Şimdi Ara

ps4 psn hatası ( aniden menüye dönme ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende demolara bakarken felan atıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frenzy

    quote:

    Orijinalden alıntı: maildecept

    quote:

    Orijinalden alıntı: frenzy

    Hemen atmıyor bende. Fakat tüm oyunları görüntülediğimde ve fiyatına göre sıraladığımda o anda ekrana gelen bir oyunu gösteremiyor ve bu yüzden ana menüye atıyor. Yani ben öyle tahmin ediyorum. 5-6 defa denedim fiyatına göre sıraladığımda ana menüye dönüyorum. Onun dışında bir sorun yok.

    Hocam denemesi bedava.. ben tekrar tekrar denedim bu arada aynen soyledigin gibi oyunlar arasinda gezerken alt satirlardan birisinde oyunun birtanesini gostermiyor yani resim vs.. gorunmemekte..
    Ilk attiginda dikkat etmedim sonra tekrar denedim ve gordum ki hep ayni satira geldigimde tekmeyi yiyip ana menuye gonderiliyorum. Not: Ps tusuna basarak oyunlar sekmesine geri donmek isterseniz bu sefer ayni satirda geldiginizde degil ama bir kac satir alta indiginizde tekrar tekmeliyor .

    Neyse devam edelim soyledigim gibi ilk ana menuye donduruldugunuzde Ps tusunu kullanarak degilde sifirdan baslayarak Ps store girip ana menuye atildiginiz ayni menuye tekrar gelin ve dikkat ederek alt satirlara inmeye baslayin.. buyuk ihtimal ayni satira yada oyuna geldiginizde ana menuye atilacaksiniz. Gercekten Us psn e gecicem galiba.

    Güncelleme ile düzelir muhtemelende. O güncelleme ne zaman gelir muallak.
    Acaba hata veren oyun hangisi. İndirim falan mı oldu yoksa hata ile bedava falan o yüzden mi göstermiyor atıyor.

    Aksam gittigimde tekrar deniycem.. tam olarak nasil oldugunu hatirliyorum yani nerede, hangi menu de, kacinci satira geldigimde atiyordu biliyorum ama tekrar deneyip bakicam aksam.. bendeki durum oyunlar sekmesinde 14'ncu satirdan 15'inci satira gecmek istedigimde oluyor ilk orada farkettim. Yani 15' inci satira geldigimde hangi oyun olursa olsun ana menuye postalaniyorum ve bir kac satir ustte goruntulenemeyen bir oyun var (resmi yok).
    Ana menuye gonderildikten sonra Ps tusuna basip geri dondugumde ise gezemeden gonderildigim 15'inci satiri gezebiliyorum.. ama 3 yada 4 satir asagiya indigimde yine ana menuye gonderiliyorum. Isin garibi ne biliyormusun diyelim ki ayni islemi sifirdan basa sarip tekrar yapmaya basladik..ana menuye donduren satir degismiyor..
    15 ise 15' inci satirda yine ana menuye atip.. ps tusu ile geri dondugumuzde 15'inci satiri yine gonruntuleyip 3-4 satir asagiya inmeye kalkinca hop tekrar basa donuyoruz. Aksam daha detayli bi deneme yapabilirim ama eminim bu konuda deneme yaparsaniz hep ayni yerlerde ana menuye donduruldugunuzu goreceksiniz.
    Ilk etapda benimde aklima gelmedi degil acaba bu oyunlarda bir sorun var da girmemizi mi istemiyorlar diye dusundum ama oyle bir durumda yok cunku Ps tusunu kullanarak ayni menuye kisa yoldan geri dondugunuzde bu defa sizi ana menuye donduren satirda gezinebiliyorsunuz taki 3-4 satir asagida bir baska ana menuye donduran satira denk gelesiye kadar.

    Ts Psn aacagin olsun ne diyeyim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 12 Haziran 2014; 13:12:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobits61

    Demolar veya tüm oyunlarda ana menüye atıyor mu hocam ? Ben hep bu hatayla karşılaşıyorum.

    Bir ara tüm oyunlardan da atıyordu. Recovery menüsünden rebuild database yaptım o gitti. Şimdi e3 den atıyor ve trophyleri senkronize etmiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gelişme yok mu hala ? sürekli atıyor, US hesap mi acmali oyun demoları icin,
  • MUTLUBEY M kullanıcısına yanıt
    2 gun once acmistim sanirim en son Ps4'u.. kisacasi sorun hala devam ediyor ve duzelteceklerini dusunmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 19 Haziran 2014; 10:48:28 >
  • Adamlar bir güncelleme yapıyorlar düzgün şeyi de bozuyorlar. 1.71 güncellemesiyle dns hataları baş göstermeye başladı mesala
  • french press kullanıcısına yanıt
    Ben bir anlam veremedim zaten.. hele ki nasil oluyorda hangi sebeple ana menuye atiyor aklim almiyor.
    Kac gun gecmesine ragmen bu sorun hakkinda pek bir aciklama yada bilgi verdiklerini de gormedim acikcasi, sorun Tr' den kaynakli bence.
  • hayır dostum sorun tamamen yazılım özürlü Sony'den kaynaklı
  • french press kullanıcısına yanıt
    Umarim oyledir, sanirim ben bu sorunu hemen farkedememis olabilirim.
    Sikintidan Psn de neler varmis bakayim derken ana menuye attmisti once bi anlam veremedim tabi.. ilk defa yasadigimdan dolayi tusa yanlislikla ben bastim diyip ustune durmamistim.. ama ayni sorun tekrarlayinca anlamistim sorun oldugunu hatta Ps4'u bozuldu falan sandim. Hani derler ya sinek kucuktur ama mide bulandirir buda aynen oyle kucuk ama cok sinir bozucu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 19 Haziran 2014; 11:18:06 >
  • update geldi hala bozuk, yine atıyor ana menuye..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUTLUBEY

    update geldi hala bozuk, yine atıyor ana menuye..

    Sorun yazilimsal deniyor ama artik inanmiyorum sorun tamamen Tr psn den kaynaklaniyor ve duzeltmek adina bir halt yaptiklarida yok.
  • TR psn hesab dilini ingilizce yapınca psn storeden atmıyor,ne saçma iş ,psn hala çok geri
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ingilizce yapinca sorun duzeliyor, sacmalik.
  • Beyler arayalım şunları da baskı kuralım düzeltmeleri için. Adamlar oturdukları yerden para kazanıyorlar galiba. Biri de çıkıp sorunun üstüne gitmiyor. Paramızla rezil oluyoruz yemin ederim.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Ilgili iletisim numarasi yada mail adresi bulanlar buradan yayinlansa aslinda fena olmaz, ben sikaket maksatli bir yazi yazayim demistim ama is yerinde pc her siteye girmeme izin vermedigi icin bakamiyorum.
  • 00 90 444 76 69


    Beyler resmi sitelerindeki iletişim numarası. Arayıp hatayı bildirin de düzeltsin gerizekalılar. O kadar para veriyorsunuz, aldığımız üyelik karşılığında bize sunmaları gereken hizmeti sunmuyorlar. Problemi de uzun bir süredir çözmediler hala da çözmüyorlar. Üzerine gidilirse davalık bile birşey düşünün.

    Tamam küçük bir olay ama sineğin küçüğü büyüğü olmuyor işte. Çorbaya düştü mü tadı bozuluyor ne yazıkki.
  • Düzeldi bu hata
  • Düzeltildi
  • Nerde düzeltildi yaw bende hala atıyor :(
  • Arkadaşlar problem hala devam ediyor bende.

    Dün güncellemeyi de yükledim hala aynı. Ya ben anlamıyorum hakikaten böyle bir şeyi nasıl düzeltemediler hala anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.