Şimdi Ara

PS4 Fifa20 - Ping ve Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Muhtemelen bu konu çok fazla konuşulmuştur çoğunu da okudum gerçi. Bazı bulduğum cevaplar üzerinden uygulamalar yaptım ancak yine de sonuca varamadım. Belki benimle aynı problemi yaşayanlar vardır;

    Muğla/Bodrum'da yaşıyorum önce TurkNet 35mbps VDSL internet kullandım ve cep telefonu, bilgisayar, kablolu/kablosuz tüm ölçümlerimde 40 ping alıyordum. Ancak hız konusunda hiçbir sorun yaşamadım 33Mbps sabit hız aldım her zaman. 1 ay sonra bu kez evime TurkTelekom VDSL bağlattım. Bunda da aynı hızı aldım ve ping seviyesi bu kez 13 civarına düştü. Dedim ki tamam oldu bu iş :)

    Ancak gecikme aynı şekilde tüm oyunlarda ve özellikle FIFA 20'de hiçbir şekilde değişmedi. Düşük ping yüksek hız ama Fifa oynayanlar bilir maç girişlerinde 3 çizgi ile bağlantı gözüküyor. PS4'ün internet tarayıcısı üzerinden yaptığım speedtest 'lerde ise bir ölçümde 28 bir ölçümde 58 bir ölçümde 65 falan çıkıyor.

    DMZ - Port Yönlendirme vs gibi şeyleri yaptım. DNS ayarı yaptım herşeyi yaptım ama nafile sanki hiçbirşey yapmıyorumuşum gibi ne iyileşme ne kötüleşme oluyor.

    Var mıdır böyle bir problem yaşayan ? Zyxell vmg 1312 b10d modem kullanıyorum. Son çare modem değiştirmek midir ?

    İlk mesajımdı, okuduğunuz için teşekkür ederim :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.