Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.751
Cevap
319
Favori
463.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Hala öyle gördüğüm kadarıyla. Hesaba 2FA ile girdikten sonra tanımlı eposta değiştirme ekranına başka bir kontrol olmadan direk gidiliyor. Uzun süreli bir PSN hesabım olduğundan kardeşlik işi biraz riskli gibi geldi ya da çok tanıdık bildik birisi ile yapabilirim ancak. Sonradan MH üzerinden hesap kurtarma vs. ile uğraşılmaz 

  • Merhaba arkadaşlar,


    Ps5'de secondary hesaptaki FC24 de ana hesabımız üzerinden oynayabiliyor muyuz? Dualshock yöntemi ile profil değiştirdiğimde direkt satın alma ekranı geliyor.

  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt

    FC24 özelinde denemedim fakat ds4 yöntemi için ps5’te ikinci bir dualsense’e ihtiyacın var, sec mk1’i bu şekilde kendi hesabından oynayabiliyorsun.

  • arkadaşlar forumdan ps5 primary hak aldık diyelim,güvenlik için nasıl yol izleniyor,telefon numarası vs mi ekleniyor nasıl oluyor,xboxta telefona vs kod geliyordu p2 değiştirdiğinde burdada aynımı

  • Arkadaşlar merhaba, ps5 Plus hesabım etkınken online oynamak için,
    2 reel arkadasımda ps4 var 1. Arkadaşım Plus hesabını etkinleştırıp sorunsuz oynuyoruz.
    2. Arkadaşım onlıne oynaması için ne yapmam lazım ?
    1 p5 2ps4 online oynayamıyor muyuz ? ( oyunlar benim Plus hesabımda)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahincopy -- 10 Aralık 2023; 14:33:14 >
  • Sahincopy kullanıcısına yanıt

    1 ps5 ve 2 ps4 ile online oynayabilmenizin tek yolu kendi hesabını pri olarak kullanman, yani plus ve oyunları aldığın hesabı ana hesap olarak etkinleştirdikten sonra başka bir psn hesabı ile girip oynamalısın.

    Ps4’tekilerden biri senin plus ve oyunların olduğu hesaptan girecek (sec), diğeri de hesabını ana hesap olarak etkinleştirip başka bir psn hesabından oynayacak. Ancak bu şekilde üçünüz de tek plus hesabını kullanarak online oynarsınız.

  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Evet telefon numarası ekleyerek 2AD’yi etkinleştirebilirsin fakat buna rağmen kötü niyetli hesap ortağı mevcutsa hesap bilgileri değiştirilebilir. Kardeşliği herhangi biriyle değil güvenebikeceğin kişilerle yapmanı öneririm.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    telefona gelen koda erişemezse bile tüm bilgileri değiştirebiliyor mu yani :/ xboxta 2-3 hesaba uzun süredir girmemiştim hepsini geir almış elemanlar :D

  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Hesaba giriş için koda ihtiyaç var fakat giriş sonrası bilgileri değiştirirken tekrar kod istemiyor, bu yüzden her daim risk mevcut.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Hocam mrb cod mw3 sec hesap alsam ds yöntemi olurmu acaba iki adet dualsense mevcut

  • resE kullanıcısına yanıt

    Cod oynamıyorum, oyunun ana konusunda sorarsan daha iyi olur

  • Arkadaşlar baskasından primary hesap alındııgında , güvenlik olarak kimin tel kalıyor hesapta, sec kişisinin mi benim mi, yeni ps kullanıyorım o yüzden nasıl oluyor bilmiyorum, primary olan ben bi kere kodla girip ana hesap yapsam yetiyormu, yoksa hep kodmu isteyecek
  • Arkadaşlar merhaba, ps4 te kardeşlik yapmıştık arkadaşla. Plus ve oyunlar benim hesapta onun cihazda ana hesap yapıp kendi hesabından oynuyordu. Şimdi ps5 aldı. Yine kendi cihazında ana hesap yaptı yine oynayabiliyor ben de kendi ps4 ümde oynayabiliyorum. Fakat şöyle bişy oldu. O kendi hesabından oynasa da, oyun indirildi bildirimleri bana geliyor. Ayrıca sanki ben ps5 almışım gibi telefondaki psn App ta arkadaşa ait ps5 konsol özelliklerini görebiliyorum, oyunlarını silebiliyorum. Benim ana cihazım ps4 aslında. Bunu nasıl değiştireceğiz
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

    PS App içerisinden

    Settings / Console Management / Link Console to App

    seçerek PS App’e ps4’ünüzü bağlarsanız düzelmesi gerekir

  • Merhabalar,


    Bende bu hafta oğlum için (Tabi arka planda kendim için) PS4 Pro aldık. Oyunların ve üyeliklerinin fiyatlarını görünce önce küçük bir şok ve sonrasında burayı buldum. 1-2 gündür okuyorum. Anladığımdan emin olduktan sonra hesap paylaşım ilanları ile iletişime geçeceğim.


    Anladığımı yazdım, burada yanıldığım bir husus olmuş mu? Yardımcı olursanız sevinirim.


    1. Online oynamak istediğimizden 1 tane içinde plus aboneliği olan bir üyeliğe PS4 Pri olarak girmem gerekiyor ve ana hesap yapmam gerekiyor.
    2. Bu kardeşliğini yaptığım hesapta istediğim oyunlar yoksa , yine satış konusundan istediğim farklı bir oyun için PS4 Pri satan bir hesap alacağım.
    3. Bu şekilde en fazla 16 hesap alıp, ana hesap yapacağımdan ve ilk aldığım hesapta da plus olduğundan bu 16 hesaptaki farklı oyunların online oynanmasında herhangi bir sorunla karşılaşmayacağım.
    4. Kardeşliğini yapacağım hesaplar sec olmayacağı için internete bağlanma zorunluluğum olmayacak (yazlıkda çocukların rahat oynaması için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 20 Aralık 2023; 10:39:31 >




  • chemsul kullanıcısına yanıt

    Gayet net anlamışsınız, yazdığınız tüm maddeler doğru, keşke herkes forumu sizin kadar efektif kullanabilse  

    Her ne kadar oyun ve plus fiyatlarında ciddi artışlar yaşanmış olsa da ps4 aldığınız için nispeten daha uygun ücretlere kardeşlik yapabilirsiniz. Halen pek çok oyunun hem ps4 hem ps5’e çıkıyor oluşundan dolayı oyun sıkıntısı da çekmezsiniz.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için, forumu elimden geldiğince 2005'ten beri efektif kullanmaya çalışıyorum.


    PS4 Pro 7216 1TB neredeyse sıfır diyeceğimiz bir temizlikte buldum. 7500 Tl + 2 orjinal kol ve bir tanesi hiç kullanılmamış+ sony garantisi devam ediyor. İlanı bulduğum kişi de çok iyi bir insan denk geldi. PS5 fiyatları şuan çok yükselmiş. İlerleyen dönemde çocuklar muhakkak baskı yapıp aldırmaya çalışacak ama bir kaç yıl idare edecek gibi gözüküyor.


    Kardeşlik paylaşımlarından da eski ve güvenilir üyeleri seçip üyelik ve oyunlar aldığım zaman sıkıntısız bir şekilde oynarım diyorum. Yoksa bu üyelik fiyatlarına ve oyunlara bir maaş bağlamak gerekir.

  • zepharoth kullanıcısına yanıt

    Ps4 çıkmıyor hocam sadece ps5 çıkıyor nedense dediğiniz kısımda.

  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

    Ps4’te hesabını ana hesap olarak etkinleştirirsen çıkar

  • Arkadaşlar selam, arkadaşımın ps5 hesabında fifa24 var ikimizde de plus mevcut. Onun hesabıyla giriş yaparak oyunu indirirsem aynı anda ikimizde online oynayabiliyor muyuz fifayı?

  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.