Şimdi Ara

Ps3 Monitöre Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşlar ps3 ümü monitöre bağlamak istiyorum.Bunun için önce bir monitör almak lazım tabi :) uygun birşey arıyorum ve bildiğim kadarıyla dvi çıkışlı hd özelliği olan monitörlere ps3 bağlanıyor.Sormak istediğim verimli oluyormu?yani tvdeki ile monitör arasında çok fark oluşurmu.bu şeklde oynayan veya bu konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olursanız sevinirim







  • bende 22 inç monitör var, ben monitörde daha keyif alıyorum oynamaktan, sanki daha keskin görüntü veriyor gibi geliyor. Bende HP monitör var, film modundayken oyunlar çok güzel görünüyor. gerçi tv daha büyük olunca güzel oluyor ama zevk meselesi.

    Bence bütçen fazla değilse monitör tv lerden al. 22 inç lg'nin falan var. hani şu arkasında her türlü giriş olan tv ler. işini görür. hem her türlü kullanırsın.
  • sendeki monitörde hdmı girişimi var dvi danmı bağlanıyosun dostum..Fazla bütçe yok ya ne yazıkki fiyatlar ne şekilde peki bilgin varmı
  • Uygun lcd monitör tavsiyeleri arkdaşlar ps3 için uygun olması lazım ama
  • Sana sormak istediğin herşeyi söylerim sadece alıntı yaparak sor.

    Öncelikle PS3 için alacaksan güzel bir LED, HD bir monitör al. Bana fiyat aralığını söyle ben sana monitöre öneriyim. Ben PS3 için 24' LED FULL HD bir monitör aldım. Monitöre bağlamak için HDMI kablosu lazım ki zaten LED birşey alıyorsan HDMI ile bağlanacaksın.

    2. olarak hoparlörlü bir monitör almazsan ses alamazsın monitörden. Malesef ben de aynı derttten yanıyorum. Bunun çözümünü araştırdım 3 ay boyunca birçok çözüm buldum ve en ucuzunu buldum.

    a)Eğer küçük bir hoparlörün varsa (yani subwoofersız)http://www.elektrikmarket.com.tr/2-RCA-Disi-3-5mm-Stereo-Disi-cevirici-Adaptor-_7286.html#0 bu eklenti ile bağlayabilirsin. Hoparlörden gelen 3.5 mm'lik tek girişlik yere, diğer iki girişlik yere PS3'ün renkli kablolarından kırmızısını ve beyazını (emin değilim) bağlayacaksın. Sonra Setting/Sound ayarlardan Audi İnput Connector / SCART / AV MULTI" seçeceksin.

    b)Direk optik girişli bir 5+1 alıcaksın bağlayacaksın. (minimum 300 TL çok daha az söyledim 500 bile olabilir.)

    c)Sony'nin çıkaracağı 100$ kulaklılığı alacaksın. (Ben bunu yapacağım.)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustaphh

    Uygun lcd monitör tavsiyeleri arkdaşlar ps3 için uygun olması lazım ama

    http://www.bimeks.com.tr/urun/118210/hp-s2231a-21-5-wide-lcd-wr739aa-.aspx

    ben bu ürünü kullanıyorum fiyatı gayet uygun hd destekli yetiyor artıyor bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.