Şimdi Ara

PS4'te PS3 Gibi Olmasın...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende PS3 ve XBOX 360 S var...

    Exclusive oyunlar hariç XBOX 360 grafikte PS3'e fark atıyor...

    PS3 anti aliasing konusunda çok geride...

    F1 2012 oyununda dehşet bir fak var...

    PS4'te PS3 gibi olmaz inşallah...

    Not: 2 Konsolda bende var...!



  • Haklısın bazı oyunlarda ps3 grafik ve fps konusunda geri kalıyor ama ps3'ten kaynaklanan bi sorun değil oyun firmaları doğru düzgün uyarlayamadıkları için
  • Onun için ex konusunda rakibini tokat manyağı yaptı değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • the last of us uncharted ve beyond two souls u ( diğer exleri saymıyorum ). gördükten sonra . diğer oyunlar da o kadar fark olması , oyunu yapanların
    beceriksizliğidir . nokta
  • F1 2012 olsa anlarım. Bütün firmalar mı yapamıyor?

    Call Of Duty Serisi
    Pes 2013
    Fifa 2014

    2 Cihazı olan arkdaşlar bu farkı daha iyi anlarlar...
  • PS3'ün mimarisi karisik ve zordu,özellikle ilk senelerde firmalar sikayet edip duruyorlardi..PS4'de PC mimarisi kullaniliyor,PS3'deki o kisir döngü olamaz merak etme..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 1 Eylül 2013; 17:36:36 >
  • Sorun yapımcılarda, Xbox360'dan PS3'e port etmeyip biraz uğraşsalar hiç frame düşmesi, AA vs. gibi sorunlar olmaz. Tabi fazladan para harcamayıp, ertelemeyi göze alamadıklarından dolayı böyle oluyor. Yoksa yapan yapıyor; MGS4, Uncharted 2-3, Killzone 2-3, God of War 3, Heavy Rain, GT5, Last of Us vs. gibi Exc. oyunlara bakın. Bu oyunların yapımcıları uzaydan gelmedi, sadece biraz uğraş ve zaman harcayarak ortaya böyle şaheserler çıkıyor.
  • EX. oyunlar dışında multi-platform oyunlar Xbox 360'da daha iyi gözüküyor haklısın.Xbox 360'ın PC'ye benzeyen mimarisi ve PS3'e oyun geliştirmenin zor olması nedeniyle geliştiriciler pek uğraşmıyordu ama zaten Sony bunun üstünde çok durdu bu olayın olmayacağına emin olabilirsin.
  • Baya defansif cevaplar gelmiş, beceremiyorlar, özen göstermiyorlar, diye . eee niye özen göstermiyorlar bizim suçumuz mu satmayan bir konsol mu ps3 değil, eee sony niye uyuyor maden optimizasyonla giderilecek bişeyse, eee,eee diye Sony Computer Entertainment'ın başkanına kadar giderim.

    Demek para yedirmek lazım firmalara, gerçi exc için gerekli şeyleri yediriyorlar belli, film tadında oyunlar yarattılar, xbox a fark attılar, ya bunu ona saycaz sineye çekcez, yada ps3 donanimi daha kötü olduğunu bilip oturcaz yerimize.
  • Exclusive oyunlarda gerek grafik, gerekse kare oranı olarak fark bariz hocam. PS3 çok önde. Bknz. son bomba The Last of Us... Keza GT 5 için de ilk çıktığında araç görselleri zamanının çok ötesindeydi. Misal, Uncharted'a bakın, ilk oyun çıktığı zaman hiç bir platformda görülmemiş güzellikte kaplamaları vardı. Uncharted 3 ise bir sürü ödüle aday gösterildi. PS 3 tarihinin en iyi grafikli oyunu ya da onlardan bir tanesiydi şüphesiz. Açın bakın, hakikaten çok iyi.

    Yani şimdi "PS4, 3 gibi olmasın" derken AA AF gibi eksiklikleri yüzündense eğer, burada hem fikiriz. AA'yı geçtim, ama filtreleme de çok kötü PS3'te. Yeni nesilde düzelir merak etme. Cell+RSX 'i programlamak çok kompeks. Ps4 böyle olmayacak...
  • bf 3 ü hem ps3 hem xbox ta oynadım pek bir fark yoktu aralarında ps3 de texture ların geç yüklenmesi dışında.Aralarında 7 yıl olan konsolları nasıl kıyaslıyorsun.2007 de ilk çıktığında zaten pc de bile tam olarak aa açamazdık çoğumuz artık teknoloji gelişti yeni nesilde artık aa falan çocuk oyuncağı kalır diyorum.
  • ünlem işareti ne güzel bir şey
  • Doğru düzgün cevap veren yok neredeyse, hep üstüne gidilmiş konuyu açanın.
    PS3'ün cell işlemcisi vs. yapısı karmaşıktı, bu sebepten lead platform 360 oluyor oyunlar PS3'e portlanıyordu. Bu nesilde %99 bunun tersi olacak, çünkü PS4 daha iyi bir donanım, daha basit bir sistemle geliyor.
  • Asıl sorun AA değil bence Fps. Bu da ram'den kaynaklanıyor. Ps3'ün üstün olduğu nokta ise ışıklandırmalar. Bunun dışında multi platform oyunlarda xbox bence de daha önde. Ps4 de ram konusunda artık sıkıntı olacağa benzemiyor
  • Bu nesilde ben hep Xbox 360'ı daha çok beğendim ama bu sefer PS4 her yönden Xbox One'dan iyi görünüyor. PS4, PS3 gibi olmayacak. Çok güzel geliyor bu sefer Sony. PS4'ten PS2 başarısı bekliyorum ben. Ki muhtemelen PS2'yi geçecek bile. PS3 fiyaskoydu gözümde. Sony hatasını anladı, sağlam durdu arkasında. Microsoft ise Xbox 360'tan aldığı gazla Xbox One'da artistlik yapmaya çalıştı. Ama ellerinde patlayacak gibi duruyor.

    Yalnız sanırım bu AA problemi konsolların büyük bir laneti. PS4'te de AA eksikliği görüyorum ben. Ama en azından artık bi zahmet 1080p çıkarırlarsa oyunları, AA eksikliğini bir nebze önerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Eylül 2013; 20:16:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: figure8

    Haklısın bazı oyunlarda ps3 grafik ve fps konusunda geri kalıyor ama ps3'ten kaynaklanan bi sorun değil oyun firmaları doğru düzgün uyarlayamadıkları için
    256 mb grafik belleği, 256 mb lık sistem hafızası 2006 yılı için bile çok düşük tü. şımarık sony nin hataları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 1 Eylül 2013; 20:16:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    256 mb grafik belleği, 256 mb lık sistem hafızası 2006 yılı için bile çok düşük tü. şımarık sony nin hataları.

    Cell?
  • Size bu şekilde açılmış 20 tane konu bulabilirim ve inanın içinde yazılanlarda aynı ne hikmetse..Allah aşkına bozun şu kısır döngüyü ya..Bari ps4 xbox one tartışması çıkarın da yeni bir şeyler görelim..
  • Gereksiz bir konu.

    Çıkmadan kimse bir şey bilemez ama Sony'den bu konuyla ilgili açıklama gelmişti. PS4 her oyunda rakibinden daha iyi görünecek diye.
  • Microsoft bizden akıllı emin olun... İnsanları şaşırtacağına inanıyorum...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.