Şimdi Ara

Ps4 de başlanacak d3 için char tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar. Eskiden Diablo 1-2 çıktığı zamanlarda almış oynamıştım. D3 ilk çıktığı gün pc için aldım ve sürekli oynadım. PC de oyunu bıraktığım da daha auction house duruyordu. Zorluk arayüzü daha yeni değişmişti. Barba-Dh ve Monk da işe yarar buildlerim vardı. Epeydir oynamiyordum ki konsol için d3 aldım ve oyunun sistematiği epey değişmiş. Son nerfleri filan da takip edemedim. Su anda en verimli buildler hangileri? Hiç oynamadığım Wd ile başlasam misal pişman olurmuyum ? Bana char ve build tavsiyeleri yazarmisiniz ? Sıfırdan başlayacağım. İki kişi lokal oynayacagiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 17 Ocak 2016; 20:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O dönemden beri değişen şeyleri burada saymakla bitmez. Ama kısaca eskiden set item lar o kadar gerekli değilken artık skill ler ve build set item lara göre şekilleniyor.

    Build ler için şu siteye bakabilirsin. Patch kısmına 2.4 ü ve class ını seçip aratabilirsin.

    http://www.diablofans.com/builds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 18 Ocak 2016; 13:54:18 >
  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    Biraz inceledim, WD ile ilgili neredeyse çok az build var. Wizzard yapıcam sanırım. Onu da hiç oynamadım. Kanai's Cube nasıl kullanılıyor? d2 deki küp gbi itemlarımı birleştiriyor? herşeyi birleştiriyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilidian

    Biraz inceledim, WD ile ilgili neredeyse çok az build var. Wizzard yapıcam sanırım. Onu da hiç oynamadım. Kanai's Cube nasıl kullanılıyor? d2 deki küp gbi itemlarımı birleştiriyor? herşeyi birleştiriyor mu?

    Benim ilk karakterim wizard dı diablo başında, güzel şu anki durumu. Küp daha çok düşürdüğün bir item in özelliğini değiştirmede kullanılıyor. Reforge yapıp statlarını tekrar rollayabiliyorsun ya da rare bi item ı legendary yapabiliyorsun gerekli meteryallerle. Daha fazla özelliği de var forumda konusu var oradan bakabilirsin.
  • Pc'dekiler sezona sıfırdan başladı bende konsolda sıfırdan profil açtım sezon modu gibiymiş gibi takılıyorum. Solo oynayacaksan kesinlikle crusaderi öneririm. Ha bu arada ps4te online olayına girme hileci çoluk çocuk kaynıyo, görünce oyundan soğursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze merhaba diablo3 ilk gunden beri pcde oynuyorum sistemim artik cok kasiyor fazla bir butcem.yok 1500lik bir sistem tavsiye edebilirmisiniz yada nekadar konsolda.sevmesemde diablo oynamayi Ps4de oynuycam ps4de oynayanlar nasil.begeniyormusunuz oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akumasensei A kullanıcısına yanıt
    Ps4 ex oyunları düşünmüyorsanız (misal bloodborne efsanesi gibi) diablo için konsol kesinlikle alınmaz. Bence pcde oynayabilme imkanınız varsa orda oynayın derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akumasensei A kullanıcısına yanıt
    Ben de şüphe ile yaklaşmıştım ama konsolda d3 oynamak hiç rahatsız edici değil. aksine, local co-op avantajı büyük bir olay. kardeşinle-arkadaşınla oynayabiliyorsun. Herkesin kendi charı var.

    Yukardaki arkadaşın da dediği gibi sadece d3 için konsol alınmaz. Konsol, oyun oynmak için alınır. Herkes pc pc dese de, konsolun spesfikasyonunda pc toplamak epey para çıkmak demek. Bi kere sistem rami bile ddr3 değil, bluray oynatıcısı, epey donanımlı bluetooth padi filan derken, pc ye 2500 lira filan bayılman lazım ki, ps4 den iyi bir pc ye sahip olabil.

    konsolun şöyle bi avantajı da var, eğer online oyun oynamayı seviyorsan, misal fifa. ben fifayı ps3 de epey online oynadım ve çok keyifliydi. konsol herkesin aynı havuz da eşit şartlarda oynamasını da sağlıyor.

    Önemli ; arkadaş hileciler var demiş. Benim steam ve orijin hesabım da var, steam hesabımdaki halflife dır, CS dir, vb. hilecinin tillahı var buralarda, ben oynayamıyorum hileciden. Hile konuşucaksak konsolda pc nin milyonda biridir. velhasıl ben dahil ağzı olan konuşur, kendin tecrübe etmen daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 21 Ocak 2016; 8:43:26 >




  • Konsolda devam.edecegim artik yorum yapanlarin goruslerine tsk.ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.