Şimdi Ara

Ps3 ün harddiskine film atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Playstation'un hardiskine blueray film atsak acaba çalıştırabilirmiyiz. Ayrı codecler filan gerekiyormu



  • arkadasım bd filmden kastın nedir acaba?

    bd filmi m2ts formatlıdır sımdıkı dvd ler nasıl vob formatında ise bd lerde m2ts dir, yani okur ancak bluray filmden kastın nedir? mkv formatlı filmmi yoksa magzadan vs. satın aldıgın blu ray disc li filmmi?
  • Magazadan deilde ben internetten indirdiğim bluray filmi ps3 e nasıl atacağımı bilemiyorum.Bu arada film orjinal 300 ıspartalı.Hani içinde 2 klasör olan 1.BDMV 2.CERTİFİCATE.Eğer external hdd ile diyecek olan warsa lütfen açıklasın Çünkü bildiğim kadarıyla ps3 fat32 den baska görmüyo oda 4gb baska almıyo falan filan bendeki film 30gb
  • Hocam şuradakileri uygularsan sorununu çözersin. Ama ilk önce mkvmerge programıyla 4 gb'lık parçalara ayırman lazım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_23447531/mpage_1/key_PS3te,altyazili,mkv/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 27 Aralık 2008; 13:20:24 >
  • arkadaşı anlamamış kimse, bende aynı konuyu merak ediyrum. netten orjinal bd-rom indirmek mümkün. yani 30-40 gb filmi çekebiliyoruz bdrom data formatında. mkv ile ilgisi yok. m2ts dosyaları var içinde. ama dosya boyutları çok büyük olabiliyor, bazısı tek parça 20gb felan oluyor. ps3 de fat32den başka disk görmediğinden bunu bunu ps3 de nasıl açarız diyor arkadaş. yani bende merak ediyorum tabi
  • 4gb üstünü açamazsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selimusta

    Magazadan deilde ben internetten indirdiğim bluray filmi ps3 e nasıl atacağımı bilemiyorum.Bu arada film orjinal 300 ıspartalı.Hani içinde 2 klasör olan 1.BDMV 2.CERTİFİCATE.Eğer external hdd ile diyecek olan warsa lütfen açıklasın Çünkü bildiğim kadarıyla ps3 fat32 den baska görmüyo oda 4gb baska almıyo falan filan bendeki film 30gb


    300 ıspartalımı?türk verisyonumu bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: decxal

    4gb üstünü açamazsın

    bu konu tam karakolluk.Mesela netten Batman;Kara Şövalyeyi çektim 720p rip mkv.Ben bunu m2ts ye çevirip DVD ye yazdım.Boyut 4,3 gb ve PS3 ün harddiskine attım ve sorunsuz izledim.Yani anladığım kadarıyla PS3 harddiski tek dosyada 4 gb diye bir limiti yok.Fakat 20-30 gb lık tek dosya m2ts yi tek dosya halinde ancak harddisk ile atabiliriz.İşte sorun burda PS3 yalnızca fat32 biçimli harddisk tanıyor ve fat32 biçimli harddiske 4 gb limiti sözkonusu.Bu durumda anladığım kadarıyla PS3 ün içindeki harddiskte 4 gblık bir limit sözkonusu değil.
  • windows 7 de exfat diye bir format çıktı 64gb' a kdr tek parça vidyo atılabılıyor. Bi deneyin isterseniz.. ;)
  • ya beyler hiçbir halt bilmiyorsunuz buraları işgal edip insanların kafasını karıştırıyorsunuz

    PS3 fat32 formatını destekliyor bu 1 fat 32 ye windows tabanından dosya atamazsınız çünkü kalıp halinde atıyor fat 32 4 gb ye kadar destekliyor ama terracopy programıyla istediğiniz kadar dosya atabilirsiniz FAT 32 ye kapiş.

    şimdi gelelim benim sorunuma internetten film indiriyorum bunların formatları avchd-mkv-m2ts-mpeg2-4 -avi vs bunların hepsi bende mevcut bunları harddiskten data olarak izleyemiyorum fakat dvd den boot olarak yazdırdığımda ps3 izletiyor bu işi bir bilen varsa data olarak izlemenin yolunu yazsın media server kurun gibide saçma bir konuyuda bana sunmayın pc yi okuyucu olarak kullanacaksam ps3 ün amacı ne?
  • Ps3 media server programıyla atıyorum ben filmleri. İnceptionu indirdim 5-6 gb filandı. Aviye çevirip attım sorun olmadı. PS3 media server ile atarsanız fat32 filan farketmiyor. Ancak indirdiğiniz haliyle hiçbir şekilde ps3 HDDsine atıp izleyemezsiniz.İngilizce biliyorsanız elinizdeki mkv formatlı filmleri mkv2vob programını kullanarak 3-5 dakikada PS3'ün oynatacağı formata çevirip izleyebilirsiniz altyazısız olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.