Şimdi Ara

Ps4 1tb sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, benim merak ettigim birşey var. Ntcs cihaz 1tb 1250 tl aldım sıfır. Cuh1206 ithalat ürünü. Benim merak ettigim cihazın sıfır olup olmadıgı ? Cünkü 1tb aşırı pahalı bu fiyata göre. Diyorum şimdi adamlar 2 el cihazımı bana verdi acaba. Ps4 teki ile oyun kutusu seri numarası aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İthalat ürünler, Sony garantiye göre daha uygundur fiyatı. Ama Aldığınız yer garantide belki sıkıntı çıkarabilir. Sony garantili ise daha pahalıdır, ama bir sıkıntı olduğunda yenisini verirler, ya da yapıp geri verirler.
  • Aldığınız cihaz sıfırdır yalnız ürün japonyadan ithal edilmiştir ve haliyle onay tuşu X yerine O şeklindedir. Ayrıca bluray filmlerde bölge kodu olduğu için sıkıntı yaşayacaksın. Bir de online oyun oynarken sürekli asya kıtasında ki elemanlar karşına çıkacak dert edilecek bir durum değil :) Hayırlı olsun.
  • ntsc ve aldığın yer garantili olduğu için düşük gelmiş fiyat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay_53

    Aldığınız cihaz sıfırdır yalnız ürün japonyadan ithal edilmiştir ve haliyle onay tuşu X yerine O şeklindedir. Ayrıca bluray filmlerde bölge kodu olduğu için sıkıntı yaşayacaksın. Bir de online oyun oynarken sürekli asya kıtasında ki elemanlar karşına çıkacak dert edilecek bir durum değil :) Hayırlı olsun.

    Onlineda dunyanin her yerinden insanla oynayabilir dostum. Eşleşme kısıtlamaları oyunların bölge kilidi ile alakali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustune para alsaymissiniz nerden buldun o kadar ucuza :) ben 1600 e almistim fifa16 ile birlikte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme hocam arkadaşın dediği gibi x o tuşu değişik olur blu rayde sıkıntı yaşayabilirsin ama oyuncular konusunda asya kısıtlaması yok birde arızalanırsa cihaz garantide sıkıntı çıkarabilir aldığın yer iyi yapmışsın bende genelde böyle alıyorum çok daha uygun fiyata geliyor bugüne kadar bir sorun yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.