Şimdi Ara

PS3 MOVE DETAYLI İNCELEME VİDEO EKLENDİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
53.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iki kişi sports champion oynamam için almam gerkenler nedir NAVİGATİON almasam olurmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_gsl_142

    arkadaslar bende ps3 move alma dusuncesındeyım. Öncelikle oturdugumuz yerden oynamak mümkünmü illaki geniş bi odayamı sahi,p olmak lazım zira benım odam oldukca kucuk bir oda oturarak oynama dusubcesındeyım. ayrıca tv duvara asılı oldugu icin oturcagım yerın tam karsısında degıl 20 cm falan yukarda bu etkı edermı algılamaya. simdiden tesekkurler


    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Çok dar bir alanda (kameraya yaklaşık 1 metre uzaklıkta) oynamak mümkün mü? Verim alınır mı?
  • masa tenisi oyunu mükemmel. spin felan verebiliyorsunuz harika tek kelime ile.
    bunun dışında time crisis var dehşet eğlenceli. oyun salonlarında hissettim kendimi...
    herkese tavsiye ediyorum
  • tesekkurler
  • inceleme için teşekkürler bendede var ps3 move 2. hareket sensörünü alsammı diye düşünüyorum sizce alsammı arkadaşlar (bu arada forumda ilk mesajım
  • ben de alcam çok beğendim
  • Ben de şu oyunlar mevcut:
    SOCOM4, KillZone 2, Crysis 2, Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, Soldier of Fortune Payback, Gods of War Collection,
    Bir kez bu oyunların birini oynamayı denemiştim. DualShock 3 üstündeki, sağ ve soldaki mini-joystickler ("stick" mi deniyordu) FPS pynamak tam bir işkenceydi. DualShock üstündeki mini-joystic ile hedefi tutturuna kadar, yediğin mermilerden eleğe dönüyorsun.

    SADECE PC'de oynar gibi, fare ile rahat rahat yaptığımız MOUSE LOOK (bilek hareketiyle etrafa bakıp, nişan almak) istiyorum.
    Hep PC'de FPS oynadığım için fare ile oynamaya alıştım. Motion+Navigation controller olmadan, bu FPS oyunlarında MOUSE LOOK sağlanamaz mı?

    SANIRIM SOCOM4 dışındakiler move ile de oynanamıyor? Öyle değil mi?
  • PS3 Move sadece bazı yeni oyunları desteklediğinden ve almam gereken 4'lünün (Eye Camera, Motion Controller, Navigation Controller, SharpShooter) fiyatı 400TL'yi geçtiğinden, PS3'te FPS oyunlarda PC'dek mouse rahatlığını sağladığı iddia edilen FragNstein Mouse + nunechuck setini sipariş verdim. Detaylar:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52551427
  • top spin 4 ü alınca move da aldım ama sağ ve sola moveyla olmuyormu illa bir elimdede kolmu olmalı teşekkürler simdiden
  • bende yenı katıldım aranıza...

    aldıklarım

    Move Starter Pack + Sport Champions
  • bende move starter pack aldım fakat bir türlü çalıştıramadım karşısında duruyorum mal mal :) 1. işlem tamam karşıdaki controlleri havaya kaldırıyor bende kaldırıoyorum hata veriyor bunun ayarı nasıl acaba
  • Killzone 3 te kullanan var mı bunu veya başka bir fps oyununda? input lag muhabbeti oluyor mu, yani move u haket ettirdikten bir süre sonra görüntü etkilenmesi olayı. Gecikme yani. Bir de bu alet karanlık ortamda çalışıyor mu? Titreşim yok diyorlar doğru mu? Kamera yanında mı geliyor ayrıca mı alınması şart? Ucunda top olan motion controller ile navigasyon aleti de mi ayrı satılıyor? Almaya değer mi yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 15 Ekim 2011; 17:24:07 >
  • Merhabalar, 11 yaşındaki oğluna hediye alacak bir babaya yardım edeceğinizi umarak aşağıdaki konularda yardımızı rica ediyorum...


    * Starter Pack + Virtua Tennis 4 toplam 190.-TL.
    * Killzone 3 için 58.-TL isteniyor. ( güzel bir oyun olabileceğini sandığım için bunu almak istiyorum )

    Bunları almam yeterli midir? Yoksa ayrıca Navigation Controller kumandasınıda almam gerekiyor mu? Bunu ne amaçla kullanılacak? Sizden gelecek yanıtlara göre sipariş vereceğim.

    Killzone 3 aynı anda kaç kişi oynayabiliyor? Bende eşlik etmek istersem bir tane ekstradan "motion controller" almam yeterli olacak mı? Killzone 3 te oyuncu sayısı seçeneği var mı?

    Starter pack ile aldığım Virtua Tennis 4'ü tavsiye eder misiniz? Bu oyun aynı anda 2 kişi ile oynanabiliyor mu yoksa CPU'ya karşı mı tek oynanıyor. Eğer iki kişi oynanacaksa ikinci bir motion controller almam yeterli olacak mıdır?

    Daha önceden aldığım NBA 2K 2012'de "move" özellikli bir oyunmuş. Bu oyun için ikinci bir "motion controller"'a ( iki kişi oynamak için ) yada "Navigation Controller"'a ihtiyaç var mı?

    Bunların dışında tavsiye edebileceğiniz "move" özellikli oyunlar nelerdir? Benim sormayı düşünemediğim ve sizin ilave etmek istediğiniz şeyler olurda yazarsanız çok memnun olurum... Çok teşekkürler...




  • Tekrar merhaba,

    aşağıdaki linki inceleyebilir misiniz?

    http://www.hepsisony.com/?urun-2934-Motion-Controller-Sharp-Shooter--Keskin-Nisanci----Sony-Playstation-Move-Paketi---Sub-Controller.html ( 330.-TL )

    killzone 3 ( 59.-TL )

    Tamamı 390.-TL. ediyor, sizce değer mi?
  • Merhabalar, oğluma almayı düşündüğüm oyun setinin siparişini vermiş bulunuyorum...

    http://www.gezveal.com/kategori/psmove.aspx

    yukarıdaki linkten aşağıdaki ürünlerin siparişini verdim. Ayrıca gg'dan Kill Zone 3 oyunu siparişinide verdim ( kargo dahil 45,80.-TL )

    * move starter pack

    * strat the party oyunu

    * Navigation-Controller / Sub-Controller

    * PS3 Motion Controller Sharp Shooter (Keskin Nişancı)


    Toplam: 328,70.- TL + 45,80.- TL (KZ3)
    Tamamı: 374,50.-TL.
  • Bana sanki MOVE destekli fazla oyun çıkmıyormuş gibi geliyor arkadaşlar, oynanacak birçok oyun var tabiki ama bence daha çok olmalı. Yanlış mı düşünüyorum?
  • Medieval moves demo oynadım biraz.Gerçekten çok güzel bi oyun ama grafikler biraz basit kaçıyo.Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir zamanda sony'den daha güzel move destekli oyunlar bekliyoruz.
  • Peki şimdi movi oyunlar iki kişi oynamak için 2. kameraya gerek var mı yok mu ben bunu merak ediyorum arkadaşlar olursa daha iyi olur felan gibide yazarsanız tabi gerek varsa iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turgay062

    Peki şimdi movi oyunlar iki kişi oynamak için 2. kameraya gerek var mı yok mu ben bunu merak ediyorum arkadaşlar olursa daha iyi olur felan gibide yazarsanız tabi gerek varsa iyi olur

    İkinci kamera diye bir şey yok. Ancak ikinci kisi icin controller gerekir.
  • Biraz önce yeniçarşımdan 320 tl ye NINTENDO WII SİYAH MARİO PACK alıyordum kredi kartını 3 kez denedim bankadan geçmedi kart noda hata var dedi.Bir araştırayım şu wii oyunlarını derken bu konuya rast geldim.Şimdi ps3 oyun konsolu ve move paketi ile en ucuza nereden sahip olabilirim? Anladığım kadarı ile wii den daha iyi ps3 konsol 160 gb olsada uyum sağlarmı orjinal oyun mu kullanıyorsunuz.?Tüm ps 3 ler move uyumlumu acaba.?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.