Şimdi Ara

PS3 TE HDRIP FİLMLERE TÜRKÇE SES EKLERKEN GECİKME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Yeri burası mı bilmiyorum ama, sorumun cevabına çok ihtiyacım var. Bluray Rip yada Hddvdrip olarak indirdiğim orjinal sesli (ingilizce) filme, VirtualDubMod ile türkçe sesi gömdüğümde, ses için gecikme ayarlarsam, ps3 dosyayı okuyamıyor , ama sese gecikme (interleaving) vermezsem, verildiği gibi eklersem sorunsuz okuyor. Bu sorunu nasıl çözerim. Sizlerde nasıl..??? Teşekkürler



  • Evet söylediğim şey kesinleşti. orjinal sesli file , Türkçe sesi yerleştirirken 2 kanal yada5+1 kanal olması sorun değil. Sorun , her ne oluyorsa , stream kısmında yeni ses ekle dedikten sonra , zaman kaydırma / ayarlama işlemi (interleaving) esnasında oluyor. Interleaving işemi gören dosyayı PS3 okumuyor. Kung fu panda vardı tr ses eklediğim okumuyordu PS3 , biraz evvel interleavingsiz yaptım işlemi. Türkçe ses entegreli dosyayı sorunsuz okudu. ama ses ile görüntü arasında zamanlama sorunu ile birlikte tabi... Çözüm için program' ı yazana mı sormak lazım yoksa ???
  • Ben sizin sorununuza anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım Dediğiniz gibi türkçe sesin tutması için senkronlarken sese gecikme ya da ilerletme verince pc'de bir sorun olmadan izleyebiliyorsunuz ama PS3'e aktardığınız zaman ilk hali gibi geliyor ses.. Eğer sorununuz buysa size şöyle bir çözüm önerisi getiricem.. BeSweet diye bir program var.. Nette mevcut, yazdığınız zaman bir çok yerde çıkar setup linki.. Onla bu işi halledebilirsiniz.. Önce ne kadar gecikme ya da ilerletme verdiğinizi ayarlayın.. Sonra bunu BeSweet ayarlarından set delay to kısmına girin.. Ve sorunun tamamen çözüldüğünü göreceksiniz.. Yalnız kullanımı biraz karışık programın, size BeSweet kullanımı ile ilgili link yollucam, onu iyi bir şekilde okursanız rahatlıkla uygularsınız.. Ve bir kere işi çözdükten sonra ne kadar basit bir işlem olduğunu anlayacaksınız..

    BeSweet kullanımı

    Birde ŞURADA yazılanlarda yardımcı olur size..

    Yinede takılacağınız yerler olursa pm atın, elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.