Şimdi Ara

PS4 Alınmalı mı,slim mi beklenmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IINakedSnakeII

    Tamam sağolun, alacağım. Birşey daha sormak istiyorum malum oyunların fiyatları çok pahalı, psnde de ucuz değil.Kardeşlik yapacağım adam da yok.Nasıl temin ediyorsunuz, sahibinden gittigidiyor gibi sitelerden mi ,yoksa spotçulardan mı?

    PSN' de genelde indirimler oluyor. Mesela şuan efsane oyun The Last Of Us Türkçe olarak PSN' de 65TL. The Lords of The Fallen 83 TL. İkisinin de sıfırını spotta bu fiyata bulamazsın. Ayrıca forumdan 2.el oyun alabilirsin, sonra o aldığın oyunu bitirip takas yapabilirsin. Veya spotçularda üstüne para ekleyerek yeni ve sıfır bir oyun alabilirsin. Bir de Gamedaily gibi oyunları ucuza satan yerler var çok alışveriş yapan var fakat ben yapmadım henüz.
  • Dediğiniz gibi yapıyım o zaman, cevabın için teşekkürler dostum.
  • Slim bekle
    Yok süper slim bekle
    O kadar beklemişken PS5 bekle.



    Hayır slim olunca ne olacak onu anlamadım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superslim bekle bence.
  • Sırf boyutundan ötürü slimi bekleyeceksen orası sana kalmış. Ancak oyun kataloğunun dar olmasından mütevellit bir süre daha beklemekte yarar öteki türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IINakedSnakeII

    Dediğiniz gibi yapıyım o zaman, cevabın için teşekkürler dostum.

    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır tabi. Mevcut kasa gayet zarif ve şık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de aynı oyunu açıyor sonuçta
  • Belki 1TB model çıkarırlar ve aynı fiyata satarlar. Ama, HDD değişimi yapılabiliyor kolayca şuanki kasada. Playstation 3'te olduğu gibi daha uygun fiyata da satılabilir orasını bilemem ama o zamana kadar zaten konsolun fiyatı düşer. Türkiye'de değişmez gerçi pek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    İyi tahlil ettin, genel algı şu :aynı değil mi , aynı oyunu açıyor zaten. sen ps8 bekle gibi.Flame yapıyorlar durduk yere.Ama dediğin gibi ucuzlasa bile 2000 liraya çıkar , gidiş bunu gösteriyor.
  • dolar kuru ucuyor adeta eldeki stoklar eriyince (hatta erimeden bile olabilir) fiyatlara zam gelir gibi duruyor gecen dolar yukseldiginde direk zam olarak yansitmislardi millete yine ayni durum olabilir.slim model elektrik tuketimi konusunda bir gelisim gosterir buyuk ihtimalle ama beklemeye deger mi bu sorunun cevabi bence hayir ama senin onceliklerin nelerdir piyasadaki oyunlar yeterlimidir sana bilemem kendin dusunup karar vermelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennis Jr

    dolar kuru ucuyor adeta eldeki stoklar eriyince (hatta erimeden bile olabilir) fiyatlara zam gelir gibi duruyor gecen dolar yukseldiginde direk zam olarak yansitmislardi millete yine ayni durum olabilir.slim model elektrik tuketimi konusunda bir gelisim gosterir buyuk ihtimalle ama beklemeye deger mi bu sorunun cevabi bence hayir ama senin onceliklerin nelerdir piyasadaki oyunlar yeterlimidir sana bilemem kendin dusunup karar vermelisin

    Pslerin fiyatı euro üzerinden belirleniyor.Dolar ile alakası yok.Tam aksine indirim gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euroda uc bes uc bes artiyor cidden inaniyor musunuz bunun kisa surede olabilecegine euro ustunden alindigini pek sanmiyorum ama hadi euro ustunden alinsa bile ondaki artista ortada bence yakin zamanda bosa beklemeyin bende fiyatin azalacagina inaniyordum ama gorunen o ki beklentiler yanlis cikmis ustune zam geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennis Jr

    euroda uc bes uc bes artiyor cidden inaniyor musunuz bunun kisa surede olabilecegine euro ustunden alindigini pek sanmiyorum ama hadi euro ustunden alinsa bile ondaki artista ortada bence yakin zamanda bosa beklemeyin bende fiyatin azalacagina inaniyordum ama gorunen o ki beklentiler yanlis cikmis ustune zam geldi

    Şu anda euro 2,77.Bunlar 1499tllik bu fiyatı euro 3.20 iken belirlediler.Seçime kadar 2.50 ye yolu var.Ps bize avrupa üzerinden geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bukadar iyimser degilim ucuzlaya bilecegini dusunmuyorum ama boyle guzel seyler dusunmek herkesin hakki umarim ucuzlar sizin hakli cikmaniz herkese yarar .d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 11 Mart 2015; 18:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seninle aynı fikirdeydim ancak Internette geçen yıl ps4slim iddialari çıktı.Baktım çıkmadı.Bu yılda aynı iddialar var.Ve bu iddialardaki modeli görünce şimdiki kasayı hemen alasim geldi.Kasa olarak şimdikine benzeyecek konsolda tasarıma fazla önem vermem ben ama çokta kötü olmamalı bence.Kasa şu andakine benzeyip ve bunun 1 cm bile incesini düşününce iğrenç ötesi bir tasarım çıktı ortaya.şu andaki makine çok güçlü güzel ve harika bir tasarımı var.belki gelirse AV gibi eski destekler gelir onun dışında gelecegini sanmıyorum.Bende senin gibi kararsizlikta kaldım ancak mantıklı düşününce simdikinin çok iyi olduğuna karar verdim ve iki haftaya alacağım.

    Aşağıdada çıkacağı hala bir iddaa olan gercek olup olmadığı belli olmayan PS4SLIM
     PS4 Alınmalı mı,slim mi beklenmeli PS4 Alınmalı mı,slim mi beklenmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende de PS3'te aynı durum olmuştu, FAT kasa aldığıma çok çok pişman olmuştum. Bana kalırsa şu anki PS4 boyutu ve şekli, endamı gayet hoş. Eğer iyi fiyatta bulursan alabilirsin bence, ha ama ben tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum dersem 2016 Mart-Nisan civarı çıkar Slim diye öngörüyorum.
  • Resimde gözüken fake gibi , bu kasa gayet hos . hic erteleme !!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.