Şimdi Ara

PS4 sistemi düzgün kapatılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Konular içinde arama yaptım ama benzer bir sorun yaşayan göremedim. O nedenle konuyu açıyorum. Büyük ihtimalle temizlik sırasında güç kablosuna elle temas sonrası ekteki resimde ki gibi bir hata alıyorum. Başka hiçbir menüye giriş sağlayamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

    PS4 sistemi düzgün kapatılmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sernarrow -- 4 Temmuz 2017; 19:1:26 >



  • Önemli bir hata değil. elektrik kesintilerinde veya konsolu yanlış kapatırsanız bu hatayı alırsınız. konsolu normal kapatmaya özen gösteriniz. Bu menüyü geçmek için ds4 yani oyun kontrolcüsündeki orta da bulunan ps tuşuna basıp x ile geçiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 6 Temmuz 2017; 7:48:15 >
  • No sıkıntı kullanmaya devam bendede oldu iki veya üç sefer takma kafana ginede dikkatli kullan keyfini çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz gibi x ile geçtim sonrasında da makineyi düzgün bir biçimde kapatıp tekrardan açtık. Kontrol gibi bir işlem sonrasında şuanda düzgün çalışıyor. Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
  • bende de bu durum kışın oluyor 5-7 kere oldu çok şükür sıkıntı olmadı lakin yinede dikkat etmek lazım. Sağlam akım korumalı priz ve ya UPS tavsiye ederim.

    Priz markası Schneider
    UPS markası Tunçmatik
  • Dominator arkadaşın dediği gibi akim koruma fisi al bnm ilk aldığım plazma Tv power kart yandı 350 tl yapıldı servis akim koruma piriz al dedi hemen aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk_mustafa_bjk

    Dominator arkadaşın dediği gibi akim koruma fisi al bnm ilk aldığım plazma Tv power kart yandı 350 tl yapıldı servis akim koruma piriz al dedi hemen aldim

    Priz kaç para hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPS fiyatları 200-300 lira arası değişiyor ben zamanında 150 liraya 650va lık tunçmanatik UPS almıştım şimdi fiyatlar değişebiliyor emin de değilim.

    Priz olarak Scneider en iyisidir. 100-150 lira arası değişiyor, ama parasını cidden hakediyor TV + Modem + Kasa + Monitör + PS4 + Şarj adaptorü 1 yıldır kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadım. PS4'ü alalı 2 yıl olacak hiç bir sıkıntı olmadı eğer ki elektronik ürünlerinize değer vererim diyorsanız paraya kıyıp alın kesinlikle işe yarıyor.

    Akım korumalı priz, yüksek voltaja karşı koruma sağlıyor ayrıca elektrik gidip geldiği zamanlarda, prizin içinde ki trafonun gücüne göre ayarlayıp cihaza zarar vermicek şekilde koruyor. Schenider markası ürünlerinize bir şey olursa şikayette bulunma imkanınız var hatta kutusunda yazıyor.

    Ben akim korumalı priz + UPS takılı olarak kullanıyorum sıkıntı olmuyor. Yaz aylarında UPS'ye ihtiyaç olmuyor pek elektrik gitmiyor, Kışın UPS şart hele ki yağmurlu şiddetli kar fırtınalı havalarda sıkıntı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 6 Temmuz 2017; 14:38:4 >




  • Elektrik kesilmesi, istem dışı güç kesilmesi (kabloya çarpıp çıkartmak vb) gibi arada bir oluşacak kesinti göz ardı edilebilir ama devamlı elektrik kesilmesi oluyorsa dikkat edilmesi gereken bir sorun. Bazen konular açılıyor, 'Acelem vardı PS'yi fişten çektim' falan diye, kesinlikle bilinçli yapılmaması gereken bir davranış. Cihazın hard diskini göçertebilirsiniz. PS3 zamanında 60 GB'lık hard diski 320 GB hard disk ile yükseltmiştim, böyle bir elektrik kesintisi anında göçtü gitti disk, hiç bir dosyayı kurtaramadım.
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_phılıps-spn5044b-10-4-lü-akım-korumalı-priz-1800-joules-2-metre-1099655.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.