Şimdi Ara

PS3 ▓ PES13 SERBEST VURUŞ NASIL ATILIR? (free kick)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar YouTube'dan falan o kadar izledim serbest vuruşun(free kick) nasıl atılacağını, her videoda farklı şeyler anlatılıyor. Serbest vuruştan nasıl gol atabilirim PES13'de? Uzaktan yakından fark etmez. Yardımcı olun? Hangi tuşlara, ne kadar basmalıyım örneğin? Çok teşekkür ederim yardımcı olanlara ..

    Playstation 3 - PES 13



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 16 Mayıs 2013; 22:25:14 >



  • Deneye deneye atarsın kardeşim Antrenman da Serbest Antrenmanı seç orada antrenman ayarlarından serbest vuruşa tıkla 19 M uzaklık ile başla 30 a kadar gidersin sonradan vurduğun her şut gol olur :)
  • Yakın mesafeden Şut barını ayarladıktan sonra , tam şut çekecekken x'e bas. Uzak mesafelerde üçgene bas.Arkadaşın dediği gibi antrenmanlarda sürekli frikik çalış sonrası çorap söküğü gibi gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nionell

    Deneye deneye atarsın kardeşim Antrenman da Serbest Antrenmanı seç orada antrenman ayarlarından serbest vuruşa tıkla 19 M uzaklık ile başla 30 a kadar gidersin sonradan vurduğun her şut gol olur :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gareth Bale

    Yakın mesafeden Şut barını ayarladıktan sonra , tam şut çekecekken x'e bas. Uzak mesafelerde üçgene bas.Arkadaşın dediği gibi antrenmanlarda sürekli frikik çalış sonrası çorap söküğü gibi gelir.



    Arkadaşlar PS3'te oynuyorum. Onu da PS Cafelerde, arkadaşlarla beraber oynuyoruz. Şut çalışma imkanım yok yani. Ama sürekli bana ceza sahasına yakın yerlerden faul yapılıyor. 17 metre olsun, 26 metre falan. Her yerden şut çekme imkanım oluyor. Ama şu ana kadar en az 500 tane serbest vuruş kullanmışımdır yakından, sadece bir tanesi gol oldu. Ya baraja çarpıyor ya da kale direğinin iki metre kadar üstünden gidiyor. Bazen de direkt kalecinin kucağına gidiyor top.




  • Ee öyledir zaten her serbest vuruş gol olmaz.Arada tutturursun bu dediklerimi yaparsan. şut barını iyi ayarlaman ve falsoyu yön tuşlarıyla iyi vermen lazım topa tam vuracakken de mesafelere göre x'e ya da üçgene basıcaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.