Şimdi Ara

PS3 için 5.1 ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    PS3'üm için 5.1 ses sistemi aramaktayım. Logitech'in x540'ını düşünüyorum, bunun dışında önerileri olan varsa çok sevinirim, hem PS3'de oyun oynarken hem de TV'de film izlerken kullanmak istiyorum.

    Teşekkür ederim.



  • z5500 derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kiralikceset

    z5500 derim.



    Evet ben de inceledim o ürünü ama biraz pahalı geldi. Bunun dışında optik girişli bir ses sistemi bulunabilir mi acaba?
  • Dolu var 500-600 TL'ye. Ben Ps3 icin Samsung HT-TZ 215 kullaniyorum. Acikcasi hic verim alamiyorum cunku sesi acmiyorum. Oyunlar cok gurultulu oluyor saatlerce oynayinca kafa kaldirmiyor. O nedenle pek para harcamamanizi tavsiye ederim bu yonde. 500-600 liralik home theater lar hem ps3 icin hem de film keyfi icin yeter de artar bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g.adr

    Dolu var 500-600 TL'ye. Ben Ps3 icin Samsung HT-TZ 215 kullaniyorum. Acikcasi hic verim alamiyorum cunku sesi acmiyorum. Oyunlar cok gurultulu oluyor saatlerce oynayinca kafa kaldirmiyor. O nedenle pek para harcamamanizi tavsiye ederim bu yonde. 500-600 liralik home theater lar hem ps3 icin hem de film keyfi icin yeter de artar bile.


    Hocam verim alamıyorum derken şartlar dolayısıyla açamıyorsunuz heralde. Genel olarak memnunsunuz değilmi sisteminizden? Bende lg ht503sh, sony dav-dz280 ve samsung arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum.
  • Sistemden memnunum sikinti yok. Sadece fazla yuksek ses sevmedigim icin sesi acmiyorum. Ara sira aciyorum muzik falan dinlerken. Memnunum yani fiyatina gore yeter zaten cok da bir ekstra aradigim yok. Hi-Fi sistemi de var hali hazirda. Onu da kullanmiyorum senelerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.