Şimdi Ara

PS3(Oyun,Blueray) , Popcorn(Mkv,Divx) ve HD Recever ile Beraber Kullanabileceğim TV Önerisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O zaman size kesinlikle kendi kullandığım ürünü tavsiye ediyorum. Boyutuna siz karar verirsiniz elbet ama PS3 ve PC için LW4500 serisi derim ben.
  • bu alette 2 adet HDMI portu varmış bendeki hdmi aygıtlar ps3 ,popcorn ve hd recever biri dışarda kaldı . Aynı anda hepsini tvye nasıl bağlayabilirim ? böyle bir dallanan kablo türü filn varmı arkdşlr
  • Bendeki 42LW4500 cinema tv'de 3 HDMI var, aygıtlar açıkta kalmıyor ya, resmi sitede de 3 yazıyor, 2 değil ki. 3 HDMI ile hepsi bağlanıyor zaten ama 2 HDMI olunca da popcorn ve PS3 dönüşümlü olarak bağlanabilir. Çok sorun yaratmaz bence.
  • 3 varsa sorun yok bimeksin sitesinde 2 yazıyordu BU arada piyasa bu TVyi 47LW4500 nereden alınabilir araştırması yapan var mı? haftasonu almayı düşünüyorum.
  • Heryerde var, herhangi bir teknomarketten deneyebilirsiniz. PS3 felan varsa daha iyi olur tabii ya da siz yanınızda götürün.
  • Tv'yi game mode'a getirip, true motion ayarını düzeltmeden denemeyin ama PS3 götürürseniz. techraven'ın tavsiyesi hep aklınızda olsun. Kutudan çıkarılmış, ham görüntü kalitesine bakarak karşılaştırma yapmayın TV'ler arasında.
  • True mation ayarlari nasil olunca goruntu kalitesi artmis oluyor?
  • Onu aslında kendiniz deneseniz daha iyi olur. Ben en düşüğe yakın kullanıyorum oyun modunda trumotion ayarını. Trumotion dediğimiz hadise hızlı hareket eden görüntülerde keskinliği ve ince detayları mükemmele ulaştırıran, aynı zamanda hareketten kaynaklanan izleri azaltarak sıra dışı bir netlik sağlayan bir hadise.
  • tvyi aldım sonunda bu blue motion açıkken gerçekten görüntü kalitesi çok farkediyor FAKat özellikle hd bir mkv film izlerken blue motion açıksa FPSte düşme oluyor ve hissedilebilir bir donukluk oluyor arasıra buda akıcılığı bozuyor ve hoş olmuyor ben hd film izlerken hem blue motion açık olsun istiyorum hemde bu lag rpblemi olmasın istiyorum deneyip tecrube ettiğiniz bir ayar var mı veya freamework updatele filn bu sorun giderilebilir mi ??
  • Gule gule kullan, LW4500 mu aldin LW5500 mu? Full HD .mkv fime izlerken zaten TruMotion en yuksekte olmasi gerekiyor, neden kapatiyorsun ki onu? Filmde lag diye bisi olmaz cunku senin kontrol ettigin bir sey yok. Onu sadece oyunda kapatman lazim, film izlerken her TV de acik olur zaten resim tarama. Ama oyun modunda onu kapatman sart maalesef ozellikle FPS oyunlarinda.

    LW4500 aldiysan update yapabilme sansin var, ana konunun ilk mesajinda yaziyor.

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
  • @m184 hayırlı olsun öncelikle, güle güle kullanın.

    Hangi modeli aldınız merak ettim ben de. TruMotion'ı sadece oyun modunda kapalı tutunuz, onun dışında açık olması alacağın görüntü kalitesini arttırır.
  • teiekkür ederim 47' LW4500 aldım ilk izlenimlerim dediğim gibi full hd film izlerken true motion açıksa fpste ara ara düşmeler oluyor ama görüntü kalitesi artıyor kapatınca hareketli sahnelerde fpsde yükselme görüyorum hareketli sahnelerde fps düşmüyor tekrar bu akşam test edip size haber vereceğim
  • baya kurcaladım tvyi her port için ayar bilgilerini farklı profilde tutması çok güzel geçişlerde tekrar oyun moduna veya sinema moduna almaya gerek kalmıyor ben bu modların üzerinden tekrar geçerek max performans almaya çalıştım şuan lag problemi tamamen çözüldü sanırım sesi optik girişten vermek ne işe yarıyor bilen var mı hdmi yerine?
  • DTS mi oynatmak istiyorsun? Olası tüm çözümler ana konunun ilk mesajında mevcut, ordan okuyabilirsin. Yukarıda link var.
  • arkadaşlar merhaba.

    47LW4500 ile 47LW5500 arasında kaldım.fiyat farkı beni 4500'a yaklaştırıyor açıkcası.

    yorumlarını okudum elimde sadece TUL VTX 3D ATI 4890 kartlı bir bilgisayar var filmlerimi ondan izleyeceğim.Anakarttakı ses donanımını kullanıyorum yanında da Logitech veya Edifier'ın 5.1 ürünlerinden birini kullanmak istiyorum.Fazladan ses kartı almasam sorun olur mu ?

    Smart TV özelliğini zaten hiç bilmiyorum. nasıl kullanacağım nerede kullanacağım ?
  • Bilgisayara bağlayacaksan Smart TV gereksiz. TV den internete giriyorsun işte çok alacalı bir olay değil. Firmware update i USB ile yapabiliyorsun zaten. Nasıl yapılacağı ana konunun ilk mesajında var, link yukarıda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Bilgisayara bağlayacaksan Smart TV gereksiz. TV den internete giriyorsun işte çok alacalı bir olay değil. Firmware update i USB ile yapabiliyorsun zaten. Nasıl yapılacağı ana konunun ilk mesajında var, link yukarıda.


    teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.