falan sorunsuz oyun oynadım bugün makinayı açtığımda nedense htmi dan görüntü gelmedi,ayarları formatlayıp scartdan girip aynı şeyleri yaptım ama yok arkadaş bir türlü hdmi dan görüntü gelmiyor,nedir bu işin çözümü arkadaşlar bir yardım edin,power tuşuna uzun süre basmak falan 50 kere denedim hiçbir türlü işe yaramadı..Daha önceden çalışmasa kabloda tvde ps3de bir sorun var diyeceğim ama aniden oldu ve ne yaptıysam olmuyor..







  • HDMI çıkışı bozulmuş olabilir, bir arkadaşımın başına da geldi.

    HDMI olarak bağlandığı zaman default seçenek olduğundan her zaman otomatik olarak HDMI'den görüntüyü verir alet.

    HDMI'den görüntü gelmemesi TV'nin HDMI girişinde ya da PS3'ün HDMI çıkışında sorun olduğunu gösterir, umarım çözersin.
  • kablon sorunlu olabilir ucuz bi kablo aldıysan ondan olabilir.bi kablo daha al ve birdaha dene.tvnin veya ps3ün hdmi girişlerindede sorun olabilir.başka tvde dene ps3ü bağlamayı
  • tv nin 3 hdmi girişi var 3ünüde denedim sorun tvde değil gibi,ya kabloya bir şey oldu yada ps3ün hdmi girişine bir şey oldu ama daha 1 haftası dolmamış aletin hdmi girişide bozulmamalı..

    yarın bir tanede kablo alıp deneyeceğim ama sanmıyorum çözüm olacağını..
  • kablo sorunlu olabiLir .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duman7

    kablon sorunlu olabilir ucuz bi kablo aldıysan ondan olabilir.bi kablo daha al ve birdaha dene.tvnin veya ps3ün hdmi girişlerindede sorun olabilir.başka tvde dene ps3ü bağlamayı


    altın uçlu falan bir kablo almadım ama cafe ci bir arkadaşın kullandığı kablolardan aldım 20 liraya henüz ona bir sorun çıkartmamış şansıma beni mi buldu acaba
  • merhaba benim de bir sorunum var...;

    Samsun LED TV aldım , televizyon 50 HZ de çalışıyor. PS3' ü HDMI kablo ile bağlıyorum ve video settings den HDMI ayarlarını yapmaya çalışıyorum.

    PS3 ' de BD 1080p 24 Hz output olarak görünüyor. On konumunda 1920-1080 yazısı çıkıyor ekranda 1920-1080çözünürlüğü görüyorum ancak ayarlayı kaydet dediğimde 720*576 moduna dönüyor..

    LeD Tv den HDMI görüntüyü nasıl alacağım acaba
  • Arkadaşlar eğer makineniz TV'ye HDMI dan bağlıysa PS3 HDMI bağlantıyı otomatik olarak algılıyor zaten.Size sadece yön tuşlarıyla PS3ün yaptığı görüntü ayarlarını onaylamak kalıyor (PS3 otomatik olarak 1920 x 1080 çözünürlüğe getiriyor )

    5 gün önce alınmış olan PS3ün HDMI girişi bozulmaz.TV'nin de bozuk olduğunu sanmıyorum.Kablo muhtemelen arızalıdır.HDMI kablonun pahalısı iyi olacak diye birşey yok.Ben benimkini 5 liaraya aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.