Şimdi Ara

Ps4 Pro için TV tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ps4 pro aldım güzel bir TV önerir misiniz? Şu an elimde vestel 32hb5000 var bununla ne kadar tatmin olurum bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullandığın televizyonu araştırdım ve PS4 pro için yeterli. Ben LG nin 4k TV sini kullanıyorum ve ps4 slim kullanıyordum. Dedim bende 4K TV var gidip pro alayım bari. Gittim aldım ve ikisini kıyasladığımda FPS harici bir fark görmedim. Yani diyeceğim şu ki ne kullanırsan kullan aynı görüntü kalitesi olacak. Bence paranı harcamamalısın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD1022

    Kullandığın televizyonu araştırdım ve PS4 pro için yeterli. Ben LG nin 4k TV sini kullanıyorum ve ps4 slim kullanıyordum. Dedim bende 4K TV var gidip pro alayım bari. Gittim aldım ve ikisini kıyasladığımda FPS harici bir fark görmedim. Yani diyeceğim şu ki ne kullanırsan kullan aynı görüntü kalitesi olacak. Bence paranı harcamamalısın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Anladım hocam teşekkür ederim cevabın için. O zaman bu tv ile kullanayım. ps4 ü 3 ay taksit ile aldım bunun taksiti bitsin belki o zaman alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.